acimin tarifinin imkani yok

allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun çok üzücü canım yaşıda çok genç ama ölümün sıralı değil malesef

başınız sağolsun canım çok üzüldüm...genç acısı,evlat acısı gibi bi acı yok...Allah ailesine ve sizlere sabır versin.. Ölüm genç yaşlı dinlemiyor...vadesi dolan gidiyor malesef.. hastalığı bir sebep...Mekanı cennet olsun inş

çok uzuldum mekanı cennet olsun Rabbım arkasında kalanlarada sabırlar versın ınsallah...basınız sağ olsun

Başın sağolsun canım. Gerçekten çok üzüldüm. Ölüm her zaman çok acı ama genç ölümler insanı çok daha fazla yaralıyor. Allah sabır versin. Çok zor ama maalesef ölüm de hayatın bir gerçeği ve maalesef ölüm karşısında hepimizin eli kolu bağlı...

seninde basin sagolsun canim.biliyorum ama tutulmus gibiyim birsey yapamiyorum acilen kendime gelip dediklerini yapmam gerek.

saol canim amin insallah.ben de oyle bilyiorum tek tesellim bu isyan etmedi hic hep konusduk telefonda msnde hep mutluydu hep umutluydu.hep ben yenerim bu hastaligi diyomus ama olmadi.....
Allah rahmet eylesin; mekanı cennet olsun inşaallah. Sizede ve geride kalanlarına sabırlar diliyorum.

gecen sene bir öğretmen arkadasımızda 29 yasında iken vefat etti bir de küçücük kızı vardı..................................................kanserden dolayı.............
allahdan evli degildi yoksa oda birakicakdi arkasonda kucuk bir bebek.o amcmala yengelme cok mutluydu.yengem le ablam arsindaki iliski baskaydi hep bambaskaydi

başınız saolsun Allah rahmet eylesin çok iyi bilirim ölüm acısını tesellisi yok yapcak bişeyde yok ölüm hepimiz için Allah geri kalanlara sabır versin

saolcanim.amin rabbaim amcama yengeme kardeslerine cok sabir versin hernekadar icim cayir cayir yansada amcamla yengem kadar degildir

amin canim insallahcennettedir mutludur.biliyorum canim ama nasil hediye etcem ablamn ruhuna demek demek canimi cok yakiyoo

insallah iyilesir canim Allah sifa versin kuzeninize olum kmseye yakismiyo ama genclre hic yakismiyo

hayat ne acı dert geldımı ustuste gelıyor olum genc yaslı dınlemıyor neyazıkkı basınız sagolsun canım allah hepınıze sabır versın allah rahmet eylesin amin...

evet yengeme de okadarcok uzluyorumki hayati heo aci dolu.ama bir kere duymadimki isyan ettigini.amin canim cok saol.

Allah rahmet eylesin..
Geride kalanlara bol sabir versin.

saol canim amin sabira cok ihtiyacimiz var

seininde basin sagolsun anne de babaska bir acidir eminim.unutmak ne mumkun canim.ben hala inanamiyorum.insallahhepsinin mekani cennet olur

allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşaallah
sizinde başınız sağolsun

amin canim cok tesekkur ederim dualrin icin

allah sabırlar versin başınız sağolsun...dayanması en güç acıdır sevdiğin birini kaybetmek ...büyük büyük sabırlar diliyorum

tesekkur edrimc canim amin.

tesskur ediyorum canim insallah mekani cenet olur.amcamla yengemin sabira cok ihtiyaci var.kockoca adam hungu hungur abliyodu.evetbende yengem iicn cok uzuluyorum.

basiniz sagolsun canim cok uzuldum Allahim kalanlara ömur versin mekani cennet olsun...
acini cok iyi anliyorum bende sevdiklerimi kaybettim
Allahim size ve ailesine sabir diliyorum....

seninde basin sagolsun.insallah cennetedir.dmekden baska birsey gelmiyoki elimden

Allah rahmet eylesin m ekanı cennet olsun.Başınız sağolsun
tesekkur ederim canim aminnnnnn

basiniz sagolsun uzuldum
saol canim.

başın sağolsun .........gerçekten sevdiğin birinin ölümü çok daha zor Allah sabır versin hepinize üzüldüm gerçekten

evet canim cok zormus cok daha 1 hafta once ogrendim kanser oldugunu dunde oldugunu ogrendim.ska gibi kabusdaymisimda uyancakmisim gibi.

Rabbim anasına babasına sizlerede büyük sabır versin çok zor gencecik.. çok üzüldüm elden de bişey gelmez canım serin kanlı ol sonuçta er yada geç gideceğimiz yer orası.

evet ya gencecik kizdi hic yakismadi ona olum hiccccccccccccc

allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun çok üzücü canım yaşıda çok genç ama ölümün sıralı değil malesef

amin canim cok tesekkur edrim.evetmalesef olum sira bilmyo boyle oluncada daha bi koyuyo.daha benim babnemle dedm yasiyo ikiside 75 yasinda masallahlari var.ama giden 28 yasindaki ablam oldu.istyan etmiyorum tabiki Rabbimin vardir bi rbildigi.

insallah canim insallah cennetedir .dinlemiyo malesef dinlemiyo..............

