Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
hayır bunu korunma nıyetıyle soruyosan hayır. prezervatıf deneyın. ya da oldu bıttıyse ve 1 gun gecmedıyse ertesı gun hapı ıcn cok acık uclu soru sormussun. oyle bısı olsa dogum kontrol hapı yerıne ben adacayı ıcerdım :)
hayır bunu korunma nıyetıyle soruyosan hayır. prezervatıf deneyın. ya da oldu bıttıyse ve 1 gun gecmedıyse ertesı gun hapı ıcn cok acık uclu soru sormussun. oyle bısı olsa dogum kontrol hapı yerıne ben adacayı ıcerdım :)
Yok genel yöntem gibi sormadım sadece Adaçayının döllenen yumurtanın rahim duvarına tutunmasını zorlaştıracağı ile ilgili bir yazı okudum sormak istedim...
Yok genel yöntem gibi sormadım sadece Adaçayının döllenen yumurtanın rahim duvarına tutunmasını zorlaştıracağı ile ilgili bir yazı okudum sormak istedim...
kanı sıvılastırabılıyo dıye hamılelıkte falan cok ıcırmezler de. yıne normal dozda ıcılebılıyor . dusuge sebep olabılecegını duydum ama yasamadım yasayan da duymadım bıraz yuksek doz sanırım.