Acun ve Adriana Lima aşkı sosyal medyayı salladı!

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.002
448
Kocaeli
Acun Ilıcalı'nın Adriana Lima ile aşk yaşadığı söylentileri, hem sosyal medyayı hem de magazin dünyasını sarstı.
acun_adrianalima.webp

Acun Ilıcalı için ortaya atılan iddia, magazin gündemine bomba gibi düştü. İddiaya göre, Ilıcalı dünyaca ünlü top model Adriana Lima ile bir ilişki içerisinde. Ilıcalı’nın, bu ilişki için 11 yıllık eşi Zeynep Ilıcalı’dan ayrılmaya karar verdiği iddia edildi.
Adriana Lima’ya olan hayranlığını her zaman çekinmeden dile getiren Ilıcalı, ünlü modeli Türkiye’ye getirmiş ve programına konuk etmişti. Bu yakınlaşma sonrası ise aralarında bir yakınlaşmanın olduğu belirtildi.
BOŞANMA PROTOKOLÜ
Ilıcalı’nın eşiyle şimdilerde gizli bir boşanma protokolü yapmaya çalıştığı, tazminat olarak 50 milyon lira vereceği de konuşuluyor. Adriana Lima da geçtiğimiz aylarda NBA’in yıldız basketbolcularından olan eşi Marco Jaric’den ayrılmıştı. 11 yıldır eşi Zeynep Hanım’la evli olan Ilıcalı, dört yıl önce de Şeyma Subaşı ile ilişkisi nedeniyle boşanmanın eşiğine geldi. Boşanma gerçekleşmedi, ama Şeyma Subaşı, Acun Ilıcalı’dan bir bebek dünyaya getirdi.
SOSYAL MEDYA ÇALKALANIYOR
Acun ile Adriana Lima arasında yaşandığı iddia edilen ‘gizli ilişki’ sosyal medyada büyük yankı buldu. Özellikle erkeklerin tepkisini çekti:

acun.webp

bu konuya kimsenin yorum yapmamasına şaşırdım dün duyduğumdan beri en çok beni etkiledi heralde, kafam karıştı bu şeyma ile sadece dünyaya bir kız daha getirmek için mi beraberdi? ben de eşini şeyma için terk etti şeyma ile yaşıyor sanıyordum demek ki acun bekarmışşşşş

vayyy beee acuna bak :cool:hem evli, hem sevgilisi var, hem sevgilisinden çocuğu olmuş üstüne karısı boşamamış şimdi de Adriana Lima :confused: eee paranın gücü diyelim. Yorum olmamasına da şaşırdım yani çünkü okuyunca çok şaşırdım güzel kadın ama :-)

Valla ben acunu severdim o yüzden hiç yakıştıramadım bu yaptıklarını demek ki para gerçekten insanı değiştiriyormuş..

Şeymaya yazık olmuş ya
ben o kızıda sevıyordum begenıyordum cokta guzeldı vallahı
acunun karısı tırt
fakat adrına lıma nedır yahu
ınanamadım

acunun forsu yavas yavas sonmeye baslayip programlarinin reytingi dususe gecince adamin bi seyler yapmasi gerekiyordu yeniden ataga gecmek icin. bu yalan haber onun isine geldi aslinda, sessiz kalisi da ondan.

Back
X