Acımı paylaşan var mı?aynı şeyleri yaşayanlar yardım edin...

budefa

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
22 Mart 2009
128
146
303
1 aylık evliyim ilişki sırasında acı hissediyorum..aynı zamanda kasıkta ağrı.tuvalette idrarımı yaparken vajinada yanma oluyor..doktor rahmin temiz dedi.ama yaran var dedi.rahimde mi vajina da mı olduğunu söylemedi...ilaç tedavisi verdi smear testi yaptı sonuçlaar çıkmadı.sonuç çıkmadı ama ben kafamda kurdumda kurdum...netten biraz bakınca kanser miyim diye bile geçirdim kafayı yedim iyiden iyiye..bu şekilde olup iyileşen var mı???ilaçlar bitti ama şikayetlerim bitmedi..

hemen telaş yapma evham yapma dur bakalım!!
smer testin bir cıksın acıya gelince o bendede oluyor hatta bir ara tuvaletim geliyordu o geçti
bekle sabırlı ol

Bence de fazla telaşlanıyorsun canım daha bişey belli değil ki yara var demiş....Hele bi sonuçlar çıksın sonra ne yapacağın belli olur içini ferah tut geçmiş olsun inşallah canım

Bir arkadaşımın da senin gibi yarası vardı rahim duvarında. sonra yarasını yaktırdı biraz acılı oldu ama bir kere çekti ve geçti çok şükür. endişelenecek bir durum yok. Bende de acı olur benim rahmim ters. Doğuma kadar düzeldi şimdi yine döndü ilişkide belirli pozisyonlar olmazsa zevk alacağıma acı çekiyorum. Bu sebepten de olabilir. Yani her zaman mı yoksa belirli pozisyonlarda mı acın?

Benimde acayip agrım olurdu bunun için okadar çok dr gezdimkii.
Sebomet yıkama jeli verdi bir dr hassas biyer sonuçta tahriş oluyo dedi..
Birde rahim sabit değilmiş oynayabilir ondanda agrın olur dedi.
Korkutma canım kendini ne kanseri Allah aşkına.
Benimde olmuştu yara küçüktü geçti bitti kendi kendine..
Senin idrarını yaparkende ağrın varsa üşütmüş olabilirsin..
Zamanla geçicek canım sabırlı ol ben ne ağlardım canımın acısından neler çektin şimdi geçti bitti..

ilişkiye ara vereli 15 gün oldu.ilaç tedaviside bitti.ama hala aynı...perşembe doktora kontrole gidecem kötü sonuç almaktan korkuyorum..ve de çocuk istiyoruz yaraya rağmen olur mu??

yara varsa yakılıyor yada donduruluyor bu yarada genelde rahım agzında oluyor smear testının sonucuna gore doktorun karar verır tedavı yontemıne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…