Erkek İnfertilitesi Actisperm ile Hamile Kaldım

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

nazar1905

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2013
47
0
26
İstanbul
Herkese selam arkadaşlar daha önce de burda yazmıştım düşük sperm sayısı sorunlarımızı ve yazmaya da devam edeceğim. Amacım eşlerinizin düşük sperm sayısı veya hareketliliğinin sizler için de sorun oluşturmaması çünkü biz de bu sorunu yaşıyorduk ancak çok şükür şu anda hamileyim :))))

4 ay önce tüp bebek demişlerdi bize. Kocamın sperm sayısı 3 milyonlarda idi ve doktorlar aşılama bile önermiyorlardı. Biz neredeyse kararımızı vermişken internette gezerken Actisperm isminde bir ürün gördüm. (hatta internet sitesi de spermhareketleri.com )...aradık danıştık ve açıkçası içimiz şüphe içinde almaya karar verdik bu ürünü. hani son bi umut derler ya o şekilde. konuştuğumuz insan gayet bilgiliydi bu konuda tek tek bize analiz sonuçlarımızı sordu kaç yıldır evli oldugumuzu butun detayları aldı bizden ve bu ürünü önerdi. biz de almaya karar verdik. kullandık ve ikinci tüpümüzde (yani ilk ayımızda ) ben hamile kaldım :)))))))... kocamın sperm sayısı çok düşük olduğu için şans vermiyorduk cok fazla ama çok sükür oldu. daha sonradan biraz daha ilgi duydum ve araştırdım ünlü doktorların tavsiye ettiğini de öğrendim.

eğer siz de bu sorunu yaşıyorsanız bu ürün sayesinde hamile kalmanız mümkün. ben bütün arkadaşlarıma tavisye ediyorum onlar da aldılar. burda da bu sorunu yaşayanlar varsa bir baksınlar derim spermhareketleri.com sitesine.

arkadaşlar bu tarz durumlarda lütfen dikkat edin arkadaşı suçlamıyorum ama üyelik tarihi yeni ve her yere çarşaf çarşaf site adı ve marka adı yazmış 3 yıldır çocoğum yok diyor sayfasında ise çocuğum var demiş benim bildiğim birileri buraya hamile kaldığını yazıyor bizlerde ona ne yaptın diye sorduğumuz zaman anlatıyor arkadaşlar. ayrıca spermler kendini 3 ayda yeniler 1 ayda herhangi bir ilaçtan sonuç alamazsınız buda inandırıcı değil ayrıca eğer bizim gibi umut bekleyen yaralı insanlar bu şekilde kandırılıyorsa rabbim nasıl biliyorsa öyle yapsın onları .sonuçta neler gördükd değilmi arkadaşlar yok hamam otu yağı yok şu yok bu sonradan nasıl oldukları ortaya çıktı bence dikkat edin sitenin kendisinede çok güvenmeyin ilk deneyipte pişman olmayın rabbim hepinizi korusun ve hakkımızda hayırlısını nasip etsin tekrar söylüyorum arkadaşı suçlamıyorum ama ortada o kadar çok şey dönüyorki bizde kendimizi koruyalım diyorum çünkü bu çocuk olayına dökülen paraları çok iyi bilirim

canım öncelikle merhaba,

cevabın için teşekkür ederim ve şunları söylemek isterim.

1) dediğin gibi üyeliğim yeni. bu nedenle daha profil sayfamı güncellemedim.

2) aldığım ürün erkeğin sperm sayısını arttırıcı bir ürün değil. varolan spermleri yumurtaya ulaşmasını sağlayıcı bir ürün. actisperm ile sperm sayısının artmayacağını bize zaten söylemişlerdi ancak rahim yolundaki sperm ölümlerini engellediği için spermlerin ölmeden yumurtaya ulaşacaklarını söylemişlerdi. o nedenle spermin yenilenme süresiyle çok bir alakamız yok. ürünü bir daha incelemeni tavsiye ederim.

