• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Açlık Krizleri.

Kızlar ani açlık krizlerinde neler yapıyorsunuz.ben mesela hiç dayanamıyorum acıktığım zaman hakim olamıyorum saat kaç olursa olsun.önerileri olan var mı?yada tokluk hissi verecek atıştırmalar.

Yapılan araştımalara göre beyinde aş ermeye sebep olan CANDİDA adlı bir virüs ya da mantar cinsiymiş çözümü de yemeklerde probiyotik içerikli ürünler kullanmak kefir ya da eczaneden temin edilebilen probiyotik maya tozu ya da kapsülü alıp yoğurda karıştırarak da yenebilir bu yararlı bakteriler zararlı olanlarına mani oluyormuş candida yazıp 20 dk lık bir videosu var onu izlersen daha iyi anlayabilirsin.

Aman dikkat edin sonra kahveyi nasıl bırakacağım diye düşünmeye başlayabilirsiniz, normalde de kahveyi çok severim, hadi atıştırmak yerine kahve içeyim, ders çalışırken kahve içeyim, keyif için kahve içeyim derken günde 8-10u buluyor :1:

Tarçını toz tarçın mı kullanıyorsunuz acaba yoksa çubuk tarçın mı ?
tarçını bende yeni denedim toz kullanıyorum yani evde o vardı kaynamış 1 fincan suya 2 çay kaşığı atıyorum birazda şeker limon ben çayı bile şekersiz içemem bal olsa iyi olurdu belki ama evde yoktu neyse müthiş iştah kapatıyor ben soğuk algınlığıma iyi gelsin diye içtim ama bunu keşfettim sonra okudum baya içen var toz yada çubuk herkes bişey kullanıyor ama çubukta sadece kokusu oluyor nasıl yiyorlar bilmiyorum toz olunca ben süzmeden içiyorum dibinide kaşık kaşık yedim valla bayada güzeldi kesinlikle tavsiye ederim yalnız böyle baharat yada bitki çaylarını sürekli tüketince aynı etkiyi göstermiyormuş yani arada yada dönüşümlü kullanmak lazım bir gün kahve içiyorsan birgün ayran birgün tarçın çayı vs olabilir çünkü belli süre sonra bağışıklık kazanıyoruz ve etkisi azalıyor hepimize kolay gelsin:16:

Yapılan araştımalara göre beyinde aş ermeye sebep olan CANDİDA adlı bir virüs ya da mantar cinsiymiş çözümü de yemeklerde probiyotik içerikli ürünler kullanmak kefir ya da eczaneden temin edilebilen probiyotik maya tozu ya da kapsülü alıp yoğurda karıştırarak da yenebilir bu yararlı bakteriler zararlı olanlarına mani oluyormuş candida yazıp 20 dk lık bir videosu var onu izlersen daha iyi anlayabilirsin.
bunun için yoğurt ayran kefir ve lahana turşusuda iyi geliyor kolay gelsin:16:

B'nde senin gibiydim ..açlık krizlerine girerdim .. Rejimi bozun tatlı bişiyler Yada muhakkak ekmek arası bişiyler yerdim ...
2gün once karatay diyetıne başladım ... Bişiy diyebilirmiyim , hiç ama hiç hiç acıkmıyorum biliyormusun ... Ve ekmek şeker vs gibi şeyleri hiç yemediğim halde .. Tavsiye ederim :ssz:

bende dayanamayıp ne bulsam götürüyorum ağzıma ama artık irade mirade diye iki üç parça ceviz yiyorum kesiyor beni

Back