Saç Rengi ve Saç Boyama Açma işleminde zarar görmüş saçları tedavi yöntemi

lolalucy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2009
1.328
493
198
44
kızlar kuaförlerimiz.com adresinde bulduğum bir yazı. ilginizi çekeceğini düşündüm. özellikle evde saçlarını kendi açan arkadaşlar için...

1 röfle yaptınız uclarda ufak kopmalar oluyor
2 acma işlemi yaptınız sacın dokusu bozuldu
3 actıgınız veya röfle yapıgınız sacta fön yaparken ufak kopmalarmı oluyor kırılmalarmı oluyor fön yaptıgınız fırca kırılan saclarlamı dolu
bunu yüzde yetmiş önleyen yöntem röfleyi yıkadınız yıkamanın hemen sonrasında
tasın icerisinde 4..5 adet limon tuzu atıp ılık suda eritip saca cila yapar gibi uygulayıp 5 dakikayla 10 dakilka arası bekletin durulayın cilasını yapın ve sactaki parlaklıgı fön yaparken kopmadıgını kırılmadıgını göreceksiniz bazı arkadaşlarımıza cok ilkel gele bilir yöntem deneyin sonucu görün kararınızı öyle verin bilen arkadaşlarımızda olabilr bu yöntemi saygılarımla KUAFÖR ERGÜL

Ben türlü bitki yağlarını denedim ama hiç biri Mayonez (kendiniz de yapabilirsiniz) kadar işe yaramadı sanki. aklinialirimsmile

Yukarda bahsi geçen yöntemi deneyenler de yazsın lütfen. Elma sirkesi gibi bir şey herhalde ama kokusuzu bayanssulusmile

en iyisi zeytin yağı ve yumurta beyazı karışımı yapıyorum saçlarım yumuşacık oluyor.daha yoğun ve gür görünüyor.istenirse içine a,b ve e vitaminleri kapsülleri konabilir.birde banyoda iken saçı ıslatmadan şampuanlayın yıkayın 2 defa şampuanlamak yeterli fazla şampuanlanırsa yapılan işlem bir işe yaramaz.yumurta sayesinde saça protein uygulanır:içelim:

canım bence limon olayı saçma. yani asit bence saça zarar verir diye düşünüyrm ben yasakkelime

canım bence limon olayı saçma. yani asit bence saça zarar verir diye düşünüyrm ben yasakkelime

canım ama sirke dökülür saça parlaklık ve canlılık versin diye ya. o da asit. vallaha anlamadım ben ama denemeyi düşünüyorum. şimdilerde saçımın rengini açmayı düşünüyorum. sonrasında deneyeceğim.

ayy burası tam bana göre.cuma günü sacımı actırdım uçları yıprandı haliyle.canım deneyince yaz buraya olur mu merak ettim ben de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…