3) madem bu kadar rahatsız ettim bir mutluluğumu paylaştığım için ve bu sorunu yaşayan insanlara bir fikir verme adına bu kadar çok tepkiyle karşılaştım. bir daha yazmam. ben yazacığımı yazdım, isteyen dener isteyen denemez.

hepiniz için hayırlısı olsun canım.

Ayrıca şunu da söylemek isterim son olarak çunkü ozel mesaj atanlar olmuş onları da cevaplamış olurum.

total sayı 3 milyon

ileri hızda hareketlilik yüzde 40 idi.

su an nedir bilmiyorum zaten bu kavramlar oldukça uzak artık bize...tekrar test yaptırmadık zaten artmamıştır da. çünkü actisperm spermleri yumurtaya ulaştırıyomus total sayıyı arttırmıyormuş.

Konu başlığını görunce cok sasırdım oncelıkle bu ürüne bağlamıyordum hamileliğimi. Eşimin sperm sayısı 16 milyon bende bi sorun olmadığını söyledi doktorlar. 3 ay yumurtlama takıbı yaptırdık catlatma ığnesı ıle 35. saat aıle hayatı yasadık. Fakat olmadı allah nasıp etmedı. 1 defa asılama denedık onda da sonuc husrandı. Eşimde bende cok uzulmustuk tekrar denesekmı dıye dusunurken tatlıses tv de reklam dıkkatımı cektı sperm hızından bahsedıyolardı hemen ısmını oğrenıp ınternette arastırdım ve esımle konustum. Onada anlattım once olmaz dedı ınanmadı ama ben bı sekılde ıkna ettım esımı İYIKIDE ETMISIM :)) 3 aylık ürün geldı ayda sadece 2 defa kullanıyosun ılk ay denedık olmadı esım haklımı dıye dusundum fakat pes etmedım ıkıncı ay tekrar kullandım veeee kızlarrrrrr 2 bucuk aylık gebeyım esımde bende cok mutluyuz kucagıma alıcağım gunu sabırsızlıkla beklıyoruz ıkımızde. Belkı tesaduf belkı de gercekten ACTISPERM... Ama cok mutluyum denemekte fayda var derım.. Kızımız olursa adını Nelin oğlumuz olursa Poyraz koymayı dusunuyoruz allah kucağımıza almayı nasıp eder işallah... Tüm evlat sahibi olmak isteyen annelere, işallah en kısa zamanda allah sızde nasıp eder..

yeni üyesin sanırım daha önce buralara girmiyo olmana şaşırdımm açıkcası nasıl bir muzemiymiş bu böylee yaa bende presed kullanacam bu ay bakalım kısmet

actisperm anladığım kadarıyla preseedle hemen hemen aynı ürün. preseedi biz 3 ay kullandık. kullandığımız süre boyunca eşimin sperm sayısı 16milyon-52 milyon aralığındaydı. maalesef bir faydasını görüp hamile kalamadım. şu an tüple 4,5 aylık hamileyim. bu tip jeller için kimseye kullanmayın demiyorum. elbette deneyebilirsiniz. ama çok da bel bağlamayın. mucize de değiller. tek tük faydasını gören var ama görmeyen de çok.

canım çoooookkk sevindim :). biz de tüp deneyecektik ama actisperme karar verdik. kime ne kadar yarar bilmiyorum ama bende işe yaradı. çok da inanmadan almıştık. ordakiler baya ilgililerdi konuştuğumuz insanlarda bize tıbbi bilgileri verdiler. doktorumuzun dediği şeylerden de çok farklı olmayınca denemek istedik...

benim üzüntüm burdaki arkadaşlar nedense benim reklam yaptığımı düşünmüşler de benim bundan ne gibi bir çıkarım olabilir? ben zaten kendi arkadaşlarıma söylüyorum ve şu anda kullanan bir çok arkadaşım var actispermi. buraya da özellikle yazmak istedim ki bir sonuç bekleyenler umudunu yitirenlere care olayım..yanlıs anlasıldım sanırrım ... herkes nasıl istiyorsa öyle yapsın arkadaşlar......

