Adalet bölümü hakkında???

krisopraz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2014
489
485
30
ben adalet bölümü düşünüyorum. puanımın tutma ihtimali de var var tercih yapıp tuttu diyelim hadi dgs yi de kazandım diyelim beim bi kasç sorum olucak bu asşamadan sonra
1)3.sınıftan mı başlıyorum yoksa 1 sınıftan mı?
2) burs alabiliyor muyuz ?
3)hem çalışıp hemde hukuk okumak çok zor olur mu?
4)adaletten hukuk yapıp hukuk u da hallettik diyelim savcılık hakimlik sınavlarına girebilir muyuz? girsekte kazanma şansımız olur mu?

ben adalet bölümü düşünüyorum. puanımın tutma ihtimali de var var tercih yapıp tuttu diyelim hadi dgs yi de kazandım diyelim beim bi kasç sorum olucak bu asşamadan sonra
1)3.sınıftan mı başlıyorum yoksa 1 sınıftan mı?
2) burs alabiliyor muyuz ?
3)hem çalışıp hemde hukuk okumak çok zor olur mu?
4)adaletten hukuk yapıp hukuk u da hallettik diyelim savcılık hakimlik sınavlarına girebilir muyuz? girsekte kazanma şansımız olur mu?
Kimse cevaplamamış bende araştırıyorum, araştırdığım kadar cevaplayayım.
1- sadece 4-5 üniversite 3. sınıftan başlatıyor. Özel üniversiteler daha avantajlı, ben beykent ve i. bilgi düşünüyorum.
2- çalışırsan burs alamazsın, ama öğrenim kredisine başvurabilirsin.
3- çalışıp okumak istiyorsan kesinlikle özel üniversite düşünmelisin.
4- hakim savcılık sınavında eşitlik var. Tabiki girebilirsin, şansın eşit.

Şimdiden başarılar:)

Kimse cevaplamamış bende araştırıyorum, araştırdığım kadar cevaplayayım.
1- sadece 4-5 üniversite 3. sınıftan başlatıyor. Özel üniversiteler daha avantajlı, ben beykent ve i. bilgi düşünüyorum.
2- çalışırsan burs alamazsın, ama öğrenim kredisine başvurabilirsin.
3- çalışıp okumak istiyorsan kesinlikle özel üniversite düşünmelisin.
4- hakim savcılık sınavında eşitlik var. Tabiki girebilirsin, şansın eşit.

Şimdiden başarılar:)
oww çok teşekkür ederim :) sende mi adalet düşünüyorsun?

oww çok teşekkür ederim :) sende mi adalet düşünüyorsun?
Evet bende düşünüyorum:). Ama açıköğretimden. Ben daha sonra özelden devam etmeyi planlıyorum. İşin özü 3. Sınıftan başlamazsam üniversiteye çok sarsılırım.

Evet bende düşünüyorum:). Ama açıköğretimden. Ben daha sonra özelden devam etmeyi planlıyorum. İşin özü 3. Sınıftan başlamazsam üniversiteye çok sarsılırım.
bende öyleyim ama örgün düşünüyorum ben. 3 sınıftan başlatan özelse ona da gidebilirim

bende öyleyim ama örgün düşünüyorum ben. 3 sınıftan başlatan özelse ona da gidebilirim
3. Sınıftan başlatan devlette var canım, ama puanı çok yüksek ve 1 kişi kontenjanı. Özelden de yazdığım ikisinin hem puanı düşük hemde ücreti uygun diğerlerine göre.

Ha bide ben sınavsız ikinci üniversite olarak başvuru yapıcam ondan açıköğretim diyorum, yoksa adalet örgünün puanları çok yüksek, meslek liseliler örgüne sınavsız geçiyor, Allah yardımcın olsun.

3. Sınıftan başlatan devlette var canım, ama puanı çok yüksek ve 1 kişi kontenjanı. Özelden de yazdığım ikisinin hem puanı düşük hemde ücreti uygun diğerlerine göre.
rica etsem bana da özelden bahsettiğin iki üniversiteyi yazar mısınnn? ben de aöf adalet mezunuyum dgs düşünüyorum da özeller de pahalı geldi bana :cry:

X