• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acnegen sivilce tedavisi (resimli)

ToxicDoll

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2011
18
0
36
İstanbul
Merhaba kızlar.. Ben 18 yaşındayım yakın zamanda 19 olacağım.Yaklaşık 5 yıldır sivilcelerim var. Bugün Acnegen ile 12. günüm yüzümde çok fazla sivilce ve büyük lekeler oluşmaya başladı. Ne yapacağımı bilemiyorum. Benim sadece yüzümde değil Sırtımda ve omuzlarımda var kollarıma da sıçradı. Henüz yaşım 18 ve psikolojim iyice bozulmuş durumda. Yani yatın kalkın halinize şükredin. Günlük 30mg Acnegen kullanıyorum. Merak ettikleriniz varsa sorabilirsiniz. Gördüğünüz gibi ben o ''en kötü'' olanlardanım.Tedavi süresince takip edenler için sivilcelerin durumu anlatıp yeni fotoları atacağım.

Allah acil şifa versin ya

Amin canım.. Gerçi yüzümdekiler yavaş yavaş bitiyor.. Bende erkenden etki etti iyi anlamda :) Sadece izleri kaldı ve biraz daha sivilce var. Sırtımda çok vardı sivilce bundan 2-3 yıl öncesinde şuanda az var ve fotodaki sivilce görünümlü olan kızarıklıklar aslında leke.. Tedaviye devam... :) çok yan etkisi var ama katlanıyorum Allah herkese şifa versin.

Kızlar sırtımda 3-4 sivilce hariç hepsi bitti sadece lekeler kaldı. Onun haricinde yüzüm berbat durumda o fotolardan bile beter! :( ama bilenler bilir 2. Ay sivilcelerin kustuğu zamandır. Katlanicaz bakalım. Yeni fotolari aksam iş çıkışında yüklerim. Tekrar hepinize ve özellikle bana gecmis olsun :(
Güncel konu arkadaslar yorum yaparsanız herhangi bir sorunuzda yardımcı olurum :) iyi günler ..

Kızlar sırtımda 3-4 sivilce hariç hepsi bitti sadece lekeler kaldı. Onun haricinde yüzüm berbat durumda o fotolardan bile beter! :( ama bilenler bilir 2. Ay sivilcelerin kustuğu zamandır. Katlanicaz bakalım. Yeni fotolari aksam iş çıkışında yüklerim. Tekrar hepinize ve özellikle bana gecmis olsun :(
Güncel konu arkadaslar yorum yaparsanız herhangi bir sorunuzda yardımcı olurum :) iyi günler ..

sivilceleriniz ne durumda
bende pazartesi gunu icin randevu aldim bakalim benimki nasil ilerleyecek

acnegen'de bugün benim 5. günüm. dudaklarım kurumaya başladı. hametan pomad kullanıyorum ama acıyor ne yazık ki :( sizlere de çok geçniş olsun. :5:

Acnegen, roaccutane,aknetrent,zoretanin yardım arkadaşlar online bi site, sürekli online olan arkadaşlara sorular sorabileceğiniz bi site, isme bakmayın sadece roaccutane kullananlar değil, aknetrent, acnegen, zoratenin, izotrekxin gibi ilaçları kullanan arkadaşlar için de yardımcı bi site, tedavisi bitenler, tedaviye yeni başlayanlar herkes var :) sadece üye olup herhangi bi resim yüklemeniz yeterli, bekleriz :)

NOT: akntertent mağduruyum :KK70: ben de ordayım :))

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba arkadaşlar bana yardımcı olursanz çok sevinrim.yuzmde ara ara svlceler cıkıo ve derin izler bırakyo,doktrmda zoretanin verdi bana gunluk 30mg ama acıkcası korkyrm başlamaya daha kötü olur die veya izlerimi geçirmezse boşa kullanmş olurum die:((bide bu ilacı kullndgm surece baska hçbi ilaç agrı kesici bile almamamı soyledi agdaya bile gtme vcdna dedi kafam karstı brazda:S bde iğneli epilasyna gdyrm ben düşük dozda gdeblrsin dedi ama pek önermıolar die blyrm ben:S ne yan etkisi varki?? bilgilernizi paylasrsanz cok sevinrm tesekkurler smdiden..

