Acnegen sivilce tedavisi (resimli)

geçmiş olsun canım bende bugünden itibaren zoretanine başladım sabah 10 mg akşam 20 mg toplamda 30 mg bence sakın lazere gitme çünkü zoretanın cilt rengini açacak senin bırak lazeri güneşden bile korunman lazım leke bırakır evden dışarıya çıkarken mutlaka 50 faktörlük krem kullanman lazım saçlarınızıda eger boyuyorsan asla boya çünkü cildimizi kurutacağı için saç dökülmesi yapar bence ilaca devam et 6 ay zaten dişi sık benim bir arkadaşım vardı pudra ve fondatensiz asla dışarı çıkmazdı bu ilacı kullandı bebek gibi bir cildi oldu günde 3 litreye yakın su iç ve mümkünse spor yap...

Kızlar BBL adlı bir lazer cilt tedavi türü varmış, yeni çıkmış...Cilt sarkmalarını ve lekeleri ameliyat sonuçları ile yarışır derecede tedavi ediyormuş...yaptıran varmı?

Bende acnegen kullaniyorum 2. Ayimdayim gunde sabah 20 aksam 30 olmak uzere 40mg aliyorum 2. Ay kusma donemi diyorlat 2.aydan sonra hafiflermi gercektende su aralar yuzum sivilce kusuyor cok degil baslamadan once korkuttuklari kadar olmadi yuzum cok kuruyor vesurekli bepanthenle nemlendiriyorum. Birazda sac dokulmesi sezdim sanki ama mevsim gecislerinden de olabilir tabi 2. Ay dan sonra hafiglermi sivilceler birde sac dokulmesi ilactan dolayiysa nasil durdurabilirim cunku zatrn cok gur saclara sahip degilim veya ilaci birakinca kendini yenilermi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…