- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.232
- 1.123
merhaba arkadaşlar bana yardımcı olursanz çok sevinrim.yuzmde ara ara svlceler cıkıo ve derin izler bırakyo,doktrmda zoretanin verdi bana gunluk 30mg ama acıkcası korkyrm başlamaya daha kötü olur die veya izlerimi geçirmezse boşa kullanmş olurum die(bide bu ilacı kullndgm surece baska hçbi ilaç agrı kesici bile almamamı soyledi agdaya bile gtme vcdna dedi kafam karstı brazda:S bde iğneli epilasyna gdyrm ben düşük dozda gdeblrsin dedi ama pek önermıolar die blyrm ben:S ne yan etkisi varki?? bilgilernizi paylasrsanz cok sevinrm tesekkurler smdiden..
geçmiş olsun canım bende bugünden itibaren zoretanine başladım sabah 10 mg akşam 20 mg toplamda 30 mg bence sakın lazere gitme çünkü zoretanın cilt rengini açacak senin bırak lazeri güneşden bile korunman lazım leke bırakır evden dışarıya çıkarken mutlaka 50 faktörlük krem kullanman lazım saçlarınızıda eger boyuyorsan asla boya çünkü cildimizi kurutacağı için saç dökülmesi yapar bence ilaca devam et 6 ay zaten dişi sık benim bir arkadaşım vardı pudra ve fondatensiz asla dışarı çıkmazdı bu ilacı kullandı bebek gibi bir cildi oldu günde 3 litreye yakın su iç ve mümkünse spor yap...