- 29 Kasım 2019
- 13
- 3
- 25
-
- Konu Sahibi sivilcegelince
Sabah mı nemlendirilmeli.? Soyulan yerlere mi süreceğiz Madécassol'u? Ben de yeni başladım ama doktor açıklama yapmadıÖncelikle 2 gün üst üste kullanıp 3-4 gün ara vermeliydin. Krem yalnızca akşamları sürülüp gündüzleri bom nemlendirici ve güneş kremiyle kullanılmalı. Bepanthol, madecassol gibi hücre yenileyici kremlerle nemlendirirseniz daha başarılı olabilir. Yüzününüz kızarması normal bir kaç günde normale döner ancak nemlendirmeye özen gösterin.
Evet ertesi gün, günde 2-3 kez nemlendirebilirsiniz. Yüzünüz gerilebilir ve acıyabilir aksi takdirde. Tüm yüzünüze uygulayınSabah mı nemlendirilmeli.? Soyulan yerlere mi süreceğiz Madécassol'u? Ben de yeni başladım ama doktor açıklama yapmadı
Ben Roaccutane tedavisi bitirdim,ama leke kalmıştı cildimdeEvet ertesi gün, günde 2-3 kez nemlendirebilirsiniz. Yüzünüz gerilebilir ve acıyabilir aksi takdirde. Tüm yüzünüze uygulayın
Gece yatmadan sürün çok çok az miktarda bir pirinç tanesi kadar alıp lekeli bölgelere ince tabaka halinde sürün. Asla dokunmayın ve soyulan yerleri soymayın daha büyük izler bırakır. 2 gün üst üste kullanın 3-4 gün ara verin cildin tepkimelerine göre tekrar devam edinBen Roaccutane tedavisi bitirdim,ama leke kalmıştı cildimde
Sürdükten sonra bekleyecek mi? Rutininiz neydi? Kendimiz soymayacağız değil mi?
Teşekkür ediyorum.Gece yatmadan sürün çok çok az miktarda bir pirinç tanesi kadar alıp lekeli bölgelere ince tabaka halinde sürün. Asla dokunmayın ve soyulan yerleri soymayın daha büyük izler bırakır. 2 gün üst üste kullanın 3-4 gün ara verin cildin tepkimelerine göre tekrar devam edin
canım sivilceden cok çektim hangi doktora gitsem kurtaramadı beni kocakarı ilaçlarına basvurdum domuz yagi getirdi annem her gece sürüp uyudum 3 haftada ne sivilce kaldı ne de sivilce lekesi tavsiye ediyorum (medacassol da kullandım söyledikleri gibi olumşu ya da olumsuz etli yapmadı bende hiç etki yapmadı hatta)Ben Roaccutane tedavisi bitirdim,ama leke kalmıştı cildimde
Sürdükten sonra bekleyecek mi? Rutininiz neydi? Kendimiz soymayacağız değil mi?
Bu kremi mercimek tanesi kadar sürmek gerekli cildi soyan bir krem bu fazlası zarar verir.Merhaba hanımlar.Başlıktan da anlayacağınız üzere leke tedavisi için acnelyse krem kullanmaya başladım.İlk bir ay haftada 3-4 defa sürdüm kremi.Daha sonra birkaç gün peş peşe sürdüm ve sonuç bu.Yüzüm yandı diye düşünüyorum.Sizce ne yapabilirim?
Acnelyse kullananların yardımını bekliyorum.
Ek olarak kreme doktor önerisiyle başladığımı söyleyebilirim.En yakın randevu tarihi 30 mart olduğundan cildiyeye de gidemiyorum.
Kimyasal peeling oluyor kendileri kremi sürdükten sonra medagassol u dürüm üzerine ve acnelye yanlız gece kullanın üzerine madagassoku sürün sabah tekrar medagassol sürün üzerine güneş kremi sürünSabah mı nemlendirilmeli.? Soyulan yerlere mi süreceğiz Madécassol'u? Ben de yeni başladım ama doktor açıklama yapmadı
Ambalajı farklı olabilir mi? Ben bordoyu kullanıyorum.Hangisi arkdslar?
Canım ikisi aynı. Aynı yazdığına göre ambalaj yenilenmiştir. Memnunum. Cildimi çok iyi yapıyor. Ama ben ara verdim.Yok pembenin üstünde retonoik asıt yazıyor bordo olanın ustunde tretinoin yazıyor.ınternetten bu ıkı terımı araştırıyorum içerıklerı farklı mı dıye retonoik asit( tretinoın) aynı terımler seklınde gecıyor.sız bordo olanı kullanıyorsunuz? Memnun musunuz? Bıraz bılgı verebılır mısınız? Pembesi daha etkılı ıse kullanmadan degıstıreyım ya da bunu kullanayım
Merhaba tekrar. Gözenek sıkıntınız var mıydı? Sıkılaştırıcı etkisini gördünüz mü?Cevap yazanlara teşekkür ediyorum.Yüzümdeki bu ton farkı 2 haftaya kalmadan düzeldi,havaların ısınmasıyla kremi kullanmayı bıraktığımı da söyleyeyim.
Merhaba,ürünü gözeneklerimin olduğu bölgeye kullanmadım maalesef.Gözeneklerim olduğu yanak bölgem çok hassas bu sebeple hiç denemedim bile :)Merhaba tekrar. Gözenek sıkıntınız var mıydı? Sıkılaştırıcı etkisini gördünüz mü?