• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Açlık oyunları- Susanne Collins

Angjel

BiLMeM
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2007
4.514
73
363
46
İstanbul
heyecanla okuduğum bir kitap daha.
Aclik-Oyunlari__20432106_0.jpg

Açlık Oyunları
“Bu kitaba o kadar bağımlı kaldım ki, yemeğe çıktığımda bile kitabı yanımda taşıdım ve masanın altında okumaya devam ettim. Hikayesi beni birçok gece uykusuz bıraktı çünkü bitirdiğimde bile, yatakta bu kitabı düşünmeye devam ettim. Açlık Oyunları kesinlikle büyüleyici.”
—Stephenie Meyer

“Elimden bir türlü bırakamadım… Bağımlısı oldum.”
—Stephen King

KAZANMAK ÜN VE TALİH, KAYBETMEK İSE KESİN ÖLÜM ANLAMINA GELİR. BU OYUNUN GALİBİNİN KARNI DOYACAK KAYBEDEN İSE ÖLÜMLE TANIŞACAK… AÇLIK OYUNLARI BAŞLASIN . . .

İddia ediyoruz Açlık Oyunları’nın bağımlısı olacaksınız ve bir sonraki kitabı sabırsızlıkla bekleyeceksiniz…

harika bir kitap.okudum ve tavsiye ediyorum.gerçekten etkileyici.2011 de de filmi yapılacakmış.

gerçekten mi??

mükemmel bir kitap müthiş bir macera inanılmaz bir hayalgücü arenada olmak istemezdimeyvahedigeldismile

ama filmi yapılırsa bi çok uyarlamada olduğu gibi yüzüklerin efendisi hariç hayal kırıklığına uğramam inşallah

katniss i kim canlandırır acaba gişe kaygısıyla miley cyrus olmasınakannehir

şu an okuyorum bu kitabı süper çok beğendm hemen biticek gibi görünüyor

3. kitap hakkında bilgisi olan var mı yazar hala yazıyor mu yaa
çok fena bitti 2. kitabı acayip sabırsızlanıyorum

2 gün önce başladım kitaba ilk gün azbi sayfa okudum ama
dün ögleden sonra bitiriverdim kitabııı

kitapçının tavsiyesi ile aldım iki kitabı birden
öyle etkiside kaldımki anlatamamm
2 yerinde içim parçalandı aglamaktan burnumun diregi sızladıı

bazı yerlerdede arka sayfaya geçme cesareti bulamaıdm kendimde
öyle kapıldım anlıcanız
2. kitap elimde ama içim gidiyor başlayamıyorum

insanın içine işleyen biir kitap

2 gün önce başladım kitaba ilk gün azbi sayfa okudum ama
dün ögleden sonra bitiriverdim kitabııı

kitapçının tavsiyesi ile aldım iki kitabı birden
öyle etkiside kaldımki anlatamamm
2 yerinde içim parçalandı aglamaktan burnumun diregi sızladıı

bazı yerlerdede arka sayfaya geçme cesareti bulamaıdm kendimde
öyle kapıldım anlıcanız
2. kitap elimde ama içim gidiyor başlayamıyorum

insanın içine işleyen biir kitap

sana tavsiyem cnm 3. kitabın çıkmasına yakın oku 2. kitabı ben ilk çıktığında okumustum aylardır bekliyorum daha yazar bitircekte çeviri yapılcakta ohohooo senağlama

Açlık oyunlarını ve Ateşi yakalamak'ı bir günde bir oturuşta okudum kafamçokkarıştı okurken hem bitmesinden korktum hemde bir an önce okumak istedim kaydirigubbakcemile3 okurken her türlü heyecanı içinde bulcanız çok çok çok güzel bir seri 3. kitabı sabırsızlıkla bekliyorum yerimseniben

kızlar ben de bu serinin hastasıyım sabırsızlıkla bekliyorum 3. kitabı ,Nisan ayında çıkıcak diye duydum ben
Bambaşka bir dünya gibi hissettim ben kendimi kitap bittikten sonra epey bir etkisinde kaldım :1shok:

hafta sonu bende bitirdim kitabı
fena bitti
noluyo falan dedim
döndüm bi sayfa geriden bi daha taradım

bekliyoruz bakalım 3. kitabı

2de bitti.3 ne zaman çıkıcak bi bilgisi olan vrmı ?

kitabı okurken resmen onlarla beraberdim her adımı beraber attık sanki çok başarılı

Back