• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri acnecinamide cleansing gel kullanan varmı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Jessi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
J

Jessi

Ziyaretçi
acnecinamide cleansing gel kullanan varmı arkadaşlar.

ben kullanıyorum hem yüz yıkama jelini hemde kremini kullanıyorum.çok çok memnunum sivilcelerden kalma kahverengi lekelerim vardı benim onlar baya baya açıldı hatta geçti bile diyebilirim.herkese tavsiye ediyorum.ağız kenarında biraz kuruluk yapıyor ama lekelerin geçmesine değer bence ayrıca yeni sivilce de çıkmıyor arkadaşlar.çok çok çok memnunum...

ben bugün aldım ürünü kullanmaya başlıcam inş memnun kalırım...

ben kullandım fakat pek bi faydasını görmedim.inş.kullananlara fayda eder

ben kullandım fakat pek bi faydasını görmedim.inş.kullananlara fayda eder

Size oriflameden pure skin akne jelini tavsiye ederim.30 ml 9.90 Etkisini göreceksin.Ayrıca memnun kalmassan paranı geri isteyebilirsin..Müşteri memnuniyeti bizim için önemlidir.yerimseniben

Ben daha önce olay kullanıyodum pek memnun kalmadım sonra acnecinamide aliyim deniyim dedim çok memnun kaldım, tavsiye ederim sivilceniz varsa yada yoksa derinlemesine temizlemeyi çok iyi yapıyor.

ben de acnecinamide temizleme jelini kullandım ve çoook memnun kaldım. sivilce ve siyah nokta kalmadı :)
şimdi tavsiye üzerine avene kullanıyorum ama hiç mamnun değilim. acnecinamide gibi temizlemiyor.
bir de gözenek sıkılaştırıcı tonik benzeri bir ürünle desteklediniz mi cildiniz süper olur.
ne de olsa gönekleriniz açılıyor ;)

bende kullandım gayet güzel temizliyor cildi.yanında temizleme mendilinide almıştım.temizleme mendilini dikkatli kullanmak gerekiyor.ben iyi temizlesin diye bastıra bastıra silmiştim yüzümü.sivilceleri eritti sonra yara oldu o kısımlar.aynı şekilde ciltte pürüz olan yerlerde eriyip yara oldu.yani cildi silerken fazla bastırmamak gerekliymiş.

$Acnecinamide Temizleme Jeli 150 ml-500x500.webp

Fiyatı 17 tl
Cilt sorunlarına göre yardımcı ürünleride mevcut

Son düzenleme:
ona buna para verene kadaar cilt konusunda bir hekime başvurmak en mantıklsı en güzel çözüm

setini almıştım ama sivilce çıkardı nemlendiricisi .yüz yıkama jelide tam temizlemiyo gbi geliyo .peeling olanından memnunum iltihaplı sivilceler olanıda fena değil söndürüyo akneyi

Back
X