Acun'a yan bakılmıyor! İki dizinin birden ipini çekti

Bizi şu Kırgın Çiçekler bağımlılığından, ağlayıp üzülmekten kurtardı açıkçası Survivor...

O Kırgın Çiçekler'i bi defa izledim yok böyle bişey ya, cidden insanlar nasıl tahammül ediyor öyle dizilere. Zaten milletin psikolojisi altüst, insan depresif birşey izleyince daha depresif olmaz mı? Ben tahammül edemiyorum böyle dizilere.

Artık absürd komedili diziler tutmuyor, romantik komedi diye başlayan diziler bile bi süre sonra drama bağlıyor. Bıktık yeminle. Ben Tatlı Hayat, Avrupa Yakası, Geniş Aile kıvamında dizileri özledim. Çok eskiden Yedi Numara vardı, Allahım öyle tatlı bir diziydiki :KK43: Hani yeni yapılan komedi işleri sarmıyor beni. Ankara'nın Dikmeni fena değildi, Zengin Kız Fakir Oğlan'da mesela iyiydi ama reytinge kurban ettiler ikisini de. Kaliteli dizi kalmadı cidden. Gülse Birsel yaparsan sen yaparsın, hadi bi dizi patlat artık.

Valla survivoru seviyorum Acun basarili bir televizyoncu oyle olmasa yaptigi programlar yillarca surmez sanirim, reytinglerdende belli zaten, ne kadar cok kisiye hitap ettigi ortada aglak dizilerden daha guzel benim icin :KK66:

İzliyoruz hiç kaçırmadan :KK51:

Bir nagihan var kadini izleyip gelisim gostermemek mumkun degil.
Kadini cozmeye calismaktan beynimin her hucresi ayri calisiyor :)

Biz gelisemeyiz cunku survivor izleyen bir milletimiz var. ahahagsgs :/
Ingiliz, fransiz zaten 7/24 ekonomi, siyaset takip ediyor. Hic absurt yayin yok.
Survivor, o ses bir tek bizim ulkemiz de raiting rekorlari kiriyor.
Gelisimsizlikten olmeseler iyi.

Bir nagihan var kadini izleyip gelisim gostermemek mumkun degil.
Kadini cozmeye calismaktan beynimin her hucresi ayri calisiyor :)

Biz gelisemeyiz cunku survivor izleyen bir milletimiz var. ahahagsgs :/
Ingiliz, fransiz zaten 7/24 ekonomi, siyaset takip ediyor. Hic absurt yayin yok.
Survivor, o ses bir tek bizim ulkemiz de raiting rekorlari kiriyor.
Gelisimsizlikten olmeseler iyi.
Ya zaten banane ekonomi siyasettten canımı sık aktan başka bir işe yaramıyor :KK14: isteyen istediğini izlesin kimse kimseyi gömmesin bir zahmet herkes aynı şeylerden hoşlansaydı sıkıcı bir dünya olurdu :KK66:

Ya zaten banane ekonomi siyasettten canımı sık aktan başka bir işe yaramıyor :KK14: isteyen istediğini izlesin kimse kimseyi gömmesin bir zahmet herkes aynı şeylerden hoşlansaydı sıkıcı bir dünya olurdu :KK66:

Hayir benim survivor izliyor olmam gelisim ve bilinc kapasitem hakkinda nasil keskin bir dusunce olusturabilir ki.
Keskin on yargilarla dolu bir gorus bicimi
Emin ol survivor izleyen bir insandan cok daha tehlikeli.

O Kırgın Çiçekler'i bi defa izledim yok böyle bişey ya, cidden insanlar nasıl tahammül ediyor öyle dizilere. Zaten milletin psikolojisi altüst, insan depresif birşey izleyince daha depresif olmaz mı? Ben tahammül edemiyorum böyle dizilere.

Artık absürd komedili diziler tutmuyor, romantik komedi diye başlayan diziler bile bi süre sonra drama bağlıyor. Bıktık yeminle. Ben Tatlı Hayat, Avrupa Yakası, Geniş Aile kıvamında dizileri özledim. Çok eskiden Yedi Numara vardı, Allahım öyle tatlı bir diziydiki :KK43: Hani yeni yapılan komedi işleri sarmıyor beni. Ankara'nın Dikmeni fena değildi, Zengin Kız Fakir Oğlan'da mesela iyiydi ama reytinge kurban ettiler ikisini de. Kaliteli dizi kalmadı cidden. Gülse Birsel yaparsan sen yaparsın, hadi bi dizi patlat artık.
İnsanlar nasıl tahammül ediyor bazı dizilere ben de inanamıyorum. Şahsen bir dizi veya filmde bir tane dahi eğitimli olmayan oyuncu (?) (manken, şarkıcı, model vesaire) varsa, üzerini çiziyorum. Maalesef şu anda öyle bir dizi bulmak zor. Piyasada vardı eskiden böyle diziler ama hepsi yayından kaldırıldı.

Takım birleşme partisinde reyting rekorunu kırabilir.
Çok değişik düşünceleri varmış. Ses yarışması falan yapacakmış yarışmacılar arasında...

Acun bu kadar başarılı olmasaydı, zaten böyle bir topik açılıp konuşuluyor olmazdı ! diye düşünmeli insanoğlu...

saçma sapan yarışma programları, abuk sabuk diziler, evlendirme saçmalıkları rekorlar kırıyor... yaşadığım ülkenin insanlarından utanıyorum.

Survîvor izliyorum ben. İzlediğim için bu kadar vizyonsuz,ülkenin sorunlarını görmezden gelen,sığ bir insan olduğumu bilmiyordum. Bazı arkadaşlar Sağolsun kendime getirdi beni :KK14:

Sanki herkes 7/24 ülkeyi kurtaracak tartışmalar yapıp,fikirler üretiyor da biz bu arada hiçbir şeyi sallamayıp survivor izliyoruz.

Akşam insanlar çayını içerken izliyor kardeşim. Kime ne? Nasıl bilmediğiniz,tanımadığınız insanlar hakkında böyle yorumlar yapabiliyorsunuz?

Survivor veya dizi izleniyor diye şehitlerin unutulduğunu,umursanmadığını mı sanıyorsunuz? Çok komik ya.

Ben bu mantığı anlayamıyorum .Survivor'un neresi kötü ki ,yani bunun aynısı yurt dışında da çekiliyor ve rekorlar kırıyor.
Ha "işte benim stilim ,ne bileyim seda sayan" falan evet bunlar biraz saçma programlar ama isteyen istediğini izlesin,karışmam .
Tutturulmuş bir acunun programları falan ,hayır acunu sevdiğimden veya savunduğumdan değil ama ne alaka yani ?
Bana göre başarılı adam,yaptığı çoğu program tuttu .
Valla arkadaşlar kusura bakmayın da insanların kafası gün içinde o kadar çok meseleye takılıyor ki akşam gittiğimde biraz kafam dağılsın istiyorum şahsen ben

Bir de şöyle bir durum var bu programları izlemeyenler ne yapıyor merak ettim ?Hayır engelleyebiliyor musunuz olayları ?
Bir insanı izlediklerine göre yargılamak nedir,ne farkı kaldı şimdi eleştirdiğiniz kişilerden ?
Ülke gündemini sürekli takip ediyorum,olaylara kayıtsız kalmıyorum ama survivor da izliyorum.
Ne olmuş yani ?Sıktı bu muhabbet ,gerçekten

X