• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Açlıktan Halim Kaçıyor, Ama Hiçbirşey Yiyemiyorum!

ocwmays

Minnişim Prensesim...
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2008
6.111
34
158
36
İstanbul
Selam kızlar,
Ben son bir ayda aşırı zayıfladım, zaten kilo almak istiyordum bir anda 2,5- 3 kilo verince sinirlerim zıpladı, tartıya çıkmaya korkuyorum daha fazla vermişimdir diye :((

Ben çok acıkıyorum, midem kazınıyor adeta. Ama bir türlü yemek yiyemiyorum. Bazen akşama kadar midem sırtıma yapışıkmış gibi geziyorum, halim kaçıyor, ama yiyemiyorum, canım istemiyor hiçbirşey...

Hiçbir zaman tam doymuş halde kalkamıyorum sofradan. Ve "ayy olsa da yesem" dediğim hiçbir yemek yok... Şimdi bir de ramazan geldi napıcam bilmiyorum.
Off bu durumu yaşayan birileri var mı aranızda? Yemek yiyebilmek için ne yapmam lazım benim :((

yemek yemeyı seven arkaadslar zaman gecırmeni onerırım,ben ne yaptımda kılo aldım anlatayım oncelıkle gezmen lazım alısverıs merkezıne gıdılır gezılır acıkılır ve fastfood yenır sonra löp löp et pıt pıt yağ yol yol selülit olur:)basucu cıkolatan olsun bırde fıstık tuket bolca.

Bir ara pekmez içtim ve çok faydasını gördüm ama iştahıma bi etkisi olmamıştı yanlış hatırlamıyosam. Ama ben yine başlayayım pekmez yemeye inşaAllah iştahımı da açar canım ya.

Ay bebishim sen ne diyosun:)), ben bir ara öğrenci evinde kalmıştım her gün fastfood yemekten selülitlerim oluştu. Zayıf olmama ragmen hala var, o da ayrı bi dert başıma :( . Kilo alcam diye vücudumu bozmak istemiyorum.
Fıstık yerine fıstık ezmesi tüketsem yine faydalı olur heralde. Bu ara tek yiyebildiğim şey fıstık ezmesi biliyo musun benneyaptımki

Aynı şeyi zayıfladığım ve bitkin düştüğüm zamanlarda ben yaşadım,gerçekten zorlu bir süreç oluyor hele bir de sigara içiyorsanız eğer sürekli sigara istiyor canınız ve yemekten otomatikman uzak kalıyorsunuz ve açlıktan başınız dönüyor bu bana oluyordu.
Ama tek çare 2-3 gün zorlada olsa biraz yüklenmek miğdeye,ancak bu şekilde olur.Ne kadar yerseniz o kadar yakarsınız vücut daha da çok ister,bunun çaresi yok ancak bu şekilde insanın dengesi kendine gelir.Ben de geçen hafta bu sorunu yaşadım şimdi 1 haftadır yiyorum sürekli daha dinç hissediyorum kendimi..

Back