- Konu Sahibi Tatlicadi57
-
Batı tarafında da 10 bine bulunuyorYer yerde değişiyor büyükbaş doğu bölgesinde çok ucuz bilginiz olsun,batı tarafında çok pahalı malesef.
En son kocaeli bölgesinde yani bu bayram diyeyim üç bine kuzu satılıyorduBatı tarafında da 10 bine bulunuyor
Kurban Bayramı zamanı fiyatlar tabii ki artıyor ama şuan adak için 10bine bulurlar hayvanın büyüklüğüne göre değişiyor 35 bine de vardır da yani adak için de o kadar ağır bir hayvan kesmeye gerek yok ama zenginse kişinin içinden de gelirse dağıtmak için keser.En son kocaeli bölgesinde yani bu bayram diyeyim üç bine kuzu satılıyordu
O yemin de değil miydi üç gün oruç ayrıca fakir ihtiyaç sahibi 10 kişiye de yemek veya bir günlük yemek ihtiyaç parası vb .. ben adağın yok diye biliyorum yerine geçen birşey erde olsageçte olsa keseceksinNormalde adadiysaniz kesmeniz gerekiyor ama eğer kesemeyecekseniz üç gün oruç tutuluyor diye biliyorum, yemin kefareti gibi.
Hayır öyle bir durum yokmuşNormalde adadiysaniz kesmeniz gerekiyor ama eğer kesemeyecekseniz üç gün oruç tutuluyor diye biliyorum, yemin kefareti gibi.
Kırk Sünnet diye bir kitap var orda okudum ben, adak adanmasinin doğru olmadığını ancak adandiysa yerine getirilmesi gerektiği ancak yerine getirilmeyecek bir adak olması durumunda üç gün kefaret orucu tutulması gerektiği yazıyorduO yemin de değil miydi üç gün oruç ayrıca fakir ihtiyaç sahibi 10 kişiye de yemek veya bir günlük yemek ihtiyaç parası vb .. ben adağın yok diye biliyorum yerine geçen birşey erde olsageçte olsa keseceksin
Kitapta okudum, fotoğrafını çekeyim bir dakikaHayır öyle bir durum yokmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?