ya ben sımdı denıyorum 1 saat 45 dk oldu hala cekınce acı hıssedıyorm bı tup azmı ozel bolge ıcın acaba ???
ıkıncı tupude sureyımmı ? serayla da kapattım ama bı etkı olmadı
sımdı yıkayıp ıkıncı tupude sureyımmı yoksa 15 dk daha beklıyeyımmı :uhm::uhm:
arkadaslar 14,15 te surdum kremı hala bı etkı etmedı yaa
okadar heveslenmıstım :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
gittim bi kutu aldım eczaneden 27,50 ytl ye ama bosuna yanı yada bana etkı etmıyo nebıleyım denemek ısteyenlerınde hevesını kırmıs gıbı olmayayım ama hayal kırıklıgı yanı bukadar saatte bosu bosuna bekledım en ıyısı utanıp sıkılmayı bırakıp bı bılene yaptırmak hızlıca alıverıyolar zten senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
ben bugün dermatolojiye gittim kontrolüm wardı emla krem de yazarmısnz dedim epilasyon için yazdı dr. eczanede karşılıyo hiç para wermedim:)ama daha kullanmadım kutunun içinde poşet gbi şeyler war ojnları nasıl kullanıcam szin dediğinz sera yerine onları yağıştralım die koymuşlar sanırım tam anlayamadım:s
canım birşey sorucam.genital bölgede iç taraflara sürme demişsin oralar ne olcak peki?bende kullanıcam da...
Puff canım sanıyorum sende olması gerekenden daha etkili olmuş emla.. Ben bu kremi 2 senedir biliyorum lokal anestezik. Ben ilk kullandığımda 2 tüp kullanmıştım aynen anlattığın gibi sera ile kaplamıştım hatta2 saat bekletmiştim ve etkili olmuştu. İşte o gün, o kremden gördüğüm ilk ve son hayır oldu çünkü 4 tüp bile denememe rağmen (ve 2 saat beklememe rağmen) etkili olmadı. Sanıyorum kreme karşı hassasiyetini kaybediyor cilt tekrarladıkça. Tavsiye etmiyorum, çünkü boşa zaman harcıyorsunuz.
Canım,eğer emla kullanmak için vaktin olmadıysa,anestol kullanabilirsin ama emla kadar uyuşturmaz, acıyı biraz olsun hafifletir, local anestesist ,yüzeysel bir uyuşma sağlar.bende emla kullanıyorum yüzüme epilasyon yaptırırken.ama ANESTOL Ü DE merak ettim açıkçası.kullanan var mı ?? varsa yazabilir mi???
kızlar ben de emlayı kullandım ve çok memmun kaldım şuan hamileyim acaba malum bölgeye kullanabilirmiyim bi fikriniz var mı
teşekkürler canım prespektüsü okudum ama net bişey anlamadım fetüse bazı maddelerin geçtiğinden bahsediyo ama zararlı olup olmadığı hakkında pek bişey demiyo yada diyo da ben anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?