• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ada çayı adet söktürür mü?

fairly94

Guru
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2014
182
59
298
Ankara
Merhaba kızlar benim adetim çok düzensiz bazen 30 gün bazen 35 gün belki daha fazla uzun sürüyor bu döngü. Hal böyle olunca ne zaman regl olacağımı kestiremiyorum. Ayın 27sinde tatile gideceğim. O civarlarda regl olacağım gibi. Acaba ada çayı içsem bir hafta öncesinden faydası olur mu ? Ya da daha başka bir şey öneren olur mu bana.

Merhaba kızlar benim adetim çok düzensiz bazen 30 gün bazen 35 gün belki daha fazla uzun sürüyor bu döngü. Hal böyle olunca ne zaman regl olacağımı kestiremiyorum. Ayın 27sinde tatile gideceğim. O civarlarda regl olacağım gibi. Acaba ada çayı içsem bir hafta öncesinden faydası olur mu ? Ya da daha başka bir şey öneren olur mu bana.
ada çayı bilmiyorum ama klasik olan ve etkili olan bir diğer şey bildiğimiz klasik aspirin
etkisi gayet hızlı

Papatya ve kekik çayi söktürür maydonoz yemekte faydalı bide hareket et hareket ettikce söktürür adeti yumurtalıklar calışıyor

Back
X