bende kullandım bı ilacı ilk kullanımda dahada artdı sivilceler sonra zamanla bitdi cildim cok güzel oldu sivilcesiz siyah nokdasız lekesiz oldu ama bir süre sonra yine eski haline döndü :( bende şimdi yeni arayışlar içerisindeyim

bugün iç hastalıklarına gitim reflüm için,aknetrentin çok ağır olduğunu karaciğerime iyi bakmam gerektiğini söyledi.yemenize çok dikkat edin.birde bu hapın kötü tarafı1 ay oldu başlayalı ve ben çok depresifim.sinir stres derken reflü tedavimede başladım.neyseki2 tedavi birbirine çakışmıyormuş.
regli olmama yakın yüzümde 2,3 tane başı belli olmayan çibanımsı sivilce çıkıyor ve sırtımda 12 yıldır minik minik ama sayıları fazla olan sivilcelerim vardı.sırtımı yasladığımda canımı yakan cisnten. dr.aknetrent 20 mg verdi ve gün aşırı al dedi.3 ay sürecek yanında akşamları sivilcelerimin üstüne süreceğim bir jel ve kuruluk hissini alması rahatlatması için bepanthene plus verdi.2 günde1 banyo yaptığım için banyo jeli,banyo lifi,sabun ve kesede yasak.sadece su...dudaklarım dehşet kurudu.sürekli blistex sürüyorum epey işe yarıyor.daha1 hafta olmuştu sırtım geçti çene bölgemde biraz sıkıntı devam ediyo.dudak etrafı bölgem için yama testine girmem gerekiyormuş.sonuca göre tedavide oynama yapacak.benimde merakım 6 ay 1-2 sene sonra sırtımda yine kırmızı sivilceler çıkarmı,bileniniz varmı?

Kızlar son 2 ayım kaldı :) sivilcelerden eser yok ama lekeler berbat durumda .. Tedavi sonunda peeling yapılacakmış. Onun haricinde saçlarımda ciddi bir dökülme söz konusu. hiç kalmadı diyebilirim gerçekten. Zor günler geçiriyorum. Biraz tedaviye ara verdim o yuzden.. Ama giderek cildim iyiye gidiyor :) Konuyla fazla ilgilenemedim kusura bakmayın son resimleri tekrar yüklerim yarın :)

Aklınızda kalan soruları bana sorabılırsınız arkadaslar ilaçlarla ciddi anlamda bir geçmişim var. Doğru bilgi vereceğimi düşünüyorum.. Tekrar hepinize geçmiş olsun :)

bende 5. ayimdayim dudaklarimin ve saclarimin kurulugu disinda cok bi yan,etkisini gormedim. onceden sivilceler yara gibi cikar ve 10 gun gecmezdi simdi cikmiyo diyebilecegim kadar az cikiyor oda ufacik ve beyaz cikiyor.sirtimda da cikiyordu onlar tamamen gecti. su an ki tek sorunum cildimde kalan lekeler onlar icinde ilac tedavisinden sonra ilgilenecegini soyledi doktorum. ilk basladigimda yuzum cok soyuluyordu. zamanla azalmaya basladi. simdi haftada 1 soyuluyor oda az.

bende 1 haftadır kullanıyorum. yeni işte ama bende de aşırı derece yüz kaşıntısı ve yüzde döküntü oluyo. gerçekten psikolojim bozuldu

arkadaşlar bende acnegen kullanmaya basladım daha 2. günüm sizce yardımcı olabilir mi? cünkü cevremdekilerin yüzüne ne olmuş demesinden cok sıkıldım. moralim bozuluyor

kızlar bi şey sorucam sivilce ilacı yazın kullanılabilir mi? leke yapıyor deniliyor?? bi de sivilce ilacı tedavisini yarıda kesmek tersi bi etki yapar mı :2:

Kızlar son 2 ayım kaldı :) sivilcelerden eser yok ama lekeler berbat durumda .. Tedavi sonunda peeling yapılacakmış. Onun haricinde saçlarımda ciddi bir dökülme söz konusu. hiç kalmadı diyebilirim gerçekten. Zor günler geçiriyorum. Biraz tedaviye ara verdim o yuzden.. Ama giderek cildim iyiye gidiyor :) Konuyla fazla ilgilenemedim kusura bakmayın son resimleri tekrar yüklerim yarın :)

Aklınızda kalan soruları bana sorabılırsınız arkadaslar ilaçlarla ciddi anlamda bir geçmişim var. Doğru bilgi vereceğimi düşünüyorum.. Tekrar hepinize geçmiş olsun :)

MErhaba, ben daha hiç bir ilaca başlamadım. Ama gittiğim doktorlar hep roaccutane öneriyor. Benim deri altı sivilceleriyle başım dertte. bir de sırtımda her türden her şeyi bulabilirsin yani ahaha :D neyse ama ben korkuyorum açıkçası. Sen de blirtmişsin ya saçlarım döküldü diye. En çok ondan korkuyorum. Nasıl oluyor o işin sonu ya?

Back