• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acısız Epilasyon ve Este Krem

bahar99

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2013
19
0
16
İstanbul
kızlarrrrr!! geçenlerde mecidiyeköyde epilasyon yaptırırken resmen titriyordum korkudan:) sonra estetisyen arkadaş yeni bi ürün geldiğini ve bu güne kadar kullandıkları en etkili ürün olduğunu söyledi. kullandı ve gerçekten hayatımdaki en rahat seansımı yaşadım. hepinize tavsiye ederim. güzellik merkezlerinde fiyatı pahalı olabilir belki ama ürünün kendi internet sitesi var estekrem diye, yada google amcaya este krem yazın göstersin. emla hem çok pahalı hem etkisiz kalıyo bu ürüne göre. benden söylemesi...

EMLA YI HİÇ KULLANMADIM AMA DUYMUŞTUM.SORDUKLARIMA GÖRE DE KİMİNDE İŞE YARIOMUŞ KİMİNDE YARAMIOMUŞ.NU YARIODUR İNŞ :d

EMLA YI HİÇ KULLANMADIM AMA DUYMUŞTUM.SORDUKLARIMA GÖRE DE KİMİNDE İŞE YARIOMUŞ KİMİNDE YARAMIOMUŞ.NU YARIODUR İNŞ :d

bu kavram biraz göreceli demekki :)) ben broşüründe görmüştüm hangi işlemlerden önce kullanıldığını

bu krem tüy mü azaltıyor yoksa acıyı mı azaltıyor anlamadım bide lazer epilasyonda acı hissi oluyormu;?

ben emla kullandım.ya da kullanamadım. anlamadım birşey.1 saat bekletmen gerekiyor,uyguladığın bölge hava almayacak falan detayları var.beceremedim. becerebildiğim kısımda güzel bir uyuşukluk vardı cidden.hiç hissetmedim epilasyonu. ama 1 tüpünü kullandım.diğer 4 tüp tarihi geçtiği için çöpe gitti. este krem siparişini verdim.şuan kargoda.dener denemez yazarım etkisini.

kızlarrrrr!! geçenlerde mecidiyeköyde epilasyon yaptırırken resmen titriyordum korkudan:) sonra estetisyen arkadaş yeni bi ürün geldiğini ve bu güne kadar kullandıkları en etkili ürün olduğunu söyledi. kullandı ve gerçekten hayatımdaki en rahat seansımı yaşadım. hepinize tavsiye ederim. güzellik merkezlerinde fiyatı pahalı olabilir belki ama ürünün kendi internet sitesi var estekrem diye, yada google amcaya este krem yazın göstersin. emla hem çok pahalı hem etkisiz kalıyo bu ürüne göre. benden söylemesi...

Eczanelerde satılıyor mu acaba? ve fiyatını bilen var mı? kendi sitelerine girdim ama fiyat ve satışıyla ilgili detaylı bilgi göremedim

ben emla kullandım.ya da kullanamadım. anlamadım birşey.1 saat bekletmen gerekiyor,uyguladığın bölge hava almayacak falan detayları var.beceremedim. becerebildiğim kısımda güzel bir uyuşukluk vardı cidden.hiç hissetmedim epilasyonu. ama 1 tüpünü kullandım.diğer 4 tüp tarihi geçtiği için çöpe gitti. este krem siparişini verdim.şuan kargoda.dener denemez yazarım etkisini.

kullandın mı etkisi oldumu ? :Kullandıysan emla mı ? este mi ?

bu arkadas bu urunun reklamini yapiyo kizlar.yazmicaktim ama insanlarin aptal yerine konularak gizli reklam yapilmasina karsiyim.boyle bi uye daha var istenmeyen tuyler forumunda yazan.100 tane mesaj atmis hepsinde ayni sitenin ismi var.
emlayi begenmeyenler eczaneden anestol veya xylocaine sprey alabilirler.anestolu ben kullandim gayet de guzel uyusturuyo,fiyati da 3 lira mi neydi ben aldigimda.

bu arkadas bu urunun reklamini yapiyo kizlar.yazmicaktim ama insanlarin aptal yerine konularak gizli reklam yapilmasina karsiyim.boyle bi uye daha var istenmeyen tuyler forumunda yazan.100 tane mesaj atmis hepsinde ayni sitenin ismi var.
emlayi begenmeyenler eczaneden anestol veya xylocaine sprey alabilirler.anestolu ben kullandim gayet de guzel uyusturuyo,fiyati da 3 lira mi neydi ben aldigimda.

:( maalesef öyleymis. Yine hayallerim suya düstu. Cok guvenmistim bu kreme. Siparis ettim iki gün önce elime ulasti ve denedim ama en ufak bi karincalanma bile olmadi. Keske senin yorumunu daha önce görseydim. :(

maalesef kullanamadım. bebeğimi hala emziriyorum. aldıktan sonra tam kullanacakken bebeğe olumsuz etki edebileceğini düşündüm.

arkadaşlar este kremi dün kullandım. sakın boşuna para vermeyin. 20 dakika bekletin diyor ama 40 dakika beklettiğim halde en ufak bir karıncalanma bile olmadı. veet epilasyon aleti aldığımda yanında bir sprey hediye geldi.veet rahatlatıcı sprey.onu kullandım onda da acı hissettim. eğer kökünden almak istiyorsak acı çekmeye mahkumuz sanırım :(((

kızlar kişiden kişiye değişiyor Sanırım, Benim Bir Arkadaşım O çok güzel emladan Daha iyi Uyuşturuculuğu Dedi. bir başkası çok hissetmedim dedi. ben testırını kullandım küçük bir paket tüm vucuduma yetti, kurur kurumaz başladım , aşırı uyuşturmadı erken başlamışım, 20 dakika beklemek gerekmiş , daha sonrasında 20 dakika beklettim %70 çivarında acıyı azaltıyor.%100 uyuşturmuyor. sanırım bu hiç birşey hissetmeyeceğini sandığı ve fazla umutlandığı için hissedinçede olmadı deniyor. aşırı umutlanmayın sonuçta bu acıyı hafiletici bir ürün. dayanılmaz acı oluyor özellikle alt bölgede ama onu çok az hissettim. yarım saatte biten işimi 15 dakika gibi kısa bir sürede bitirdim. 30 dakika epilasyon yaptığım içinde o bölge tahriş oluyordu aynı bölgeye devamlı sürmekten . o tahrişte olmadı mesela

Back