• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Açlık Oyunları - Suzanne Collins

tubiis

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2010
192
0
0
İstanbul
Bu seri harika ya ilk okumaya başladıgım da ilk sayfaları çok sıkıcı gelmişti bırakmak istiyordum ama başladıgım kitabı yarım bırakamama gibi bir huyum var ve devam ettim iyikide devam etmişim harika bir kitap şuanda yayında 2 kitabı var 3.kitabıda Ağustos ayında çıkacak ama nasıl bekliycem ozamana kadar bilmiyorum çok heyecan verici bir kitap. Kitap okumayı severlere kesinlikle bu seriyi tavsiye ederim.boshayallersmile

" ETKıLEYıCı BıR FANTASTıK DÜNYA, BıTMEK BıLMEYEN BıR AKSıYON

AÇLIK OYUNLARI’NDA BıR SONRAKı SAYFAYA GEÇMEK ıÇıN SABIRSIZLANACAKSINIZ

ETRAFINIZDAKı BAŞKA HERKES SABAHI GÖREMEYECEĞıNıZDEN EMıNKEN VAHŞı BıR ORTAMDA KENDı BAŞINIZA HAYATTA KALABıLıR MıSıNıZ?

“Bu kitaba o kadar bağımlı kaldım ki, yemeğe çıktığımda bile kitabı yanımda taşıdım ve masanın altında okumaya devam ettim. Hikayesi beni birçok gece uykusuz bıraktı çünkü bitirdiğimde bile, yatakta bu kitabı düşünmeye devam ettim. Açlık Oyunları kesinlikle büyüleyici.”
Stephenie Meyer

“Elimden bir türlü bırakamadım… Bağımlısı oldum.”
Stephen King

KAZANMAK ÜN VE TALıH, KAYBETMEK ıSE KESıN ÖLÜM ANLAMINA GELıR.
BU OYUNUN GALıBıNıN KARNI DOYACAK KAYBEDEN ıSE ÖLÜMLE TANIŞACAK…
AÇLIK OYUNLARI BAŞLASIN...

ıddia ediyoruz Açlık Oyunları’nın bağımlısı olacaksınız ve bir sonraki kitabı sabırsızlıkla bekleyeceksiniz… "

Yayınevi: PEGASUS YAYINLARI
Çevirmen : Sevinç Tezcan Yanar
Orjinal Adı: The Hunger Games
Yayın Yılı:Şubat 2009
384 Sayfa

kesinlikle çok çok güzel sürükleyici bi kitap..elinden bırakamıyor insan...bence alacakaranlık gibi filmini yapsalar bu kitabın çok daha ilgi çeker..ilk ben giderim filminede aklinialirimsmile..hani böyle insana bişeler katan bi kitap değil ama kurgu çok güzel...macera kitabı sevenler için müthiş

çk merk ediyorm bu ktbı ya :S bgn kütüphaneye bktım ama yoktu :(

kesinlikle çok çok güzel sürükleyici bi kitap..elinden bırakamıyor insan...bence alacakaranlık gibi filmini yapsalar bu kitabın çok daha ilgi çeker..ilk ben giderim filminede aklinialirimsmile..hani böyle insana bişeler katan bi kitap değil ama kurgu çok güzel...macera kitabı sevenler için müthiş

BU kitabında filmi cıkacakmıs ama 2011 de cook var yani ama harika bir kitap ya 3. kitabınıda filminide sabırsızlıkla bekliyorum opuyorumnanaktan

bende ilk okumaya başladığımda çok sıkıldım.hatta uzunca bir süre aynı yerde kaldım,devam bile etmedim..ama sonra bir başaldım ve bırakamadım..2. yi merak ediyorum bende..okuyan arkadaşlar nasıl buldunuz? çok kapsamlı anlatmadan neler içerdiğinden bahsederseniz sevinirim..opuyorumnanaktan

gerçekten sürükleyici bir kitap ben 1-2 yi okudum 3. yü bekliyorum biran önce çıksada alsam.. kitabı okurken acaba gerçek olsa biz ne halt yerdik diye sürekli düşündürdü beni...

bu arada birşey daha.. bu kitabı okuyan arkadaşlar.... The Tournament & Turnuva diye bir film var sadece konusunu okudum ve izleyeceğim.konusuna bakınca aynı bu kitaptaki gibi bir konusu var izleyebilirsiniz

Bu tür kitaplara pek sıcak bakmam ama bu kitabı tavsiyeyle okudum
gerçekten çok beğendim akabinde de 2. kitap olan Ateşi Yakalamak bitti
Şimdi 3. ve son kitabını merakla bekliyorum.

Muhteşem bir film çekilebilir zaten konusu çok müsait.

Okumayanlara tavsiye ediyorum....

3. kitabın adı alaycıkuş, 28 ağustosa son sayan bir saat eklemiş pegasus yayınları; ne zaman gelecek sorularına iyi bir cevap. açlık oyunlarını okuyunca gerisi geliyor, 3. kitabı okumak için sabırsızlanıyorum.

3. kitabın adı alaycıkuş, 28 ağustosa son sayan bir saat eklemiş pegasus yayınları; ne zaman gelecek sorularına iyi bir cevap. açlık oyunlarını okuyunca gerisi geliyor, 3. kitabı okumak için sabırsızlanıyorum.

ne kadar sevindim anlatamam...sabırsızlanıyorum

Hayatımda bir önyargıyı daha yıktım.. Bilim kurgudan nefret eden ben bu kitaba hayran kaldım. İlk 100 sayfa tahammül sınırımı çok zorladı 100 sayfayı 2 haftada okudum, geri kalan sayfaları ve 2. kitabı 1 haftada bitirdim. Etkilendim.

herkes benim gibi ilk sayfalarda sıkılmış anladığım kadarıyla.ilk sayfalarda kaldım günlerce,sonra biraz ilerleyince 2 günde bitirdim.çok harikaydı.şimdi 2.ye başlicam.o da ilki kadar güzeldir umarım...

Back