Çocuk Hastalıkları Acllll Yardım UYKU sorunu ?????

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

cigdems

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2008
1
0
86
46
İstanbul
Arkadaşlar kızım 4 aylık mormalde gece1 gibi uyurdu ancak 3 gündür uyumuyor sabah 4:30-5 lere kadar ayaktayız sürekli bir huzursuzluk kakasını yapamıyor bu aralar ama geçenlerde 5gün yapamadığı oldu (bu konu için ayrıca bir prf a gitmeyi düşünüyorum uzarsa) ama uyuyordu.Sizce ne olabilir sizlerdende böyle geç yatanlar var mı ,uyku düzenleriniz nasıl? Lütfen paylaşırsanız sevinirim...

merhaba sevgili çiğdem.benim kızımda 4 aylık.aynı problemi bizde yaşadık en sonunda doktora gittik ve anlattık.bize gliserin-kansuk adında bir ftil verdi.bunun faydasını gördüm.artık düzenli olarak kakasını yapıyor.sanada tavsiye ederim.

canım bizde de uyku sorunu vardı ama ayrıca kabızlık derdimizde vardı çocuk cerrahisine götürdümö bişey çıkmadı sabahlar aç karnına 2 çay kaşığı halis zeytinyağı ver ve içine ılık su koyduğun şişe ile masaj yap dedi faydasını gördüm hem kaka yapıyor hemde uyuyor

Johnson's baby bedtime oil diye bir masaj yağı var.
Bununla masaj yapıldığında bebeğin daha iyi uyumasına yardımcı olduğu kanıtlanmış.

Ben kullandım ve faydasını gördüm.çok hoş kokusu var.beni bile mayıştırıyo

çocuklar aç olduklarında gazı olduğunda birde az uykuyla yetindiklerinde asla uyumuyorlar...kızım öyleydi...şimdi 26 aylık ve 14 ay hiç uyumadı...halen çok geç yatıyoruz..erken kalkıyoruz..dahada kötüsünü gördüğüm için bu hiç geliyor...Allah yardım etsin..uykusuzluk çok zor..unutkanlık had safada şimdi..böylede bir eser bıraktı...

Canım o dönemlemde benimde benzer sıkıntılarım oldu. Kakasını yapamadığı için karnı ağrıyor olabilir ve uykuya dalamaması bundan sebep olabilir. Ama kaka problemi için ilaç kullanmadan önce az miktarda zeytin yağını denebilirsin. Bir de karnına sıcak bir havlu koyarak yada elinde ovuşturarak onu rahatlatabilirsin. Benim doktorum 4 güne kadar kaka yapmayabilir 4.günün sonunda eğer cıvık yapoıyorsa sorun yok ama katı yaparsa kabızlık problemi vardır demişti. Ama şimdi hergün bazen gün aşırı yapıyor. Yani ilaç kullanmadan kendi kendine düzeldi. Bence biraz bekle acele etme.

7aylık kızım benm oda bu aralar delitiyo benni.gece uykularmz haram oldu.doktora gttk.agrı kesici faln verdi ama nafileekgdalara gecnce baslar demşti doktorumz dogru çıktı.çorba kahvltı mmama vesaire.gaz yapıyıo sanırım.allh yardmcımız olsun.yinede doktora götür derim.bi sıkıntısı vardır onun.

merhb benim kızım 3 aylık bizdede aynı sorun vardı kabızlık uykusuzluk devamlı ağlama vs. doktorum bir şurup ve krem verdi onları kullanıyoruz şimdi daha rahat.uyku içinde önerebileceğim bişey var onuda yine bu siteden öğrendim hemen denedim harika HUMANA İYİGECELER ÇAYI bebekler için olanı al umarım severek içer kolay gelsina.s:CüvCüv:

arkadasım benım kızım ıkı aylıktı tam bır ay boyunca tuvalete kendı cıkamadı zaten gazlıydı agla babam agla neyse.su fıtıller varya hanı doktorların pek onermedıgı kansuk dıye yok efendım kullanma dıyolardı bana o bolgede tembellık yaparmıs.ben tam bır ay bunu takıp eden bır ay boyunca hergun verdım o kansuku oyle cıktı cocugum tuvalete.fıtıl verdıgım bır ayın sonunda kakasını fıtılsız kendı yapmaya basladı.acı cekıp sabahlara kadar aglamasındansa ıcıns-de kalmayan kakasıyla dısarı cıkan fıtılı vermen daha hayırlıdır bence kı ben kullandım.hıcte tembellesmedı.kımseyı dınleme ve ver.yazık sanada onada.benım kızım ıkı yasında suan ondada gec yatma huyu var 1 gormeden uyumuyo.ıyıce mahvoldum valla.bugun eczaneden sıpraktın aldım o uyku getırıyomus.bır hafta duzenlı her aksam bır kasık vercem.uykusu duzene gırsın dıye.bakalım işe yararsa benım gıbı aynı derdı ceken arkadaslarla paylasırım.buyuyolar ama bızıde mahvedıyolr valla.saglıkları ıyı olsunda gerısı onemlı degıl

arkadaslar sıpraktın kullanmaya devamedıyorum ve 1lerde uyuyan kızım 11de yatıyo cok rahatladım valla daha bır hafta olmadı bır hafta olsun bırakıcam bakıyım o zmanda uyuyacakmı uyku problemı olanlar denesın tavsıye ederım.valla dunya varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…