Bu krem lazer epilasyon için mi yoksa agda yapan için mi
EMLA YI HİÇ KULLANMADIM AMA DUYMUŞTUM.SORDUKLARIMA GÖRE DE KİMİNDE İŞE YARIOMUŞ KİMİNDE YARAMIOMUŞ.NU YARIODUR İNŞ :d
bu krem tüy mü azaltıyor yoksa acıyı mı azaltıyor anlamadım bide lazer epilasyonda acı hissi oluyormu;?
Ne kadar mıs bu ürünün fiyatı ?
kızlarrrrr!! geçenlerde mecidiyeköyde epilasyon yaptırırken resmen titriyordum korkudan:) sonra estetisyen arkadaş yeni bi ürün geldiğini ve bu güne kadar kullandıkları en etkili ürün olduğunu söyledi. kullandı ve gerçekten hayatımdaki en rahat seansımı yaşadım. hepinize tavsiye ederim. güzellik merkezlerinde fiyatı pahalı olabilir belki ama ürünün kendi internet sitesi var estekrem diye, yada google amcaya este krem yazın göstersin. emla hem çok pahalı hem etkisiz kalıyo bu ürüne göre. benden söylemesi...
ben emla kullandım.ya da kullanamadım. anlamadım birşey.1 saat bekletmen gerekiyor,uyguladığın bölge hava almayacak falan detayları var.beceremedim. becerebildiğim kısımda güzel bir uyuşukluk vardı cidden.hiç hissetmedim epilasyonu. ama 1 tüpünü kullandım.diğer 4 tüp tarihi geçtiği için çöpe gitti. este krem siparişini verdim.şuan kargoda.dener denemez yazarım etkisini.
bu arkadas bu urunun reklamini yapiyo kizlar.yazmicaktim ama insanlarin aptal yerine konularak gizli reklam yapilmasina karsiyim.boyle bi uye daha var istenmeyen tuyler forumunda yazan.100 tane mesaj atmis hepsinde ayni sitenin ismi var.kızlarrrrr!! geçenlerde mecidiyeköyde epilasyon yaptırırken resmen titriyordum korkudan:) sonra estetisyen arkadaş yeni bi ürün geldiğini ve bu güne kadar kullandıkları en etkili ürün olduğunu söyledi. kullandı ve gerçekten hayatımdaki en rahat seansımı yaşadım. hepinize tavsiye ederim. güzellik merkezlerinde fiyatı pahalı olabilir belki ama ürünün kendi internet sitesi var estekrem diye, yada google amcaya este krem yazın göstersin. emla hem çok pahalı hem etkisiz kalıyo bu ürüne göre. benden söylemesi...
bu arkadas bu urunun reklamini yapiyo kizlar.yazmicaktim ama insanlarin aptal yerine konularak gizli reklam yapilmasina karsiyim.boyle bi uye daha var istenmeyen tuyler forumunda yazan.100 tane mesaj atmis hepsinde ayni sitenin ismi var.
emlayi begenmeyenler eczaneden anestol veya xylocaine sprey alabilirler.anestolu ben kullandim gayet de guzel uyusturuyo,fiyati da 3 lira mi neydi ben aldigimda.
kullandın mı etkisi oldumu ? :Kullandıysan emla mı ? este mi ?
maalesef kullanamadım. bebeğimi hala emziriyorum. aldıktan sonra tam kullanacakken bebeğe olumsuz etki edebileceğini düşündüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?