offfffffff çok acı çokkkkkbu acının tarifi yok tesellisi de yok içim cız etti cızzzz
benimde kuzenim abim dediğim kuzenim canım 28 yaşında vefat etti seni çok iyi anlıyorum canım
ALLAH taksiratını affetsin senin şuan ona en iyi yapıcağın şey kuran okumak canım ruhuna göndermek başın sağolsun
başınız sağolsun canım allah günahlarını affetsin mekanı cennet olsun inşallah
eğer iyibir kulsa şehit mertebesine ulaşıyormuş sanırım bu illetten ölen allah sabır versin ,
HAYAT ACI ÖLÜM GERÇEK
Bugün biz başkalarına yarın başkalrı bize göz yaşı dökecek....
Allah rahmet eylesin; mekanı cennet olsun inşaallah. Sizede ve geride kalanlarına sabırlar diliyorum.
allahdan evli degildi yoksa oda birakicakdi arkasonda kucuk bir bebek.o amcmala yengelme cok mutluydu.yengem le ablam arsindaki iliski baskaydi hep bambaskaydigecen sene bir öğretmen arkadasımızda 29 yasında iken vefat etti bir de küçücük kızı vardı..................................................kanserden dolayı.............
başınız saolsun Allah rahmet eylesin çok iyi bilirim ölüm acısını tesellisi yok yapcak bişeyde yok ölüm hepimiz için Allah geri kalanlara sabır versin
amin canim insallahcennettedir mutludur.biliyorum canim ama nasil hediye etcem ablamn ruhuna demek demek canimi cok yakiyooarkadaşım çok üzüldüm inan ne denilirki böyle bi durumda sözlerin bittiği yer sanırım burası
saol canim .
allah kalanlara ömür versin mekanı cennet olsun inşallah
size ve ailesinede sabır diliyorum
bol bol dua et ablana şu an ablana sadece dua lazım
insallah iyilesir canim Allah sifa versin kuzeninize olum kmseye yakismiyo ama genclre hic yakismiyoBenimde kuzenim şu an kanser 24 yaşında daha kemoterapi görüyor. İnşallah iyileşir diyorum yani sırf kanseri duyunca bile insan bir garip oluyor ya birşey olursa yaşadığınız acıyı tahmin bile edemiyorumAllah sabır geride kalanlara..
hayat ne acı dert geldımı ustuste gelıyor olum genc yaslı dınlemıyor neyazıkkı basınız sagolsun canım allah hepınıze sabır versın allah rahmet eylesin amin...
Allah rahmet eylesin..
Geride kalanlara bol sabir versin.
Canım başın sağolsun, güzel Rabbim sana ve yakınlarına sabır ihsan etsin...
Acını çok iyi anlıyorum, ben de annemi kaybettim; kasım 23'te 2.senesi olacak. Hala ciğerim soğumadı. O inkarı, o boşluğu çok iyi bilirim... Sen elinden geldiğince ona yasin, tebareke ve mülk oku.
şunu da unutma ki, insanlar yalnızca biz onları hafızalarımızdan çıkardığımızda ölürler. Yüreklerimiz ve hafızalarımız onların ebedi yurtlarıdır artık. Biz onları oradan çıkarana dek -ki asla çıkarmayacağız- ikamet yerleri oralarıdır... Hepsinin mekanları cennet olsun...
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşaallah
sizinde başınız sağolsun
allah sabırlar versin başınız sağolsun...dayanması en güç acıdır sevdiğin birini kaybetmek ...büyük büyük sabırlar diliyorum
rabbim mekanını cennet eylesin ailene sana ve amcana rabbim sabır versin ama yengene nasıl üzüldüm normalde oğlumu kime bırakcam diye üzülürken yarınlar negetirir bilinmez ama kızı ona hep destek güvencedir şimdi hem kızını hem güvencini yitirmiş rabbim yardımcısı olsun sabır versin amin
basiniz sagolsun canim cok uzuldum Allahim kalanlara ömur versin mekani cennet olsun...
acini cok iyi anliyorum bende sevdiklerimi kaybettim
Allahim size ve ailesine sabir diliyorum....
tesekkur ederim canim aminnnnnnAllah rahmet eylesin m ekanı cennet olsun.Başınız sağolsun
saol canim.basiniz sagolsun uzuldum
başın sağolsun .........gerçekten sevdiğin birinin ölümü çok daha zor Allah sabır versin hepinize üzüldüm gerçekten
Rabbim anasına babasına sizlerede büyük sabır versin çok zor gencecik.. çok üzüldüm elden de bişey gelmez canım serin kanlı ol sonuçta er yada geç gideceğimiz yer orası.
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun çok üzücü canım yaşıda çok genç ama ölümün sıralı değil malesef
başınız sağolsun canımçok üzüldüm...genç acısı,evlat acısı gibi bi acı yok...Allah ailesine ve sizlere sabır versin.. Ölüm genç yaşlı dinlemiyor...vadesi dolan gidiyor malesef.. hastalığı bir sebep...Mekanı cennet olsun inş
tsekkur ederim canim amin canim aminnnnnnnçok uzuldum mekanı cennet olsun Rabbım arkasında kalanlarada sabırlar versın ınsallah...basınız sağ olsun
Başın sağolsun canım. Gerçekten çok üzüldüm. Ölüm her zaman çok acı ama genç ölümler insanı çok daha fazla yaralıyor. Allah sabır versin. Çok zor ama maalesef ölüm de hayatın bir gerçeği ve maalesef ölüm karşısında hepimizin eli kolu bağlı...
Allah sabır versin sizlereİnsanoğlu herşeye çare buluyor, bir ölüme çare yok (( Rabbim ablanızın mekanını cennet eylesin İnşaAllah, konu ölüm olunca teselli edecek sözler bulmakta zorlanıyor insan:
Çok çok üzüldümRABBİM mekanını cennet eylesin YAKINLARINA bol sabır versin.
Allah sabır versin. Mekanı cennet olsun. Acınızın tarifi yok, çok iyi bilirim.
Ben de 2 sene önce 28 yaşındaki kuzenimi kaybettim. Çok sorunları vardı ve ben yeterince yanında olamadım. Kendimi çok suçlu ve çok kötü hissediyorum. Oysa küçükken hep beraberdik. Cenazesine bile gidemedim. İşallah affeder beni canım ablacım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?