• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adalet kazananlar..

Bu sene mi gireceksin sen de? 2015 DGS'ye mi hazırlanacaksın yani?
Evet, bu sene girdim hazırlanmadan, sadece İstanbul ve Marmara üni istediğim için olmadı maalesef. Hazırlanmadan olması da mümkün değil. Pek bilgim yoktu sınava dair, sonrasında öğrendim. Hukuk isteyenlerin iyi bir derece yapması lazım. Ben 1082. oldum, 292 puan aldım, özel filan yazsam geliyordu ama aöf mezunu olduğum için devlet imkansız gibi gerçi örgün mezunu olsam istediğim yere yerleşebiliyordum o ayrı. Umarım sen örgün okuyorsundur, çünkü 900 kodu sayesinde çok avantajlılar şu anda. Marmara üni birinci öğretim hukuk 285 puanla kapatmış mesela örgünler için. Aöflülerin yazabildiği ise 315 puanla kapamış, arada 30 puan var yani :(

Neyse bu sene hazırlanıcam bir mani olmazsa inşallah. Umarım sen de istediğin yeri kazanırsın. Bu arada hedefin nedir?

Evet, bu sene girdim hazırlanmadan, sadece İstanbul ve Marmara üni istediğim için olmadı maalesef. Hazırlanmadan olması da mümkün değil. Pek bilgim yoktu sınava dair, sonrasında öğrendim. Hukuk isteyenlerin iyi bir derece yapması lazım. Ben 1082. oldum, 292 puan aldım, özel filan yazsam geliyordu ama aöf mezunu olduğum için devlet imkansız gibi gerçi örgün mezunu olsam istediğim yere yerleşebiliyordum o ayrı. Umarım sen örgün okuyorsundur, çünkü 900 kodu sayesinde çok avantajlılar şu anda. Marmara üni birinci öğretim hukuk 285 puanla kapatmış mesela örgünler için. Aöflülerin yazabildiği ise 315 puanla kapamış, arada 30 puan var yani :KK43:

Neyse bu sene hazırlanıcam bir mani olmazsa inşallah. Umarım sen de istediğin yeri kazanırsın. Bu arada hedefin nedir?
Ben Ankara Hukuk istiyorum aslında.. AÖF adalet okuyorum ben de maalesef. Ankara Hukuk baya zor gözüküyor da Anadolu Üniv. daha mantıklı, zaten Eskişehir'de yaşıyorum.. Aslında hiç çalışmayarak gayet iyi bi derece yapmışsın bence. Bu sene umarım olur..

Ben Ankara Hukuk istiyorum aslında.. AÖF adalet okuyorum ben de maalesef. Ankara Hukuk baya zor gözüküyor da Anadolu Üniv. daha mantıklı, zaten Eskişehir'de yaşıyorum.. Aslında hiç çalışmayarak gayet iyi bi derece yapmışsın bence. Bu sene umarım olur..
İşte Türkçe-matematiğim her zaman iyi olmuştur, onun sayesinde yaptım, aslında ben kazanabileceğime de inanıyordum ama anladım ki hazırlanmadan mümkün değil. Ankara hukuk için sanırım ilk 70 e filan girmek gerekir. Umarım dilediğin gibi hazırlanabilir, sonrasında da karşılığını alırsın.

İşte Türkçe-matematiğim her zaman iyi olmuştur, onun sayesinde yaptım, aslında ben kazanabileceğime de inanıyordum ama anladım ki hazırlanmadan mümkün değil. Ankara hukuk için sanırım ilk 70 e filan girmek gerekir. Umarım dilediğin gibi hazırlanabilir, sonrasında da karşılığını alırsın.
Benim de Türkçe hep iyi olmuştur. Matematikte biraz çuvalladığım oluyor açıkcası. Nasip artık bakalım zaman neler gösterecek bize.. Sen de umarım istediğin yeri rahatlıkla kazanırsın canım..

bende DGS hayalleriyle adalete başlamıştım. bitirdimde. aynı zamanda memurum adalet bakanlığında. hukuk okumak isterken hukuktan nefret eder hale geldim vazgeçtim :)

ne durumdasınız kızlar ben hukuk istiyordum aslında ygs-lys sınavlarına hazırlanıyorum ama durumum kötü . o yüzden adalet kazanıp oradan dgs düşünüyorum en azından 2 sene çalışma imkanım olur. bir de dgs de sadece mat 1 konuları mı var?

ne durumdasınız kızlar ben hukuk istiyordum aslında ygs-lys sınavlarına hazırlanıyorum ama durumum kötü . o yüzden adalet kazanıp oradan dgs düşünüyorum en azından 2 sene çalışma imkanım olur. bir de dgs de sadece mat 1 konuları mı var?
Evet sadece mat 1 var ama baya zorluyor. Ama her derse çalışmaktan iyidir tabi sonuçta sadece Türkçe matematiğe çalışmak.

Ben de bu sene ygs ye giricem ama 2 senelik uzaktan eğitimle okunabilen bölümler bakıyorum iş güvenliği gibi mesela?
Hukuğa dgs ile geçicem inşallah bu sene. Bu ay dersanem başlıyor. Vuhuu :)

Back