acimin tarifinin imkani yok

azusena

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2011
733
23
118
daha once konu acmisdim amcamin kizin kanser oldugunu soylemisdim.daha 28 yasindaydi.3-5 saat once ogrendimki cuma gunu 3 gun once vefat etmis bile.yurt disinda yasiyoruz kimse soylememis bize.ben annemlri arayinca ogrendim.annem evde yokmus koye gitmis babam zaten daha onceden gitmisdi.

annemi aradim hemen agliyodu ablani gomduk diye.amcama verdi annem teli yani kizi vefat eden amcama aglamdim amca dedim bi kizim diyisi vardi aglamay basladim ozaten agliyodu yarim yamalak basin saglosun dedim aglayak ablan gitii kizim ablan gtiii dedi o telefonun bi ucunda agladi ben obur ucunda.inAnamiyorum butun bu olup bitenlere inanamiyorum.heryaz bize gelip kalan birlikte ayaklarimiz sisene kadar gezdigimiz ablam diye sarildigim bi abalm yok artik.hicbirsey yapamiyorum.suan bende koyde olup ablama son vazifemi yerine getirmek amcam sarilip aglama amcam demek isterdim.gurbette olmak ilk defa bu kadar koydu bana.yengeminde ne cilesi varmis diyorum .1 de ogullari var skat ayaklari tutmuyo vucudunu cok zor kullaniyo.yengemin annesi desen yengem cok kukken vefat etmis babasida yeni vefat etti daha 1 ay olmadiki kizini bitanecik kiznida toparaga verdi.rabbim sabir versin.ablam hastaligin ikimseye soylmemis ben bu hastaligi yenerim demis yendide kanser ordan oraay sicramis onu yenmis onu yenmis ama sonuncaya yenildi.

alllahim sabor ver.hepimize.buray yazdim bunlari cunku acim cok buyuk ruh gibiyim.anlatcam kimsem yok.

offfffffff çok acı çokkkkk bu acının tarifi yok tesellisi de yok içim cız etti cızzzz

benimde kuzenim abim dediğim kuzenim canım 28 yaşında vefat etti seni çok iyi anlıyorum canım
ALLAH taksiratını affetsin senin şuan ona en iyi yapıcağın şey kuran okumak canım ruhuna göndermek başın sağolsun

başınız sağolsun canım allah günahlarını affetsin mekanı cennet olsun inşallah
eğer iyibir kulsa şehit mertebesine ulaşıyormuş sanırım bu illetten ölen allah sabır versin ,
HAYAT ACI ÖLÜM GERÇEK
Bugün biz başkalarına yarın başkalrı bize göz yaşı dökecek....

Son düzenleme:
Allah rahmet eylesin; mekanı cennet olsun inşaallah. Sizede ve geride kalanlarına sabırlar diliyorum.

gecen sene bir öğretmen arkadasımızda 29 yasında iken vefat etti bir de küçücük kızı vardı..................................................kanserden dolayı.............

başınız saolsun Allah rahmet eylesin çok iyi bilirim ölüm acısını tesellisi yok yapcak bişeyde yok ölüm hepimiz için Allah geri kalanlara sabır versin

arkadaşım çok üzüldüm inan ne denilirki böyle bi durumda sözlerin bittiği yer sanırım burası

allah kalanlara ömür versin mekanı cennet olsun inşallah
size ve ailesinede sabır diliyorum

bol bol dua et ablana şu an ablana sadece dua lazım

Benimde kuzenim şu an kanser 24 yaşında daha kemoterapi görüyor. İnşallah iyileşir diyorum yani sırf kanseri duyunca bile insan bir garip oluyor ya birşey olursa yaşadığınız acıyı tahmin bile edemiyorum Allah sabır geride kalanlara..

hayat ne acı dert geldımı ustuste gelıyor olum genc yaslı dınlemıyor neyazıkkı basınız sagolsun canım allah hepınıze sabır versın allah rahmet eylesin amin...

Canım başın sağolsun, güzel Rabbim sana ve yakınlarına sabır ihsan etsin...
Acını çok iyi anlıyorum, ben de annemi kaybettim; kasım 23'te 2.senesi olacak. Hala ciğerim soğumadı. O inkarı, o boşluğu çok iyi bilirim... Sen elinden geldiğince ona yasin, tebareke ve mülk oku.
şunu da unutma ki, insanlar yalnızca biz onları hafızalarımızdan çıkardığımızda ölürler. Yüreklerimiz ve hafızalarımız onların ebedi yurtlarıdır artık. Biz onları oradan çıkarana dek -ki asla çıkarmayacağız- ikamet yerleri oralarıdır... Hepsinin mekanları cennet olsun...

allah sabırlar versin başınız sağolsun...dayanması en güç acıdır sevdiğin birini kaybetmek ...büyük büyük sabırlar diliyorum

rabbim mekanını cennet eylesin ailene sana ve amcana rabbim sabır versin ama yengene nasıl üzüldüm normalde oğlumu kime bırakcam diye üzülürken yarınlar negetirir bilinmez ama kızı ona hep destek güvencedir şimdi hem kızını hem güvencini yitirmiş rabbim yardımcısı olsun sabır versin amin

basiniz sagolsun canim cok uzuldum Allahim kalanlara ömur versin mekani cennet olsun...
acini cok iyi anliyorum bende sevdiklerimi kaybettim
Allahim size ve ailesine sabir diliyorum....

başın sağolsun .........gerçekten sevdiğin birinin ölümü çok daha zor Allah sabır versin hepinize üzüldüm gerçekten

Rabbim anasına babasına sizlerede büyük sabır versin çok zor gencecik.. çok üzüldüm elden de bişey gelmez canım serin kanlı ol sonuçta er yada geç gideceğimiz yer orası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…