adam bulduk koy sorduk kimseye guven kalmadi

Oncelikle yasimi soranlar 27yasindayim oan yasadigim sokla yazdim bu konuyu basligin anlamina gelince bn kusumun gozu kizarinca panikledim veterinere gonderdim anlar isinin eridir diye odaha kusa sahip cikmayi ogrenememis kacirmis az daha olucekmis cok sert dusmus dedigine godeterinerde kacirmis kusum panikleyip yere yigilmis kafayi carpip bn hastami diye adam buluyorum gonderiyorum onlar oldurmeye calisiyor adam bulduk koy sorduk bole bisi arkadaslar demekki hickimseye guvenmemek gerek doktorda olsa veterinerde kusum cok korkmus normalde elimize omuzuma gelen simdi kaciyor deyin bana bn nasil sakin olayim simdi kusmasi kanamasi yok ucmasinda problem yok ama psikolojisi mahvoldu doktor gozu kizarik oldugu icin normalde ona bKmis bide poposuna bakmis iyi demis vitamin vermis 35lira alip yollamis umarim anlatabilmisimdir basligida derdimide

Konuya ilk bir kaç yorumda başlık sorulmadan cevap verilince bi an kendimden şüphe etmiştim :KK70:

Başlığı anlamadım yol sordunuz sandım..içerikteki derdi anlamadım?yani bende olsam çok üzülürdüm tabi o kısmı dert ama buraya ne için yazdığınızı anlamadım?

kör mü değilmi diye mi kovalamış kaçırmış :KK64:böylemi anlaşılıyor kuşların görüp görmediği

görüyosa niye çarpmış yere düşmüş kuş:KK64:

başlık için ise :mad:

Nese arkadaslar aranizda mubisleri olan bu duyguyu tadan o mutlu oldugunda olan hasta oldugunda uZulen bikackisi bni gayet iyi anladi dertlesmek icin acmistim konuyu olay buyani

Nese arkadaslar aranizda mubisleri olan bu duyguyu tadan o mutlu oldugunda olan hasta oldugunda uZulen bikackisi bni gayet iyi anladi dertlesmek icin acmistim konuyu olay buyani
Ben sizi ve telaşınızı çok iyi anladım. Aradaki paylaşım sıfır olan balığına bile bir şey olsa üzülür insan, eğer kalbi mühürlü değilse; kaldı ki kuş gibi gelip omza konan, duyduklarını söylemeye çalışan, öpücük veren ve kuş beyinli tabirinin aksine çok zeki olan evciline mi üzülmeyecek? Çok geçmiş olsun, başka veteriner bakarsınız belki.

ben başlığı anladım çünkü daha önce duymuştum,
adam hesabına alınmayacak tiplere bişey danışmak vb anlama gelir
ama içerik çok üzücüydü,buna takıldım benim kuşum çok kıymetlidir
dün kustu yawrum eşimi aradım adam işyerini bıraktı geldi 10dk da
sanırım biz kuş anneleri birbirimizi daha iyi anlıyoruz
umarım iyidir yawrunuz

Başlığı böyle abuk sabuk yazıp
Okuyan herkesi konunuzamı cekmek niyetiniZ.
Doğru düzgün yazsanda kuş bakan bilgisi olan insanlar gelip sana yardımcı olsa

Hicbir niyetim yok anlayan herturlu anlar telasla sinirle acilmis bir konu olabilir bole vakalar anlasilmamis olabilir anlamak isteyen konuyu okur gene anlar basliga takilmaz feveran hanim

X