gizarcım slm.valla bende senın gbi ince eleyip sık dokudum arkadaşım.işin püf noktası nedir demişsin.şimcik ben nasıl yaptığımı anlatarak başlıyım.ben 2 tüp kullandım.ilkini yedirerek (ama sakın genıtal bölgenın içine yanı kaçırmamaya özen göstererk.sadece dış dudaklara ve göbek altında kalan kısma yani) kullandım.sonra 2. tüpü açtım ve onuda tabaka halınde sürdüm ve serayla kapattım.sera yapışmıyo canım.sadece krem olduğu için o bölgede bıras kayabılıyo aşğılara fılan.ama büyük bir sera koyarsan sorun olmaz.sonrada serayo koyduktan sonra birde havlu peçete koydum.çunku o bölgenın havasız kalması gerekıyo uyuşukluk hissinin olması için.sonrada en son işlem olarak :) iç çamaşırımı giydim ve 1.5 saat bekledım.bu zaman sonunda tüyllerımıı çektiğimde hiç acımıyodu gerçekten ama sen yınede 2 saat beklet bu sefer hiç birşey hissetmezsın:) yaşasın ağdaaaaaaaaaaaaaaaaaa........bu arada gizar bu kremı SSK karşılıyo.sağlık ocağına gidip yazdırabılırsın.fıyatı 27 ytl.ssk 24.50 ytl sini verıyo sanada 2.5 lira vermek kalıyo :))öptümmm kolay gelsınnn
kızlar ben bugün kuaförüme gittim kendisi ağda konusunda özellikle eğitim almış doktor hemşire müşterilerim var dedi bu çeşit kremleri kesinlikle tavsiye etmiyor.çünkü sürüldüğü bölgelerde uyuşukluk hissizlik duygusu verdiği için zamanla kadınlık duygularınızada zarar verir dedi.ben kullanmayın derim.
:çok üzgünüm: nasıl yani.. bende dah yeni okudum burada bu keremi... ilk sayfaları okuyunca cok cok memnn kaldım yani hemen başlamalıyım diye düşündüm... ama kadınlık duygularına zarar vermesi düşündürdü şimdi....:1shok: ne yapcaz şimdi.. ben heralde böyle bir mucize bulamam....
arkadaşlar daha önceki yorumlarda herkes sigortalılar reçeteye yazdırsın bütün doktorlar yazıyo demişlerdi. ama ben geçen gün doktordan yazmasını istedim kesinlikle olmaz dedi kızar gibi baktı. 30 liralık ilacı öyle her isteyene yazarsak...... düğünüm var 18 gün sonra kendim mi alsam acabakafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?