Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Açlık Krizleri.
- Konu Sahibi enise5661
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?bana diyetisyenim bir avuç leblebi önermişti..kendi avucunla başkasının değil..üzerine su içeceksin mide de tokluk hissi veriyor..bir de sade türk kahvesi de tokluk hissi veriyor..kahveyle leblebi de yiyebilirsin..üzerine büyük bir bardak mutlaka su içilecek..bazen insanların vucutları çok susuz kaldığında vucut açlık olarak da sinyal gösteririmiş..onun için hemen yiyeceklere saldırmamak lazım..önden su iç biraz bekle..baktın olmuyo..o zaman bişeyler yemek lazım
- 30 Haziran 2009
- 2.156
- 2.794
- 333
- 19 Aralık 2012
- 441
- 707
- 103
acıktığım zaman bir şeyler yemeden duramıyorum. :))
aynı dert bende de var.keşke böyle yeyip yeyip kilo almayanlardan olsam
benim yöntemim;1-2 aydır keşfettim,kesinlikle tarçın... yoğurda,çaya sütlaça.zencefil zerdeçal tarçın üçlüsü yoğurdumun baştacılar.
birde kendinize yeme saatleri koyun.bunlar ara öğünler olsunlar.mutlaka o saat geldiğinde tok olsanız bile 1-2 bişey atıştırın. öğün atlamayın.inanın açlık atakları yokoluyor.bende kilo vermek için
çabalıyorum.bunları tecrübeyle sabit söylüyorum.eskiden gece patates kızartıp yer öyle yatardım.şimi akşam 18-19 arası son yemeğimi yiyorum vede aklıma gelmiyor birdaha yemek.
kilo vermek için az yemek gerekir sanırdım.evtt az yenilecekmiş amaa sıksık yemeliymişiz.bu yemeler atıştırma değil öğün şeklinde olmalıı en belirgin farkı da bu bence.kolay gelsinn:)))
birde kendinize yeme saatleri koyun.bunlar ara öğünler olsunlar.mutlaka o saat geldiğinde tok olsanız bile 1-2 bişey atıştırın. öğün atlamayın.inanın açlık atakları yokoluyor.bende kilo vermek için
çabalıyorum.bunları tecrübeyle sabit söylüyorum.eskiden gece patates kızartıp yer öyle yatardım.şimi akşam 18-19 arası son yemeğimi yiyorum vede aklıma gelmiyor birdaha yemek.
kilo vermek için az yemek gerekir sanırdım.evtt az yenilecekmiş amaa sıksık yemeliymişiz.bu yemeler atıştırma değil öğün şeklinde olmalıı en belirgin farkı da bu bence.kolay gelsinn:)))
benim yöntemim;1-2 aydır keşfettim,kesinlikle tarçın... yoğurda,çaya sütlaça.zencefil zerdeçal tarçın üçlüsü yoğurdumun baştacılar.
Ay evet bir ara bende öyleydim geç vakite kadar otururdum doğal olarak acıkırdım kocaman ekmek arası yapar yer yatardım:)acısı sonradan çıktı işte şimdi sadece su içiyorum geceleri .kilo vermek almak kadar kolay değil işte
Ay evet bir ara bende öyleydim geç vakite kadar otururdum doğal olarak acıkırdım kocaman ekmek arası yapar yer yatardım:)acısı sonradan çıktı işte şimdi sadece su içiyorum geceleri .kilo vermek almak kadar kolay değil işte
canım aynı bende öyleydim acıkınca hiçbirşey frenleyemezdi beni önüme ne gelirse yerdim şimdi olsa yine yerim ancak doğa'nın 5 i bi yerde çayı ve çörek otu yağı sayesinde öğünden önce acıkmayı unuttum üstelik ara öğün bile yapmıyorum.. umarım sana da faydası olur..
dere otu, maydanoz, leblebi, salatalık, domates, yoğurt yada ayran, bir lokma peynir , havuç v.b kalorisi düşük sebze yada meyve birde hergün kendime diyet çorbalar hazırlıyorum acıktıkça aralarda bardakla içiyorum bazen su bulantı yapıyor çok içince ama çorbalar hem kalorisi düşük hem baya lezzetli ve miğdeyi dolduruyor detoks etkiside var dahada başa çıkamazsam hemen aynanın karşısına geçip eskiden içine girdiğim ama şimdi olmayan kıyafetlerimi deniyorum tabi olmuyor aynadaki manzara zaten berbat bu vücutla nereye yemek yiyorsun iki gün az yemek yedin diye şımarma hemen diyorum kendi kendime hadi kalk biraz hareket et dans et ha gayret zaten kıyafetleri denerken de soyun giyin baya hareket oluyor moralimi bozmadan kendimi motive ediyorum çok işe yarıyor hepimize kolay gelsin
- 5 Haziran 2013
- 5.803
- 2.444
- 163
bol bol su içiyorum özelikle acıktığım zaman ama en etkili yöntem Türk kahvesi hem yağ yakıcı özelliğide var gereksiz acıkmalarımda yapıyorum kendime bir tane
Aman dikkat edin sonra kahveyi nasıl bırakacağım diye düşünmeye başlayabilirsiniz, normalde de kahveyi çok severim, hadi atıştırmak yerine kahve içeyim, ders çalışırken kahve içeyim, keyif için kahve içeyim derken günde 8-10u buluyor
Tarçını toz tarçın mı kullanıyorsunuz acaba yoksa çubuk tarçın mı ?