- 30 Haziran 2010
- 3.342
- 1.199
- 373
3 kez accutane yani hepinizin bildiği ağız yoluyla alınan ve tüm dengeyi alt üst eden haplardan kullandım. 2 yıl aralıklarla. İlk iki kullanımda küçüktüm baştan savma kullandım cildimi korumadım hatalıydım fakat son kullanımda 8 ay cildimi koruyup besleyip harfi harfine uygulamama rağmen 1-2 yıl içerisinde %40 ı geri geldi. Güzel ürünler kullandım düzenli kullandım bazen sallamadım ama cildim hala istedipim gibi deği muhtemelende olmayacak. Bende dikkatli bir şekilde kullanmaya başladım. Salı çarşamba ve perşembe üç gün arka arkaya cildimi bebe şampuanıyla yıkayarak sürdüm çünkü kullandığım ürünler karma ciltlere uygun olduğu için cildime yüklenmek istemedim avene clenance creme lavante aldım elime henüz ulaşmadı bu ürün roaccutane kullanıcıları için uygun bir ürün bende cildim hassaslaşacağı için bunu tercih ettim. Tonik vs. Cildim acnelyseye alışana kadar sürmeyeceğim alışınca normal şekilde cilt bakımıma devam edeceğim. Acnelyse sürdükten bir saat sonra yada cildimin emdiğini hissettikten sonra üzerine bılca la roche posay cicaplast baume b5 uyguladım bazen de shea yağı sürdüm siparişimle birlikte daylong gğneş kremi sipariş ettim şuan elimde hamilton var yazında solante kullanmayı düşünüyorum. Haftada 3 gün sürerek bunu 8 hafta sürdüreceğim gelişmeleri paylaşırım yanlız ilk hal özel günümde çektiğim bir resim