- 15 Haziran 2015
- 11
- 2
- 47
- Konu Sahibi patiliprenses
Merhaba canlarim,
Hatirlarsaniz gecen hafta lensler ile ilgili bilgi almistim bu forumdan ve tecrubemi paylasacagimin sozunu vermistim, simdi sozumu tutuyorum cunku kuzenim geldi ve o bana nasil konu acilir gosteriyor yani kendisi grafik tasarimci bir kizimiz :)
Acuvue ucretsiz deneme kontakt lens kampanyasi adimlari
hee model olarak mi?
bende astigmat oldugu icin Acuvue Oasys for Astigmatizm kullaniyorum ve inanilmaz derecede rahat gercekten deneyin gorun. :) iste buda linki https://www.acuvue.com.tr/kontakt-lensler/oasys-astigmatism
Hatirlarsaniz gecen hafta lensler ile ilgili bilgi almistim bu forumdan ve tecrubemi paylasacagimin sozunu vermistim, simdi sozumu tutuyorum cunku kuzenim geldi ve o bana nasil konu acilir gosteriyor yani kendisi grafik tasarimci bir kizimiz :)
Acuvue ucretsiz deneme kontakt lens kampanyasi adimlari
- Goz doktorunuza gidiyorsunuz, ona Acuvue'nun ucretsiz deneme kontakt lens kampanyasindan faydalanmak istediginizi soyluyorsunuz. Eger goz doktorunuzda yoksa Acuvue firmasini arayarak istiyorsunuz ve bir kac gun icerisinde goz doktorunuza geliyor.
- Goz doktorunuz sizin gozunuza uygun olan lensi capini falan biliyor ve sizin uzerinizde deniyor. Eger kucuk veya buyuk gelirse veya olmazsa, olana kadar ugrasiyor (goz doktorunuz tecrubeliyse bir kerede bulur zaten). Tabii olmayan lensler bir daha kullanilmiyor ve hemen cope atiliyor.
- Siz gozunuze uygun lensi cikartmak zorunda degilsiniz onu o gun aksam uyuyana kadar kullanabilirsiniz tabi sonra cope atin saglik acisinden aman diyeyim goz sagliligi titizlik gerektirir.
- Doktorunuz sizin gozunuze uygun lens icin recete yaziyor, ister gunluk kullan-at isterde uzun sureli lensleri alabilirsiniz, tercihinize bagli.
- Optige gidip lensinizi aliyorsunuz boylece hem ucretsiz lensi test etmis oluyorsunuz gidip olmayacak lense bosuna para vermiyorsunuz hem de kaliteli marka bir lensiniz oluyor bir gunlugune de olsa :)
hee model olarak mi?
bende astigmat oldugu icin Acuvue Oasys for Astigmatizm kullaniyorum ve inanilmaz derecede rahat gercekten deneyin gorun. :) iste buda linki https://www.acuvue.com.tr/kontakt-lensler/oasys-astigmatism