- 8 Eylül 2009
- 4.524
- 4.279
- 248
- Konu Sahibi vanilyalimuffin
-
Ben adaletten mezun oldum ama katılayım hedefim 2014 dgs canım 2 eylül çalışmalara başlıyacağım ilk işim bir kursa yazılmak olacak
geç yazdım kusura bakmayın ben çalışıyorum haftaiçi akşamları kursa gidicem yani ancak kursta çalıştiğim ve haftasonu baktgmla gircem sınava ihtiyaç ın bir kitabını alıdm konu anlatımlı ve ornek soru çözümlü bir de çıkmış soruları aldım o da ihtiyac galiba şuan çalışmaya başlamadım kurs başlayınca olacak çünkü kurs benim için bir nevi düzen çalışma imkanı olacak araştırmadayım bu akşam bakırköy deki kurslara bakacağım :26:
Kızlaaar yok mu çalışaaan edeeenn:)))
Dönem uzattım giremiyorum bu sene:/Ben bu sene çalışmadım, çok kötü bir sene geçirdim, imkanım olmadı çalışmaya zaten tembel bir yapıya sahibim, tercih yaptım ama geleceğini hiç sanmıyorum, hukuk hayal oldu
ama bu sene inşallah kursa gitmeyi planlıyorum, çalışıcam, hedefim çok yüksek :) umarım sözümden dönmem, karşılığını da alırım.
Sen de bu sene gireceksin değil mi? Nasıl gidiyor çalışmalar?
Sıkma canını vardır bunda da bir hayır, Dgs ye sıkı çalışma imkanın olur. Bu arada sınav hakkında ben pek deneyimli değilim ama bir ara dgs forumuna baktım bir kaç gün, sınavın her sene gittikçe zorlaştığını söylüyorlar, ona göre tedbirini alırsın sen de.Dönem uzattım giremiyorum bu sene:/
Tekrar ygsye de hazırlanıcam. Bu böyle olmaz 7 sene oluyo aadaleti beklersemSıkma canını vardır bunda da bir hayır, Dgs ye sıkı çalışma imkanın olur. Bu arada sınav hakkında ben pek deneyimli değilim ama bir ara dgs forumuna baktım bir kaç gün, sınavın her sene gittikçe zorlaştığını söylüyorlar, ona göre tedbirini alırsın sen de.
Yok canım ben hazırlanırsam DGS ye hazırlanırım sadece, zaten çalışıyorum, ona bile zor vakit ayırırım. Türkçe matematik temelim iyi olduğu için böyle düşünüyorum. olmazsa da olmaz artık ne yapayım.Tekrar ygsye de hazırlanıcam. Bu böyle olmaz 7 sene oluyo aadaleti beklersem
Ygs topiğime gel hazırlanıyorsan
Yok canım ben hazırlanırsam DGS ye hazırlanırım sadece, zaten çalışıyorum, ona bile zor vakit ayırırım. Türkçe matematik temelim iyi olduğu için böyle düşünüyorum. olmazsa da olmaz artık ne yapayım.
Umarım sen de gönlüne göre bir yere yerleşirsin.
2015 DGS için ben de hazırlanıyorum.. Bir kaç matematik konusunu hallettim. Türkçede zaten pek sıkıntım yok. Bugün tekrar ders çalışmaya başlarım diye düşünüyordum 15 gün ara vermiştim.. Sistemli çalışırsak yapamayacağımız birşey yok diye düşünüyorum.İnşallah.. Ben de yok işte. Bildiğimi de unutmuşum zaten.. Oof birileri katılsa da çalışsak sistemli
Ben oldum olası tembeldim. Kendi kendime oturup ta hayatta ders çalışmam, hele ki daha 1 sene öncesinden. Bu yüzden kursa gitmeyi düşünüyorum ama son zamanlarda 3-5 aylık kurslar var ya onlara. Hakkımızda hayırlısı olsun.2015 DGS için ben de hazırlanıyorum.. Bir kaç matematik konusunu hallettim. Türkçede zaten pek sıkıntım yok. Bugün tekrar ders çalışmaya başlarım diye düşünüyordum 15 gün ara vermiştim.. Sistemli çalışırsak yapamayacağımız birşey yok diye düşünüyorum.
Bu sene mi gireceksin sen de? 2015 DGS'ye mi hazırlanacaksın yani?Ben oldum olası tembeldim. Kendi kendime oturup ta hayatta ders çalışmam, hele ki daha 1 sene öncesinden. Bu yüzden kursa gitmeyi düşünüyorum ama son zamanlarda 3-5 aylık kurslar var ya onlara. Hakkımızda hayırlısı olsun.
Nasıl 7 sene oluyor canım? Anlamadım pek :/Tekrar ygsye de hazırlanıcam. Bu böyle olmaz 7 sene oluyo aadaleti beklersem
Ygs topiğime gel hazırlanıyorsan
2 sene adaletti ya hani. Dönem uzaattım 3 sene sonra mezunum. Hukuk da 4 sene. 4+3=7 :)Nasıl 7 sene oluyor canım? Anlamadım pek :/
2 sene adaletti ya hani. Dönem uzaattım 3 sene sonra mezunum. Hukuk da 4 sene. 4+3=7 :)
İkinci senem canım tekrar giricem ygsye. Hatta konum var grup oluşturuyoruzAdaleti bu sene mi kazandın bu sene 1. senen mi yani canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?