• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adalet kazananlar..

vanilyalimuffin

En Vanilyalı Muffin
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2009
4.524
4.279
248
kıızlaaarr :3:

Adalet bölümünü kazandım ve şimdiden dgs'ye çalışıcam! ben o son seneye bırakma hatasını yaptım bir kere bir daha da yapmak istemiyorum :50:

adaletten olup dgsye hazırlananları bekliyorum :52: burdan herkes birbirine hesap sorup çalışması için zorlayacak :15::15:

birbirimizi motive edicez, hangi konuları bitirip kaç soru çözdüğümüzü yazıcaz, kitap tavsiyesinde bulunucaz vs vs..:6:

bu tarz topikler burdaki birçok arkadaşımızı hayallerine kavuşturdu :16::16::16: hadi biz de işbirliği yapalımm:34:

Ben adaletten mezun oldum ama katılayım hedefim 2014 dgs canım 2 eylül çalışmalara başlıyacağım ilk işim bir kursa yazılmak olacak

katıl bakalıım hoşgeldiiiin :) valla ben kendim çalışıcam kursa gitmeyi düşünmüyorum. daha verimli oluyor benim için.
kitap falan aldın mı canım?

geç yazdım kusura bakmayın ben çalışıyorum haftaiçi akşamları kursa gidicem yani ancak kursta çalıştiğim ve haftasonu baktgmla gircem sınava ihtiyaç ın bir kitabını alıdm konu anlatımlı ve ornek soru çözümlü bir de çıkmış soruları aldım o da ihtiyac galiba şuan çalışmaya başlamadım kurs başlayınca olacak çünkü kurs benim için bir nevi düzen çalışma imkanı olacak araştırmadayım bu akşam bakırköy deki kurslara bakacağım :26:

geç yazdım kusura bakmayın ben çalışıyorum haftaiçi akşamları kursa gidicem yani ancak kursta çalıştiğim ve haftasonu baktgmla gircem sınava ihtiyaç ın bir kitabını alıdm konu anlatımlı ve ornek soru çözümlü bir de çıkmış soruları aldım o da ihtiyac galiba şuan çalışmaya başlamadım kurs başlayınca olacak çünkü kurs benim için bir nevi düzen çalışma imkanı olacak araştırmadayım bu akşam bakırköy deki kurslara bakacağım :26:

Ne durumdasın canım başladın mı:)

Kızlaaar yok mu çalışaaan edeeenn:)))

Ben bu sene çalışmadım, çok kötü bir sene geçirdim, imkanım olmadı çalışmaya zaten tembel bir yapıya sahibim, tercih yaptım ama geleceğini hiç sanmıyorum, hukuk hayal oldu :(
ama bu sene inşallah kursa gitmeyi planlıyorum, çalışıcam, hedefim çok yüksek :) umarım sözümden dönmem, karşılığını da alırım.
Sen de bu sene gireceksin değil mi? Nasıl gidiyor çalışmalar?

Ben bu sene çalışmadım, çok kötü bir sene geçirdim, imkanım olmadı çalışmaya zaten tembel bir yapıya sahibim, tercih yaptım ama geleceğini hiç sanmıyorum, hukuk hayal oldu :KK43:
ama bu sene inşallah kursa gitmeyi planlıyorum, çalışıcam, hedefim çok yüksek :) umarım sözümden dönmem, karşılığını da alırım.
Sen de bu sene gireceksin değil mi? Nasıl gidiyor çalışmalar?
Dönem uzattım giremiyorum bu sene:/

Dönem uzattım giremiyorum bu sene:/
Sıkma canını vardır bunda da bir hayır, Dgs ye sıkı çalışma imkanın olur. Bu arada sınav hakkında ben pek deneyimli değilim ama bir ara dgs forumuna baktım bir kaç gün, sınavın her sene gittikçe zorlaştığını söylüyorlar, ona göre tedbirini alırsın sen de.

Sıkma canını vardır bunda da bir hayır, Dgs ye sıkı çalışma imkanın olur. Bu arada sınav hakkında ben pek deneyimli değilim ama bir ara dgs forumuna baktım bir kaç gün, sınavın her sene gittikçe zorlaştığını söylüyorlar, ona göre tedbirini alırsın sen de.
Tekrar ygsye de hazırlanıcam. Bu böyle olmaz 7 sene oluyo aadaleti beklersem :(

Ygs topiğime gel hazırlanıyorsan :(

Tekrar ygsye de hazırlanıcam. Bu böyle olmaz 7 sene oluyo aadaleti beklersem :KK43:

Ygs topiğime gel hazırlanıyorsan :KK43:
Yok canım ben hazırlanırsam DGS ye hazırlanırım sadece, zaten çalışıyorum, ona bile zor vakit ayırırım. Türkçe matematik temelim iyi olduğu için böyle düşünüyorum. olmazsa da olmaz artık ne yapayım.
Umarım sen de gönlüne göre bir yere yerleşirsin.

Yok canım ben hazırlanırsam DGS ye hazırlanırım sadece, zaten çalışıyorum, ona bile zor vakit ayırırım. Türkçe matematik temelim iyi olduğu için böyle düşünüyorum. olmazsa da olmaz artık ne yapayım.
Umarım sen de gönlüne göre bir yere yerleşirsin.

İnşallah.. Ben de yok işte. Bildiğimi de unutmuşum zaten.. Oof birileri katılsa da çalışsak sistemli

İnşallah.. Ben de yok işte. Bildiğimi de unutmuşum zaten.. Oof birileri katılsa da çalışsak sistemli
2015 DGS için ben de hazırlanıyorum.. Bir kaç matematik konusunu hallettim. Türkçede zaten pek sıkıntım yok. Bugün tekrar ders çalışmaya başlarım diye düşünüyordum 15 gün ara vermiştim.. Sistemli çalışırsak yapamayacağımız birşey yok diye düşünüyorum.

2015 DGS için ben de hazırlanıyorum.. Bir kaç matematik konusunu hallettim. Türkçede zaten pek sıkıntım yok. Bugün tekrar ders çalışmaya başlarım diye düşünüyordum 15 gün ara vermiştim.. Sistemli çalışırsak yapamayacağımız birşey yok diye düşünüyorum.
Ben oldum olası tembeldim. Kendi kendime oturup ta hayatta ders çalışmam, hele ki daha 1 sene öncesinden. Bu yüzden kursa gitmeyi düşünüyorum ama son zamanlarda 3-5 aylık kurslar var ya onlara. Hakkımızda hayırlısı olsun.

Ben oldum olası tembeldim. Kendi kendime oturup ta hayatta ders çalışmam, hele ki daha 1 sene öncesinden. Bu yüzden kursa gitmeyi düşünüyorum ama son zamanlarda 3-5 aylık kurslar var ya onlara. Hakkımızda hayırlısı olsun.
Bu sene mi gireceksin sen de? 2015 DGS'ye mi hazırlanacaksın yani?

Back