Acun Ilıcalı'nın Sevgilisi Şeyma Subaşı, Kızıyla Dominik'te Kalıyor

Huy Meselesi

🌜🌚🌛
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2012
61.512
62.451
898
Şeyma Subaşı kızıyla birlikte Survivor çekimlerinin yapıldığı Dominik'te kalıyor. Adanın güzelliklerinin tadını çıkaran Subaşı, bol bol fotoğraf paylaşıp, denize giriyor.

Acun Ilıcalı sevgilisi Şeyma Subaşı ile ondan olan kızı Melisa 'yı da Survivor'a götürdü. Şeyma Subaşı kızıyla Dominik Cumhuriyeti'ni gezerken Acun Ilıcalı da Survivor çekimlerini yapıyor.

KIZIYLA ADADAKİ OYUNLARI OYNUYOR

Şeyma Subaşı ile kızı Melisa da vakitlerinin bir kısmını Survivor adasında geçiriyor. Kızı ile denize giren Şeyma Subaşı adadaki oyunları da oynuyor.

acun-ilicali-dominik-e-seyma-subasi-ve-kizini-da-8326836_8476_m.jpg

HER GÜN FARKLI BİR YERDEN FOTOĞRAF PAYLAŞIYOR

Şeyma Subaşı adadaki güzelliklerinde tadını çıkarıyor. Her gün bir yerden fotoğraf paylaşan Şeyma Subaşı keyif yapıyor.

acun-ilicali-dominik-e-seyma-subasi-ve-kizini-da-8326836_4310_m.jpg

Buradaki evde kalan Şeyma Subaşı kızıyla birlikte Acun Ilıcalı'nın yanından hiç ayrılmıyor.

İşte Şeyma'nın paylaştığı o kareler;

acun-ilicali-dominik-e-seyma-subasi-ve-kizini-da-8326836_686_m.jpg

acun-ilicali-dominik-e-seyma-subasi-ve-kizini-da-8326836_6089_m.jpg

acun-ilicali-dominik-e-seyma-subasi-ve-kizini-da-8326836_5133_m.jpg

acun-ilicali-dominik-e-seyma-subasi-ve-kizini-da-8326836_4012_m.jpg

acun-ilicali-dominik-e-seyma-subasi-ve-kizini-da-8326836_7764_m.jpg

acun-ilicali-dominik-e-seyma-subasi-ve-kizini-da-8326836_8540_m.jpg

acun-ilicali-dominik-e-seyma-subasi-ve-kizini-da-8326836_4326_m.jpg

kaynak: sondakika

Rezil kadın.Bu kadından nefret ediyorum.Acun evliyken onla ilişki yaşadı ,çocuk yaptı.Kızın ailesi de hala "Kızımızla gurur duyuyoruz " falan diyordu.
Bir de bu kadını instagramda bilmem kaç kişi takip ediyor,yazık ya .
Ne kadar kötü bir şey ,bu kadın denildiğinde akla gelen sadece "metres" kelimesi olacak ,nasıl biridir gerçekten iyi midir kimsenin aklına gelmeyecek

Rezil kadın.Bu kadından nefret ediyorum.Acun evliyken onla ilişki yaşadı ,çocuk yaptı.Kızın ailesi de hala "Kızımızla gurur duyuyoruz " falan diyordu.
Bir de bu kadını instagramda bilmem kaç kişi takip ediyor,yazık ya .
Ne kadar kötü bir şey ,bu kadın denildiğinde akla gelen sadece "metres" kelimesi olacak ,nasıl biridir gerçekten iyi midir kimsenin aklına gelmeyecek
bence tablodaki tek rezillik yapan bu kadın değil, acun da enaz o kadar kabahatli.

İnstagramda çok takipçisi var, hatta yaşamak istediğim hayat diye yorum bırakan takipçileri var...

ve birçok insan hayatın bu şekilde olduğunu düşünüyor..yani zengin bir adam evli dahi olsa kolaylıkla elde edilip hemen bir çocuk yapıp hayatını bu şekilde zenginlikle sürdüreceğine inanıyorlar..

Takipçilerin yaptığı yorumları okuyunca şok oluyorum,ay Acun'la çok mutlu olun bi tane daha bebek yapın vs vs gibi yorumları okudukça beynim yanıyor ve diyorum ki İnşAllah böyle yorum yapanların bu kadını destekleyenlerin başına bi tane Şeyma düşer,hani çok destekliyorlar ya onun için söylüyorum. Ya takipçilerin çoğu sahte ya da toplum olarak gerçekten ahlak konusunda sorunlarımız var.

Ulan millet kan ağlıyor, şunlardaki keyfe bak.. Ama suç bunlarda değil; ülkemiz ateş çemberinde iken bunların yayınladıkları eğlence programlarını hiç bir şey yokmuş gibi izlemeye devam eden bizlerde...bu, hepimizin eseri.
Bu insanları bizler bu yerlere getirdik, yalan mı? Öyle yerlere getirdik ki...Zinayı da, gayrimeşru doğumları da, kendilerine hak görüyorlar. Öyle bir güç verdik ki onlara.

acun ilicaliyi normalde severim ama bu durum kendiaini itici yapiyor karisiyla bosandimi emin degilim ama nolursa olsun karisiyla evliyken oldu bu iliski o zaman bu kadin ikinci kadin her zaman gozumde ikinci kadin olarak kalcak

Uffff guzel ulkemin heryerinden rezil insanlar cikiyor...yarabbim sen artik bu insanlara dur de...

Bu kadın kadar takipçileride itici
Melek Şeyma diye hitap ediyorlar
Yazcak bissürü şey var trajikomik diyip çekilmek istiyorum :KK47:

Back
X