arkadaşım buradaki insanların çoğu çok ama çok şey denedi. o ot, bu ot, kapsüller, vitaminler, macunlar, jeller haliyle maddi manevi yıprandılar da... diğer yandan buraya senin gibi yeni yeni şeyler yazanlar oluyor. mesela bir ara da bir arkadaş yazmıştı, bir kliniğe gittim, kocamın genital bölgesinde kesiyle pis kanı aldılar, hamile kaldım, isteyene telefonunu vereyim tarzı bir şeyler yazmıştı. doktor mu diyoruz, tıbbi klinik mi, doyurucu bir cevap alamıyoruz, kendiniz görüşün diyor falan. tedavi için olan rakam da oldukça yüksekti diye hatırlıyorum. sonra aynı yerden başka randevu alıp gidenler oldu ama hakikaten işe yaradı mı, bu gidilen yer neresidir hala kafamızda soru işareti. bildiğim kadarıyla oraya ben de gittim hamile kaldım diyen de yok. sonra modern aktarlar var, dünya paralara karışımlar yapıyorlar. ya da internette yüzlerce liraya kapsüller satanlar. burada yalandan üye olup onların reklamını yapanlar da oldu. çoğu hikaye... o yüzden böyle yeni şeylere herkes bir kuşkuyla bakıyor sana da kuşkuyla bakmaları normaldir. ha burada ne okudu duydu gidip deneyen bazı üyeler de var. birinde bir şey işe yaradı diye onlar da büyük ümitlerle alıp kullanıyorlar. sonrasında tabi büyük hayal kırıklıkları, üzüntüler yaşanıyor. sana olumsuz tepki veren arkadaşlar biraz da o arkadaşları korumak da istemiştir. çünkü herkesin durumu farklı farklı, bende işe yarayan sende de yarayacak diye bir kural yok.
diğer yandan eşinin 3 milyon spermi olduğunu söylemişsin. tıp adamlarına sorsak bırak actisperm jel ya da başka bir şey bu sayıyla hamile kalman katiyen mümkün değil. ama ben diyorum allah bazı kulların yüzüne gülüyor. benim komşum var kocasında 1 milyondan az sperm vardı, 4-5 sene uğraştılar, tüp de yapmadılar, hiç bir takviye şu bu da kullanmadılar, ama kadın hamile kaldı. şu an 3 yaşında bir oğulları var. yani vercek olduktan sonra allah veriyor. sizin de bu jel vesile olmuş. biz de ümitlerimiz tükenene kadar her şeyi kullandık, kısmetimizde onlarla değil de tüple hamile kalmak varmış. ama o ara hamile kalsaydım ben de bir başlık açar şunla hamile kaldım diye muhakkak yazardım.o yüzden böyle senin gibi yazanlara da illa kuşkuyla bakmıyorum da...

Son düzenleme:

canım cok haklısın insanlar deniyorlar bir sürü paralar harcıyorlar ancak bir türlü olmuyor. bizimkisi bir şans bir olasılık hikayesiydi. orayı aradıgımda da soylemislerdi zaten bana. sayı ne kadar duserse olasılık da duşer diye..ama ne biliyim işte umut fakirin ekmegi misali denedik içimizde kuskuyla.

eşimin sperm sayısı 3 milyondu ama tuttu işte. insanlar beni yanlış anladılar ben bilmiyordum burda hersesin sunu sunu yapın fln diye yazdıgını. tabiki bu umitsizliği suistimal edenler vardır. ama ben onlardan degilim işte..

neyse anlayısın icin cok tesekkur ederim.. inşallah Allah herkese istedigini verir. umut etmekten vazgecmeyin arkadaslar, şansınızı hep açık tutun.

