• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Açlık oyunları- Susanne Collins

Harika bir seri gerçekten. 2. kitabı okuyorum bende. Nasıl bi hayal gücüdür bu yazarı tebrik etmek lazım. Kitabı elimden zorla bırakıyorum. 3. serisi Eylül gibi çıkacak diye duydum bende, biran önce çıksın.. Filminide merakla bekliyorum. Umarım kitapla birebir aynı yaparlar...

Bugün aldım 2 kitabı da...
Burdaki yorumlara çok güvendim ve gerçekten güzel olduğunu düşündüm.
Normalde hiç etkilenmem aslında.
Kinyas ve Kayra biter bitmez başlarım artık. :)))
Umuyorum ki ben de çok severimm...

Bugün bitirdim ilkini, duygular ne kadar gerçekçi anlatılmış.. Macera, aşk her şeyi barındıran bir kitap ... O arenada olmayı hiç istemezdim doğrusu...ikincisini okumak istiyorum bir an evvel.

Bugün bitirdim ilkini, duygular ne kadar gerçekçi anlatılmış.. Macera, aşk her şeyi barındıran bir kitap ... O arenada olmayı hiç istemezdim doğrusu...ikincisini okumak istiyorum bir an evvel.

canım ikinciyi bir an önce al oku opuyorumnanaktan arayı fazla açma. çok şaşıracaksın :1shok:
Ben 3.yü bekliyorum :lepi:

Hiç beğenmedim.
Çok bayıcı.
Aldığıma pişman oldum.
Okumaya değer bir kitap olmadığını düşünüyorum. :umursamaz:

2. kitabı bitirdim, pek çok yerde şaşırdım ve sonunu merak ediyorum ama tahmin de edilebiliyor. Yine de güzeldi.

3. kitap Alaycı Kuş internet sitelerinde satışa başlamış. Ben de yeni fark ettim. İlgilenenlere haber vereyim dedim.
2 kitabı da soluk soluğa ve yazarın hayel gücüne hayran kalarak okumuştum. En yakın zamanda 3. yü de alıyorum.

alaycı kuşu gördüm internette kitapçımda varsa hemen alıcam :)

3.kitabi bende yeni gördüm kitapçılara geldimi acep ??
''Edvard'ı ya da Jacob'u unutun...okurlar taraf tutacak:Peeeta mı yoksa Gale mi ?
en çok da bu yorumdan dah çok merak ettim

Bu kitapları okumaya daha fırsat bulamadım ama yorumlarınızdan sonra okumamak bir kaypmış onu anladım.

tek kelimeyle mükemmel mutlaka okumalısınız:smiley-cool:
3. kitapda gerçi fazla umduğumu bulamadım sanki bişeyler havada kalmış ama yine de çok güzel bir seri..

Alaycı Kuş` u nihayet okudum. İlk iki kitabı daha heycanlıydı bana göre. Bu biraz durgun geldi. Sonlara doğru heyecanlandım. Sonu benim için değişikti.

Back