Sormayın delireceğim. Ben ek gıdalara 4 sylıkken başladım. sadece meyve suyu veriyordum bir kaç çay kaşığı. Yazın ne kadar rahattım alıyordu. Şimdi kaşığı görür görmez ağzını tıkıyor ve dili ile barikat yapıyor. Doktorum çok sık emzirme yemekten tiksinir dedi. Şimdi 4 saatte bir emziriyorum ama yine yemiyor yine yemiyor. Bütün markaların kahvaltılıklarını aldım, çorba ve muhallebilerini aldım hani benimkini yemiyor belki hazırları diye . Yine yemiyor yine yemiyor. Ama ekmeğe bayılıyor. Ver ekmeyi kemirsin ondan mutlusu yok. Delireceğim. Ağlama krizlerim tutuyor.
arkadaslar ayni sizin gibiydi durumumek gidaya 5.5 gectim agzini kitlerdi emmek disinda bisey istemezdi lutfen gaddar demeyin ama bir gun ac biraktim zaten istedigi falanda yoktu ama aksam uzeri basladi mizilti ve gorseniz o yemedigi pureyi nasil yaladi yuttu birkac kez daha bunu yaptim simdi gorseniz ne verseniz yiiyor hemde buyuk insan gibi ogle aksam mamalari yogurt esliginde sabah mamasi taze meyva suyu ile birlikte verilcek 3ana 3ara ogun yiyor ben denerim diyorsaniz yapin acikicak acikmak direncini kiricaktir
canım kaç saat aç bıraktın ben 4-5 saat aç bırakıyorum banamısın demiyor.zorla ağzına bir kaşık veriyorum onuda yutmuyor yarım saat ağzında bekletiyor sonrada tükürüyor.dişide 5 aylıkken çıktı.niye böyle anlam veremiyorum.üstelik gündüzleri ne emiyor nede mama alıyor. her öğünde o ağlar ben ağlar.:1no2:
canım kaç saat aç bıraktın ben 4-5 saat aç bırakıyorum banamısın demiyor.zorla ağzına bir kaşık veriyorum onuda yutmuyor yarım saat ağzında bekletiyor sonrada tükürüyor.dişide 5 aylıkken çıktı.niye böyle anlam veremiyorum.üstelik gündüzleri ne emiyor nede mama alıyor. her öğünde o ağlar ben ağlar.:1no2:
5 6 saat biraktim hemde yemedigi birkacgun icinde bu inadi surdu ilk gun 5saat 2.gun 6saat kesinlikle yemiyordu bir tek meme istiyordu ama 5gun artik pes etti yemedikce kendide cildiriyor basladi yemeye simdi kasenin dibi gorunmeden rahat etmiyor ama doydumu vermiyorum limitinide ogrendim sukur rahatim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?