• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Açlık Krizleri.

enise5661

Gözlüyorum Yolunu
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2012
115
0
26
İstanbul
Kızlar ani açlık krizlerinde neler yapıyorsunuz.ben mesela hiç dayanamıyorum acıktığım zaman hakim olamıyorum saat kaç olursa olsun.önerileri olan var mı?yada tokluk hissi verecek atıştırmalar.

bana diyetisyenim bir avuç leblebi önermişti..kendi avucunla başkasının değil..üzerine su içeceksin mide de tokluk hissi veriyor..bir de sade türk kahvesi de tokluk hissi veriyor..kahveyle leblebi de yiyebilirsin..üzerine büyük bir bardak mutlaka su içilecek..bazen insanların vucutları çok susuz kaldığında vucut açlık olarak da sinyal gösteririmiş..onun için hemen yiyeceklere saldırmamak lazım..önden su iç biraz bekle..baktın olmuyo..o zaman bişeyler yemek lazım

acıkmayı unuttum nasıl mı? tarçınla
şekeri ekmeği kestim ama çayıma kahveme yeşil çayıma tarçın atıyorum çok azıcık asla da acıkmıyorum meyve lerin üzerine de serpiştirebilirsinzi harika oluyor
bu arada baya kilo verdim

türk kahvesi tokluk hissi veriyor evet.kötü bir huyum var minik atıştırmalarla tatmin olamıyorum ben :( azck atıştrsam devamı geliyor kendimi dolabın önünde buluyorum frenleme sistemi yok

Herkesn farklı uyguladağı bişiler var kendine uygun olanı bul içlernden bende yoğurda saldırıyorum 3 yemek kaşığı yoğurt yiyorum ... tarçınla hemde tatlı ihtiyacımda gidio yada 1 avuç leblebi ve ya bol bol su iç^^

bol bol su içiyorum özelikle acıktığım zaman ama en etkili yöntem Türk kahvesi hem yağ yakıcı özelliğide var gereksiz acıkmalarımda yapıyorum kendime bir tane:ssz::ssz:

benim yöntemim;1-2 aydır keşfettim,kesinlikle tarçın... yoğurda,çaya sütlaça.zencefil zerdeçal tarçın üçlüsü yoğurdumun baştacılar.

birde kendinize yeme saatleri koyun.bunlar ara öğünler olsunlar.mutlaka o saat geldiğinde tok olsanız bile 1-2 bişey atıştırın. öğün atlamayın.inanın açlık atakları yokoluyor.bende kilo vermek için

çabalıyorum.bunları tecrübeyle sabit söylüyorum.eskiden gece patates kızartıp yer öyle yatardım.şimi akşam 18-19 arası son yemeğimi yiyorum vede aklıma gelmiyor birdaha yemek.

kilo vermek için az yemek gerekir sanırdım.evtt az yenilecekmiş amaa sıksık yemeliymişiz.bu yemeler atıştırma değil öğün şeklinde olmalıı en belirgin farkı da bu bence.kolay gelsinn:)))

benim yöntemim;1-2 aydır keşfettim,kesinlikle tarçın... yoğurda,çaya sütlaça.zencefil zerdeçal tarçın üçlüsü yoğurdumun baştacılar.

birde kendinize yeme saatleri koyun.bunlar ara öğünler olsunlar.mutlaka o saat geldiğinde tok olsanız bile 1-2 bişey atıştırın. öğün atlamayın.inanın açlık atakları yokoluyor.bende kilo vermek için

çabalıyorum.bunları tecrübeyle sabit söylüyorum.eskiden gece patates kızartıp yer öyle yatardım.şimi akşam 18-19 arası son yemeğimi yiyorum vede aklıma gelmiyor birdaha yemek.

kilo vermek için az yemek gerekir sanırdım.evtt az yenilecekmiş amaa sıksık yemeliymişiz.bu yemeler atıştırma değil öğün şeklinde olmalıı en belirgin farkı da bu bence.kolay gelsinn:)))

Ay evet bir ara bende öyleydim :D geç vakite kadar otururdum doğal olarak acıkırdım kocaman ekmek arası yapar yer yatardım:)acısı sonradan çıktı işte şimdi sadece su içiyorum geceleri .kilo vermek almak kadar kolay değil işte
:43:

Ay evet bir ara bende öyleydim :D geç vakite kadar otururdum doğal olarak acıkırdım kocaman ekmek arası yapar yer yatardım:)acısı sonradan çıktı işte şimdi sadece su içiyorum geceleri .kilo vermek almak kadar kolay değil işte
:43:

canım aynı bende öyleydim acıkınca hiçbirşey frenleyemezdi beni önüme ne gelirse yerdim şimdi olsa yine yerim ancak doğa'nın 5 i bi yerde çayı ve çörek otu yağı sayesinde öğünden önce acıkmayı unuttum üstelik ara öğün bile yapmıyorum.. umarım sana da faydası olur..

dere otu, maydanoz, leblebi, salatalık, domates, yoğurt yada ayran, bir lokma peynir , havuç v.b kalorisi düşük sebze yada meyve birde hergün kendime diyet çorbalar hazırlıyorum acıktıkça aralarda bardakla içiyorum bazen su bulantı yapıyor çok içince ama çorbalar hem kalorisi düşük hem baya lezzetli ve miğdeyi dolduruyor detoks etkiside var dahada başa çıkamazsam hemen aynanın karşısına geçip eskiden içine girdiğim ama şimdi olmayan kıyafetlerimi deniyorum tabi olmuyor aynadaki manzara zaten berbat bu vücutla nereye yemek yiyorsun iki gün az yemek yedin diye şımarma hemen:20: diyorum kendi kendime hadi kalk biraz hareket et dans et:21: ha gayret zaten kıyafetleri denerken de soyun giyin baya hareket oluyor moralimi bozmadan kendimi motive ediyorum çok işe yarıyor hepimize kolay gelsin :16:

Bende aclik krizlerinde bi lokmayla atistirmaya baslayip sonra kendimi kaybedenlerdenim .. dogumdan kalma 15 kilom var ve dur durak bilmeyen bir istahim. Resmen sudan daha cok ekmek tuketiyorum... ekmegi bi birakabilsem vermeye baslarim sanirim :(

bol bol su içiyorum özelikle acıktığım zaman ama en etkili yöntem Türk kahvesi hem yağ yakıcı özelliğide var gereksiz acıkmalarımda yapıyorum kendime bir tane:ssz::ssz:

Aman dikkat edin sonra kahveyi nasıl bırakacağım diye düşünmeye başlayabilirsiniz, normalde de kahveyi çok severim, hadi atıştırmak yerine kahve içeyim, ders çalışırken kahve içeyim, keyif için kahve içeyim derken günde 8-10u buluyor :1:

Tarçını toz tarçın mı kullanıyorsunuz acaba yoksa çubuk tarçın mı ?

Back