• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

act_rest'in çeyizleri:))

mobilyaların hayırlı uğurlu olsun, Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşallah :16::16:

mobilyalarınıda almışsın canım güle güle mutlulukla huzurla kullanman dileğiyle:16:

Kuzum hayırlı olsun hepsi birbirinden güzel sağlıklı huzurlu kullanmak dileğile darısıda bana inşallah:8::8::8:

mobilyaların hayırlı uğurlu olsun cnm :16:
hepside çok güzeller özelliklede köşe koltuğun
Tepe home kalitelidir.12 000 e gayet iyi almışsınız Hemde sanırım 2 koltuk takımı var değil mi ?

Köşe koltuğuna bayıldım :) Güle güle kullan canım

saol canım benimmm:16:

mobilyaların hayırlı uğurlu olsun cnm :16:
hepside çok güzeller özelliklede köşe koltuğun
Tepe home kalitelidir.12 000 e gayet iyi almışsınız Hemde sanırım 2 koltuk takımı var değil mi ?

cok cok teşekkür ederim canım...:16:evet 2 koltuk takımı var...gri olan salon için..kahverengi oturma odasına:34::34:

son aldıklarımızz kızlar:34:
Oturma odası için Orta sehpa,oturma odasına sarkıt-avize,bulasıklık,elektrikli battaniye,fakir saç kurutma mak.,salon takımı için orta sehpa,oturma odasına kademeli zigon sehpa

$6200688_1_320.webp$avizemiz.webp$bulasıklık.webp$elektrikli battaniye.webp$saç kurutma mak.webp$matris kademeli sehpa-salon.webp$vena zigon sehpa.webp

canım güle güle kullan aldıklarını hepside çok şeker :16:
Yalnız şu elektrikli battaniyelerden oldum olası çok korkarım Küçükken yengem kuzenimle uyurken üstümüze örterdi sabaha kadar uyumazdım elektrik çarpıcak diye :9: :9:

canım güle güle kullan aldıklarını hepside çok şeker :16:
Yalnız şu elektrikli battaniyelerden oldum olası çok korkarım Küçükken yengem kuzenimle uyurken üstümüze örterdi sabaha kadar uyumazdım elektrik çarpıcak diye :9: :9:

canım benim çok teşekkür ederim.bende korkuyorum....zaten önce ısıtıyorum yatarken cekiyorum fisini :9::9::9:

Back
X