Bu sorunu yaşadığımız için her şeyden medet umuyoruz. Tabi ki saçma sapan şeyleri kullanmamak lazım. Ben actispermi öğrendikten sonra önce araştırdım. Mantıklı geldi, sipariş verdim, yarın gelecek. Bel bağlamıyorum ama madem o kadar şey deniyoruz, bie kere de bunu deneyelim. Ne de olsa olumlu sonuç alan var, belki bende de olur. Olmasa da napalım, zaten bekliyoruz ne de olsa.... Olursa da ne ala....

Bu arada benim eşimin sperm sayısı 76 milyon. Ama toplamda. ml başına düşen sayı 12 milyon. Ama en önemlisi morfoloji düşük. % 1. Doktorlar beklesen olur bile diyorlar, bu yüzden actisperm işe yarayabilir diyorum. Sizce...?

Bu arada ben bunu kullandığımı eşime belli etmiycem. Bu tür şeylere çok karşı. Kesin çok kızıcak....

Bir yeni üye daha ve yine ACTİSPERMLE hamile kaldım nidası..
Kaç kişi olacaksanız bakalım yeni üyeler..
Site yönetimi derin bir uykudamı ???

canım çok tebrik ederim. inşallah bahtı gönlü açık bir evlat olur. hayırlısı olsun.

Bir yeni üye daha ve yine ACTİSPERMLE hamile kaldım nidası..
Kaç kişi olacaksanız bakalım yeni üyeler..
Site yönetimi derin bir uykudamı ???

İlk üyeyle kalsaydı konu evet inandırıcılığı olabilirdi belki ama,
iki yeni üye ve hiç adı sanı duyulmamış bir ürün,insan bir acaba diyor haliyle.
''madem böyle bir sorununuz vardı,çözüm yolları için bu site neden daha önce akıllara gelmedi de,
memnuniyette arka arkaya döküldüler''diyor insan.
bilmiyorum ya bu konu çok hassas bir konu.
Ben kendi konumda kullandıklarımızı anlatırken bile bir tedirgin oluyorum ki hepsi bilinen kürler ve
eczacıbaşı güvencesiyle sadece eczanelerde satılan bir üründü kullandığımız.İlaç değil vitamindi o yüzden rahattım önerirken.
Burada 40 kişiyiz 40'ımız da birbirimizi biliriz hesabı,yabancı biri direkt bu konuyla giriş yapınca bi ''hobaaaa''oluyoruz :)

agzına sağlıkk vallaa:)))

canım benim sen niye bunu bu kadar dert ettin ki. reklam olduğunu düşünüyorsan almazsın bizim cebimize girmiyo paran.

Neden mi dert ettim?(actisperme rakip bir ürün piyasaya sürücem ön karalama sürecindeyim:) )
Ben burda 3,5 yıldır uğraş verenim ve bu sürecte ne UMUT TACİRLERİ ile karşılaştım.
Senaryo hep aynı yeni birileri girer ve bu ACTİSPERM konusu gibi yazılır çizilir.
Kaldı ki bu PREESED ürününün daha faiş fiyatlı muadili bir ürün..Bir mucizevi yeni bir buluş değil.
Arkadaşın dediği gibi biz burda 40 kişiyiz 40 mızda birbirimizi biliriz.
Bu arada 3. yeni üyemiz aldım deneyeceğim yazmış.Sanırım sıradaki ACTİSPERM MUCİZESİ olacaktır.
Paranın kimin cebine girdiği umurumda değil.UMurumda olan tecrübesiz insanların umutlarının yakılıp yıkılması..

arkadaşlar çok sağolsunlar üyelik tarihini incelemişler ve reklam olduğunu anlamaışlar çooooookkkk sevindim 3 yeni üyelik ve
illa alın uyarısı site yönetimine rica ediyorum değerlendirme yapsınlar. ayrıca bunu yaparak benim ürüne karşı anti sempatimi kazanmaktan başka birşey yapmadınız. şampuan reklamı değil bu burada her ay göz yaşları ile bekleyen hüsrana uğrayan üzülen insanlar var verdiği parayla değilde bağladığı umutla yıkılan insanlar ...o yüzden burada kimseyi kandırmanıza izin veremeyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…