Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Adalis ve Advictor Kullananlar
- Konu Sahibi buseng
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 28 Ocak 2021
- 1.480
- 3.686
- 83
- 37
Dün sipariş verdim henüz kullanmadımBende almayı düşünüyorum sız kullandınız mı
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah adalis kullanmadan hamile kaldınız sanırım ben hem kilo vermek hem gebe kalmak istiyorum inşallah faydası olurben adalis aldım ama gebe olunca içmedim kilo aldığımda şuçlu hissetmeyeceğim bir zamandayım nasıl olsa
adalis müthiş bir tokluk hissi veriyor o yüzden yiyemiyorsunuz
Kullanınca yorumlarımı buraya yaparım mutlakaBende almayı düşünüyorum sız kullandınız mı
- 28 Ocak 2021
- 1.480
- 3.686
- 83
- 37
kullanırken aslında ama ona bağlayabilir miyim bilmiyorum bi de antox kullanıyordum benHayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah adalis kullanmadan hamile kaldınız sanırım ben hem kilo vermek hem gebe kalmak istiyorum inşallah faydası olur
Ne zamandır düşünüyordunuz yeni düşünmeye başlayıp kullandıysanız normal de uzun zamandır bebek isteyip kullanmaya yeni başladıysanız o zaman ürünlerin de etkisi vardır bencekullanırken aslında ama ona bağlayabilir miyim bilmiyorum bi de antox kullanıyordum ben
Ben andox almadım Advictor ve Adalis’i dün aldım bugün kargoya verdiler 1-2 güne gelir sanırım çok heyecanlıyımBende sipariş vericem abdox ne için kullandımız
- 28 Ocak 2021
- 1.480
- 3.686
- 83
- 37
ocakta çocuk düşünmeye başladık nisanda hamile kaldım o arada içtim ama ne kadar süre içtim bilmiyorum yani bi kutu bitmedi daha evde duruyor arada düşünüyorum acaba antox ve adalis etkili olmuş mudur diyeNe zamandır düşünüyordunuz yeni düşünmeye başlayıp kullandıysanız normal de uzun zamandır bebek isteyip kullanmaya yeni başladıysanız o zaman ürünlerin de etkisi vardır bence
Pcos filan var mı? Var ise faydası olmuştur yok ise düzenli kullanmadığınız için sanmam faydası olduğunu belki de olmuştur bilemedim sağlıklı bebişlerimiz olsun da nasıl olursa Bende pcos var ama doktor çocuk olmasına engel değil dedi biz de 3-4 aydır düşünmeye başladık ben de mfk ürünleri ile çok gebe kalan görünce alayım dedim inşallah bana da faydası olurocakta çocuk düşünmeye başladık nisanda hamile kaldım o arada içtim ama ne kadar süre içtim bilmiyorum yani bi kutu bitmedi daha evde duruyor arada düşünüyorum acaba antox ve adalis etkili olmuş mudur diye
- 28 Ocak 2021
- 1.480
- 3.686
- 83
- 37
pcos falan yoktu ben hamilelik içinde almamıştım onları kilo vereyim sigaryı bırakayım diye almıştım çok düzenli kullanmadım o ay çok düzenli ilişkimiz bile olmadı testi negatifi göreyimde reglim psikolojik olarak gecikmesin diye yapmıştım hatta ama pozitif çıktı kimyasal falan diye düşündüm ama betahcg öyle değil dedi şimdi bekliyoruz sağlıkla gelmesiniPcos filan var mı? Var ise faydası olmuştur yok ise düzenli kullanmadığınız için sanmam faydası olduğunu belki de olmuştur bilemedim sağlıklı bebişlerimiz olsun da nasıl olursa Bende pcos var ama doktor çocuk olmasına engel değil dedi biz de 3-4 aydır düşünmeye başladık ben de mfk ürünleri ile çok gebe kalan görünce alayım dedim inşallah bana da faydası olur
inşallah sizde bir an önce kavuşursunuz bebeğe
- 12 Nisan 2019
- 24.140
- 38.336
- 598
Ben aldım kullanıyorum suanda ben 1 kilo verebildim, ama yuruyus yapamıyorumSelamlar,
Mfk ürünlerinden Adalis ve Advictor kullananlar var mı?
Kilo verebildiz mi?
Gebelik durumu oldu mu?
Yorumlarınızı paylaşırsanız çok sevinirim.
Herkese şimdiden teşekkürler.
- 12 Nisan 2019
- 24.140
- 38.336
- 598
İnsülin direnci için advictor ekleyin.Benim malesef gecen ay kımyaxal gebelık oldu bu 3 . Adlisnkılo vermekniçşn alıcam andox alsammı kararsız kaldım yada acdıvor mu alsam
Antox sigara kullananlar alıyor daha cok
Ay çok güzel sağlıkla gelsin inşallah darısı tüm isteyenlerepcos falan yoktu ben hamilelik içinde almamıştım onları kilo vereyim sigaryı bırakayım diye almıştım çok düzenli kullanmadım o ay çok düzenli ilişkimiz bile olmadı testi negatifi göreyimde reglim psikolojik olarak gecikmesin diye yapmıştım hatta ama pozitif çıktı kimyasal falan diye düşündüm ama betahcg öyle değil dedi şimdi bekliyoruz sağlıkla gelmesini
inşallah sizde bir an önce kavuşursunuz bebeğe
Kaç gün de 1 kilo verdiniz peki? Gebelikte düşünüyor musunuz?Ben aldım kullanıyorum suanda ben 1 kilo verebildim, ama yuruyus yapamıyorum
Bence de Advictor ekleyebilirsiniz Andox sigara kullananlar için, inşallah sizin de bu ay en kısa süre de sağlıklı bir gebelik olur umudunuzu kesmeyin inançlı olunBenim malesef gecen ay kımyaxal gebelık oldu bu 3 . Adlisnkılo vermekniçşn alıcam andox alsammı kararsız kaldım yada acdıvor mu alsam
1 kilo 1 kilodur kuzum ben asla veremiyorum pc başında çalışıyorum sürekli Allah’tan almıyorum da veremiyorum da ama o kadar para vermişken koşarım herhaldeBen aldım kullanıyorum suanda ben 1 kilo verebildim, ama yuruyus yapamıyorum