Kızlar ben 18 yaşındayım makyaj yapmayan bi insandım lise 3. sınıfa kadar... Sınav stresi falan ergenlik adet dönemi derken cildimde sivilceler cıkmaya başladı. Cildim pürüzsüz ve güzeldi yani deri altında beyaz nokta siyah noktalarım bunlar sonucu oluşan pütürlerim yoktu sadece çıkan sivilceler iltihapsız ve kırmızıydı bunlar moralimi bozdu ve makyaja başladım her gün makyaj yapıyodum fondöten pudra falan derken.. bazen yıkamadan yatardım ve bu cildimi mahvetti ve herhangi bir bakım da uygulamıyodum bildiğiniz sabunla yıkıyordum.. Zamanla siyah noktalarım deri altındaki beyaz noktalarım arttı ve pütür pütür oldu artık makyaj bile iğrenç oluyodu kaliteli markaları kullanmama rağmen saten gibi cildimi mahvettim.
Ben şu an son sınıftayım sınav stresinden iyice beter oldum ve eczaneye gittim bana Acnecinamide yüz temizleme jelini ve jel kremini önerdi.. O yıkama jeliyle sabah akşam yıkadım ve jel krem sürdüm cildim ışıl ışıl olmaya başladı ilk 2 3 hafta her yerde sivilceler çıktı böyle ucu doluyo kendi patlıyodu ama buna rağmen bırakmadım cildimin alt yapısı iltihaplar temizlendi cildim pürüzsüzleşti ve renk geldi resmen ışıldadı...Yani baştaki o etkileri tamamen cildin alt yapısının düzenlendiğinin iltihabın atıldığının bir göstergesi... cildim artık makyaj yapınca saten gibi oluyo :) ayrıca artık makyajda fazla yapmıyorum dersaneye giderken okula giderken yapıyorum.. cildi bozduğu doğru ama ciltte fazla kalmayıp iyi temzlenince makyajın cilde sanıldığı gibi zararı yok. Ben 2010 aralık ayınca başladım bu ürüne ve cildim şu an pürüzsüz.. Tabi sivilce yoğunluğuna göre farklı tedavi edici kremler jeller var(Jel,Jel Krem,PHA Jel) ve yıkama jeliyle sadece yapınıza uygun birini kullanıyorsunuz..Gerçekten tavsiye edebileceğim bi ürün ve memnun kaldım makyaj yaparken fondötenimi pürüzsüz cildime sürmek çok zevkli :) Tabi bırakmayın 3 4 hafta kullanın kesinlikle olumlu etkisini görceksiniz