ay cok sinirliyim,
bugun alo rezervasyon hattini aradim fiyat hakkinda bilgi edinmek icin, karsima ukala kendini begenmis biri cikti nerdeyse dovecekti beni :S
ben; iyi gunler rezervasyon ve ucret hakkinda bilgi edinmek istemistim 2011 icin
o; fiyatlar belli degil
ben; peki ortalama fiyat olaraktami bisey soyliyemiyeceksiniz?
o; bizde ortalama fiyat yok aydan aya degisen fiyat var
ben; peki ben size nr biraksam, ucretler belli oldumu beni ararmisiniz ?
o; 2011de siz arayin.
dedi ve kapatti,
keske ismini alsaydim sikayet etseydim, ne burnu havada biseydi ne zannediyor bunlar kendilerini ya :S
bu otelede gitmekten vazgectim.
Canım erken rezervasyon için oldukça erken aramışsın şubat sonu mart başı erken rezervasyon dönemidir. Şuan Kurban bayramı nedeniyle yoğunluk var antalya doldu gibi ama bizim insanlarımız son güne bırakmayı seviyor işini dahada yoğun olacaktır kurban bayramının bir kaç gün öncesi özellikle. Erken rezervasyon fiyatları henüz belli olmadı. Oteller bize gönderdiği takdirde bizde duyurmaya başlıyoruz ve num. alıp arama gibi bir şey söz konusu değil inan ki bu yoğunlukta tatilinizi siz takip etmelisiniz o kdr zor ki insanlarla uğraşmak bazen elinde olmadan ters davranıosun yorgunluktan kafa kalmıo artık bizleride anlamaya çalış. Çünkü inan ki tatile göndermekle kalmıyor oteli beğenmedik, otobüsle değil uçakla dönücez, odamızdan memnun değiliz yanımızdakiler çok ses yapıyor, havuzdan çocuklar mikrop kaptı, oteli değiştirmek istiyoruz, yemekler iyi değil otelden beğenmez çıkmak ister otel no show basar bizde bunu misafirlere anlatırız anlamazlar kimse bana no show basamaz o da neymiş der otelde rezillik çıkarır sanki zorla göndermişiz gibi bunun gibi o kadar çok şey var ki... ıncığı cıncığı bitmez çok yorucudur.
Son düzenleme: