gizarcım slm.valla bende senın gbi ince eleyip sık dokudum arkadaşım.işin püf noktası nedir demişsin.şimcik ben nasıl yaptığımı anlatarak başlıyım.ben 2 tüp kullandım.ilkini yedirerek (ama sakın genıtal bölgenın içine yanı kaçırmamaya özen göstererk.sadece dış dudaklara ve göbek altında kalan kısma yani) kullandım.sonra 2. tüpü açtım ve onuda tabaka halınde sürdüm ve serayla kapattım.sera yapışmıyo canım.sadece krem olduğu için o bölgede bıras kayabılıyo aşğılara fılan.ama büyük bir sera koyarsan sorun olmaz.sonrada serayo koyduktan sonra birde havlu peçete koydum.çunku o bölgenın havasız kalması gerekıyo uyuşukluk hissinin olması için.sonrada en son işlem olarak :) iç çamaşırımı giydim ve 1.5 saat bekledım.bu zaman sonunda tüyllerımıı çektiğimde hiç acımıyodu gerçekten ama sen yınede 2 saat beklet bu sefer hiç birşey hissetmezsın:) yaşasın ağdaaaaaaaaaaaaaaaaaa........bu arada gizar bu kremı SSK karşılıyo.sağlık ocağına gidip yazdırabılırsın.fıyatı 27 ytl.ssk 24.50 ytl sini verıyo sanada 2.5 lira vermek kalıyo :))öptümmm kolay gelsınnn
tsk cok ıı anlatmıssında ya ıcerıye kacarsa zararı??