Açlık krizleri yardımm

onyuzmilyonbaloncuk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2013
256
12
38
İstanbul
Selam,
Uzun bir süreden sonra diyete başlamak istiyorum daha doğrusu 25 kilo verme hedefim var ve kilom gittikçe artıyor. Haliyle en kısa zamanda başlamam lazım. Daha önce 35 kilo vermiştim. Ama 3-4 yılda dikkat etmediğim ve çok da mantıklı diyetler yapmadığım için aldım. O dönem 2 ay kadar akupunktur'a da gittim. Şu an orası kapandı, bana yakın uygun fiyatlı başka bir yer de bulamadım, vazgeçtim ben de. Ama bu sefer bir türlü başlayamıyorm sabah yapıyorum en geç akşamüstü bozuyorum çünkü tatlı, çikolata istiyor canım. Ki bu sefer yaptığım diyet öncekilere göre esnek. Hemen başım ağrıyor diyet yapınca ve çok kötü oluyorm. Dikkat bozukluğu da oluyor. (Yoğun bir işim de var.) daha önce 2 ay ekmek dahi yememiştim mesela. Karar veriyordm ve kesinlikle yemiyordum. Şu an o irademin binde biri yok siz diyette nasıl motive oluyorsunuz, baş ağrılarınız vs oluyor mu? En zor olan ilk günler nasıl geçiyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…