Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende aldım denedim ama tam bir fiyasko hiç etkili olmadı 2 tüp kullandım hiç uyuşmadı. 2 arkadaş denedik onda da aynı şekilde etkisi olmamış tavsiye etmiyorum kesinlikle.
bende aldım denedim ama tam bir fiyasko hiç etkili olmadı 2 tüp kullandım hiç uyuşmadı. 2 arkadaş denedik onda da aynı şekilde etkisi olmamış tavsiye etmiyorum kesinlikle.
arkadaşlar emla krem yazdırmaya gittim çok iyi bir doktor du deidki hanım efendi kesinlikle tavsiye etmiyorum bu kremi epilasyon yapan yerler öneriyrki onlara ihtiyacınız olsun diye dedi çok zararlı dedi cildi param parça çatlaklar haline düzelmesi imkansız hale getiriyor dedi biz bu kremi imkansız yanıklar için vs son çare olrak öneriyoruz dedi asla ben yazmam dedi yazanlarada lütfen itmaat etmeyin dedi
ben 1 yıldır bu kremı kullanıyorum ve daha uzun kullanan cevremde ınsanlar var ve hıc boyle bır sorunla karsılasılmadı , o dr fazla bırsey bılmıyor bence olsa bende yada cevremdekı ınsanların bırınde gorulurdu
kızlar merhaba bugun aldım emlayı uygulayacagım . detaylı bir sekılde okudum herseyı ama bir sorum olacak. krem surulen bölgeye agda nasıl yapısır. sonucta nemlenmıyor mu?ve tüm genıtal bölgeye uygulandıgında , bekleme süresinde,icine kacma durumu söz konusu olabılır mı?sonucta uzun bir sure..