çok uzuldum mekanı cennet olsun Rabbım arkasında kalanlarada sabırlar versın ınsallah...basınız sağ olsun
tsekkur ederim canim amin canim aminnnnnnn

evet canim biliyorum cok uzgunum cok .tesekkur ederm canim

Allahım sabırlar versın ailesini cok zor cookkk.. Dua ve sabır baska kapımız yok bizim.. Acılarımıza baska kapı yok..

canim cok yaniyo sanki kalbime binlerce bicak saplanmis gibi bir aci var icimde cigerim yaniyo diyolarya onu tattim bende ben boyle olduysam amcamla yengemi hic dusunemiyorum

vefat eden ablam mimardi.almanyada yasiyodu ama koyumuzu cok seviyodu.hep evlenip koye yerlescem diyodu.ama nasip olmadi......

hep bi ev yaptirmak istiyodu koye istedigide oldu 3 yil once baslandi evlerinin insaatina vefat eden ablam cizdi evini.okadar istiyoduki o evde yasamayi.ev bitti daha bu yaz annem yengem ablam eve esya basktilar evin icini yaptirdilar.

ama 1 ay bile oturmak nasip olmadi................ evinde bile olmek nasip olmadi hastanede kapatmis gozlerini dunyaya.hala inanamiyorum gerckden inanamiyorum.o gencecik kiz topragin altinda olamaz .daha yapcak birsuru seyi vardi.cok mutluydu o.cok hayata bagli.ama simdi o cok sevdigi koyun topraginin altinda yatiyo.

simdi su saaten sonra hayat amcamla yengem icin gercekden hayat mi olucak?ablam canim ablam mekanin cennet olsun seni hic bizaman isteyerek kirmadim ama istemeden de kirdiysam hakkini helal et. seni coooooook seviyorm hic unutmicammmmmm.

Allah sabır versin. Mekanı cennet olsun. Acınızın tarifi yok, çok iyi bilirim.
Ben de 2 sene önce 28 yaşındaki kuzenimi kaybettim. Çok sorunları vardı ve ben yeterince yanında olamadım. Kendimi çok suçlu ve çok kötü hissediyorum. Oysa küçükken hep beraberdik. Cenazesine bile gidemedim. İşallah affeder beni canım ablacım.

Konu içeriği nedeniyle "Acısıyla Tatlısıyla" başlığına taşınmıştır.

Allah sabır versin sizlereİnsanoğlu herşeye çare buluyor, bir ölüme çare yok(( Rabbim ablanızın mekanını cennet eylesin İnşaAllah, konu ölüm olunca teselli edecek sözler bulmakta zorlanıyor insan:

Son düzenleme:
Çok çok üzüldüm RABBİM mekanını cennet eylesin YAKINLARINA bol sabır versin.

Allah sabır versin sizlereİnsanoğlu herşeye çare buluyor, bir ölüme çare yok(( Rabbim ablanızın mekanını cennet eylesin İnşaAllah, konu ölüm olunca teselli edecek sözler bulmakta zorlanıyor insan:

cok tesekkur ederim insallah mekani cennet olur .ben hala inanamiyorum.mezarini gorene kadrada inanamicam galiba.

Çok çok üzüldüm RABBİM mekanını cennet eylesin YAKINLARINA bol sabır versin.

aminnn canm cok sagol.insallah sabira cok ihtiyacimiz var

.aminn canim cok tesekkur edrim .genc olum ne kadrada zormus bosuna demiyolarmis Allah sirali olum versin diye.seninde basin sagolsun canim .cok zormus cok.simdi herkez amcamlarda belki pek bisey anlamiyolar ama yavas yav
as herkez evine dagilinca daha kotu olucaklar eminim.rabbaim yakinlarini kaybeden herkeze sabrlar versin.bende gidemedim canim keske kus olup ucsaydim da gitseydim diyorum ama olmadi insallah benide affeder..

Rabbim, mekanını cennet eylesin ....
Yattığı yerde huzur, geride kalanlara da ömür versin.
Erken ölüm kadar acısı yoktur.
Ne diyebilirim ki, kelimeler bile kifayetsiz kalır ölümün karşısında ...

Allah sabir versin arkadasim..

Simdiki görevin onu güzel sekilde anman ve ona sürekli dua etmek,
emin ol hem onun ruhunu huzura kavusturursun hemde kendini bu sekilde toparlayabilirsin..
Ölüme care yok, cok aci cok...

Başınız sağolsun.Bu kanser çok can alacak daha herhalde:2:

ahh ahh şu kanser illeti bi girdimi bedene kolay kolay bırakmıyor başınız sağ olsun canım allah sabır versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…