• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acımasın:((

Pamko

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2011
1.258
11
66
İzmir
arkadaşlar lazer dışında acı hissedilsede az olan yada acısız epilasyon yokmudur hiç??:(ağdadan sıkılıyorum bazen yada makina bazen çok acıtıyor yada acıyor işte..yani bacaklarımı hiç hissetmem ben makinayla ama diğer bölgeler bazen öyle can yakıyorki zorlanıyorum..sizler ben şunu şunu yapıyorum kesinlikle az acıyo az hissediliyor dediğiniz şeyler varmı???:92::74:

adet bıtımınden sonrakı ılk 3 gun ıcınde alınca daha az acıyor farkettım.
cok acı duyuyorsan emla gıbı lokal uyusturucu kremler kullanabılırsın.

adet bıtımınden sonrakı ılk 3 gun ıcınde alınca daha az acıyor farkettım.
cok acı duyuyorsan emla gıbı lokal uyusturucu kremler kullanabılırsın.

regl döneminde feci canım ben 1 hafta önce yada sonra yapıyorum yapacaksam...peki bu emla krem dediğinizin herhangi bir zararı yoktur yada zamanla ileride bir yan etkisini göstermez heralde değilmi??olmazsa dediğiniz gibi krem deneyim..

yok sanırım dr kuzenım yok dedı. ama yıne de bence cok sık kullanmamak lazım. belkı alısma donemınde kullanabılırsınız sonra bırakırsınız.

emla kreminin pek işe yaradıgını soyleyemem yınede acıyor:5:

belki etkisi herkeste aynı değildir ondan die düşündüm bian ama kremi hiç kullanmadığımdan hatta görmedim bile şeklini falan ondan bilmiyorumki etkisimi yok acaba..valla buz koycam uyuşsun diye diyorum her başladığımda ama aklıma geç geliyor yada üşeniyorum..bazen çok acıyor hatta sonradan sızlıyor ağlıyasım geliyor valla bağırarak şarkı söylüyorum bende:))üff nefret ediyorum en ufak tüyle uğraşmaktan ondan çabuk sıkılıyorum..acısını hissetmek ondan istemiyorum malesef:((nedir bu kadınların zorluğu yavv:)

belki etkisi herkeste aynı değildir ondan die düşündüm bian ama kremi hiç kullanmadığımdan hatta görmedim bile şeklini falan ondan bilmiyorumki etkisimi yok acaba..valla buz koycam uyuşsun diye diyorum her başladığımda ama aklıma geç geliyor yada üşeniyorum..bazen çok acıyor hatta sonradan sızlıyor ağlıyasım geliyor valla bağırarak şarkı söylüyorum bende:))üff nefret ediyorum en ufak tüyle uğraşmaktan ondan çabuk sıkılıyorum..acısını hissetmek ondan istemiyorum malesef:((nedir bu kadınların zorluğu yavv:)

ya hiç sorma canım ya.hele arkaya gelınce kalça içine orda çok fena acıyor:37:

ben aleksandrıte yaptıramıyorum çünkü dayanılmaz bir acı hissediyorum heralde agrı esıgım cok dusuk ondan
soprano xl dıye bı lazer var turkıyenın en acısız lazeri dıyorlar suan memnunum az bıse hıssedıyorum ama cok degıl ama okadarda olacak cunku sonucları cok ıyı:9::8:
agrıesıgı dusuk olanlara tavsıye ederım
arastırın ben pendıkte bı hastanede yaptırıyorum adını özelde verebılırım

ben aleksandrıte yaptıramıyorum çünkü dayanılmaz bir acı hissediyorum heralde agrı esıgım cok dusuk ondan
soprano xl dıye bı lazer var turkıyenın en acısız lazeri dıyorlar suan memnunum az bıse hıssedıyorum ama cok degıl ama okadarda olacak cunku sonucları cok ıyı:9::8:
agrıesıgı dusuk olanlara tavsıye ederım
arastırın ben pendıkte bı hastanede yaptırıyorum adını özelde verebılırım

lazer epilasyon istemiyorumda ama yinede sağolun tavsiyeniz için ben olmasamda belki başkası düşünebilir..koltukaltı veya bacak için değilde genital bölgeiçin ben gidemem lazere..ya şey olacak ama hastalık gibi şey dışında ben açamam oramı buramı ,utanırım bide:) ((kendim için dedim buarada başka anlam çıkarılmasın öyle bi ihtimalde olabiliyorda)) ama dediğm gibi koltualtı için düşnebilirim..sağolun..

Back