ben rekor kırdım 9 saat hiçbişey vermedim ama yinede ne emmek isstedi nede bişey yedi.kendimle savaştım resmen ama yine olmadı.ne kadar vicdansızsın demeyin vallahi her yolu deniycem.yoksa ben delircem.
Bende cesaret edersem aynı şeyi yapacağım. Zaten benimki prematüre aç bırakıp bi de ben vurmayayım diyorum zavallıya :)
canım vallahi ben sonuç alamadım hatta halinden pek memnundu bizim zilli.inşallah sen başarılı olursun.
benim kızım bazen günde 2 öğün yiyor ne 10 11 saat aç benimki emmiyorda çaresi yok valla
canım bebeğinin gelişimi nasıl peki zayılıyomu
canım vallahi ben sonuç alamadım hatta halinden pek memnundu bizim zilli.inşallah sen başarılı olursun.
Dün akşam 20cc çorba yedirmeyi başardım :) Tabi ne oyunlar ne şakrabanlıklarla. Aç kalmak işe yarayacak galiba..
bizimki de babyfirst tv hastası oldu.başka birşey açıksa dönüp bakmıyor o kanalı açınca kilitleniyor resmen,hele de tavşancık harry ye bayılıyor, bugun yediremeyince actım,kaşıklar agzına nasıl girdi anlamadı ama alışsın istemiyorum böyle yemeye.her öğüne en az 3 çeşitle oturuyorum hangisini yerse diye
ben televizyonda baby tv karşısında yedirmekten başka çare bulamadım sırf hanımefendi işçin dijtürk aldık bazen oda karetmiyor bizim yemek masamızda kucağımda oturuyor öyle deniyorum .
eline kaşık veriyorum onu dişlemek için ağzını açıncqa sokuyorum
ağzında bekletiyor tükürüyor. kafasını çeviriyor. kafasını salııyor istemem diye
artık zorlamıyorum bazen elimle ağzını açar yedirirdim ozaman dahada sinirleniyor ve yemiyor
ve bence bizim stresimizi anlıyorlar
arkadaşım tebrik ederim azda olsa tedirmişsin ne mutlu sana.
bende bu gün biraz yoğurt ve meyve yedirmiştim bende mutlu insan yoktu taki hepsini kusana kadar.şimdi yine derbeder geziyorum.
benim kızım bazen günde 2 öğün yiyor ne 10 11 saat aç benimki emmiyorda çaresi yok valla
canım bizimde aynı hiç bir şey yemiyor bu gün zorla verdim kızım asla bir şey yemek istemiyor ek gıdaları red ettiği yetmiyormuş gibi mamasınıda çok az içiyor her zmana şarkılarla oyunla bazen bir elini tutyorum yada alt kıyafetine sokmak zorunda kılyordum çünkü iki elle baş etmek gerçekten çok zor üzerini batırması yada başka şeyleri batırması umrumda değil amam yemek istemediğinden dolayı hep ittiriyor kafasını sağa sola çevirip duruyor bir oyuncakla ilgisini çekmek bile çok zor oluyor bazen neyse çok uzattım bende bugün zor kullandım ne yapayım başka çare bırakmadı ki bana ağlata ağlata yeirdim ama çok üzüldüm tabi annelik ama sonunda kendiliğinden ağzını açmaya başladı sabah böyleydi öğlende aynısı oldu ağladı kaçmaya çalıştı ama sonradan ağzını açıp hım hım yapa yapa yedi başta yemeği redediyor sonradan da yiyor anlayamaıyorum bebeğimi ..........................................eşimde vardı ne yapalım bu şekilde bari ver dedi ama bende o da bu durumdan hiç hoşlanmadık onun ağlamasından hiç hoşlanmadık ne biçim ibadı var ya resmen kaçmak için poposunu bir kladırıyor itiyor kendini ellerini zaten ben zapt etmekiçin diğer elilmle bastırdım ama sonuçta yedi ama çok zor oluyor böylede.bu ay kilo lamadı amam zayıflamadıda neyseki tek tesellim bu oldu ...senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?