acım dinmiyor....

dilek_88

ayaklı astroloji kitabı
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2008
384
37
35
size anlatacağım kişi zamanında bnm için çok özel biriydi.ailevi sorunlarım vardı ve o hep bana destekti.sonra aramızda bir takım sorunlar oldu onlar büyüdü.ve onun askerliği yanaştığı için bitti.aslında bir kafa dinlemek olarak görmüştük.hala görüşüyorduk.
ama o ne yaptı?bir hafta içinde başka bir kız bulmuş.ve o kızla yatmış!!!!!!
ve ben onu asker öncesi destek olmak için aradığımda(6gün kalmıştı) bana bunu telefonda hiç utanmadan söyledi!Kötü Kazen

o kadar ahlak namus narası atan adam beni hiçe saydı keyfini düşündü.ona kızdığımda tepki gösterdimde beni yargılayamazsın falan diyerek kesip attı.o gün o tel kapandı ve birdaha onu aramadım
.çünkü o gururmu çok kırdı!!!.
ama kabuslarım bitmedi.12nisanda askere gitti.sürekli onu rüyalarımda görüyorum.ilk rüyalarım çok feciydi.malum sinir durumları.bardak kırıp onu boğazının kesitimi falan gördüm.sonra hep karışık rüyalar sonra birgün onun evimin bahçesine kadar geldiğini ama utanıp birşey demeden gittiğini gördüm.
ve dün gece o ve ben birisi daha var ve ben ona sarılmışım.3.kişiyede onunla çok mutluyum.allah sonumuzu hayır etsin diyorum.ama öyle birşeyki çok mutlu ve huzurluyumfisfisfis öyl eböyle değil rüyamda onun bana yaptığı şerrefsiliği unutacak kadar huzurluydum???
ben hem bu rüyalarıma anlam veremiyorum hemde acım dinmiyor.bakın şuan çok normalim ama onu hatırlatacak ciddi birşey bir yer bir söz.anında yüz düşüyor.gözpınarlarım doluyor.ben onu kaybettime yanmıyorum.
onu hiç tanıyamamışım!onun ne pislik olduğunu görermemişim.ve canımı yakamsına bile bile izin vermişim.ona bu terbiyesizliği yapma cüretini ben verdim demekki o beni gözden çıkartmışta ben hiç anlayamamışım.beni oyaladığını görememişim.ve onun ardından öyle bir haldeyimki değil başka sevgili yanımdan brad pitt geçse dönüp bakmıyrum ilgelnmiyorum.ve mutlu bir sevgililik yaşıcama beni seven bir erkek olacağına inanamıyorum içimde ya oda böyle yaparsa korkuları varsenağlama
kendime çok kızıyorum çok....

Son düzenleme:
size anlatacağım kişi zamanında bnm için çok özel biriydi.ailevi sorunlarım vardı ve o hep bana destekti.sonra aramızda bir takım sorunlar oldu onlar büyüdü.ve onun askerliği yanaştığı için bitti.aslında bir kafa dinlemek olarak görmüştük.hala görüşüyorduk.
ama o ne yaptı?bir hafta içinde başka bir kız bulmuş.ve o kızla yatmış!!!!!!

anaaaa :1shok::1shok::1shok: bu nasıl bi şey yaa ohaaa çüüşşş diyorum ve hatta daha da diyeceğim
yaa nasıl bir şeydir bu yaa
kusura bakma arkadaşım,bu adam ş...nin önde gideni!!!!!!!!!
aslında daha neler demek isterdim ama yazamıyorum...
böyle bir "şey"için kendini üzme (şey kelimesi birlikte olduğun organizma için kullanıldı,aman yanlış anlaşılma olmasın...insan diyemiyorum da...)

neeeeeee bu yediği naneyi bir de söyledi miii?????
ay allahım ne dengesizler var bu dünyada

arkadaşım çok geçmiş olsun sana...kendini rahat bırak,bütün bunlar geçecek...
böyle birini düşünmeye bile değmez!!!!!!!

Son düzenleme:
kendine niye kızıyorsunki? ne kendine nede o kişiye kız.. aksine o kişiye minnet borçlusun!!! niyemi? çünkü çok geç olmadan sana gerçek yüzünü göstermiş.. unut gitsin demek kolay tabiki bizler için ama, bu kişi gerçektende tek kalemde unutulmayı hakkedecek bir kişi. gözünden akan bir damla yaşa bile değecek birisi değil belki ama ağlama demiycem sana, ağla, ağlaki içindeki zehiri dışarı akıtabil..

kendine niye kızıyorsunki? ne kendine nede o kişiye kız.. aksine o kişiye minnet borçlusun!!! niyemi? çünkü çok geç olmadan sana gerçek yüzünü göstermiş.. unut gitsin demek kolay tabiki bizler için ama, bu kişi gerçektende tek kalemde unutulmayı hakkedecek bir kişi. gözünden akan bir damla yaşa bile değecek birisi değil belki ama ağlama demiycem sana, ağla, ağlaki içindeki zehiri dışarı akıtabil..

evt çok doğrusun geç olmadan gösterdi.biz birde asker dönüşü tekrar barışırsa evlenmeyi falan düşünmüştük...yasakkelime
acım ilk zamanki gibi değil.geçiyor ama aradan aylar geçti bitmedi.sanki bitmeyecek gibi geliyor.ama bu acı günün birinde biter dimi??:çok üzgünüm:

teomanın bir şarkısı vardı.

zaten aşk kötü bir şaka
anlamaya çalışma
derlerki bir yerden sonra acımaz daha fazla
zaten aşk kötü bir şaka.............

inşallah bir yerden sonra acımaz daha fazla..

kişilikleri gelişmiyo bunların ya
lafa geldimi namus timsali kesilirler icraata en büyük ş..z olurlar
ama bence sen içinde bişeler bitirmemişin

pehh yargılamanız yanlış sen onun için hiç birşey ifade etmeseydin tutup sana bunu anlatmazdı biraz mantıklı düşünmye çalış seni, acıtmaya çalışmış ...... ben onunda canının yandığını hissettim biraz yoksa zaten kırdığı bir insaı bir daha kırmak istemez hiçbir insan oğlu eğer bir şey hissetmiyorsa

pehh yargılamanız yanlış sen onun için hiç birşey ifade etmeseydin tutup sana bunu anlatmazdı biraz mantıklı düşünmye çalış seni, acıtmaya çalışmış ...... ben onunda canının yandığını hissettim biraz yoksa zaten kırdığı bir insaı bir daha kırmak istemez hiçbir insan oğlu eğer bir şey hissetmiyorsa

günlerdir bu dediğini düünüyorum.acaba derdi ne bunun?içimden sadece dengesiz deyip geçmek gelyor....

bence hic takilma bu yasadiklarina...
bazen bazi seylerde arkani dönüp gitmeyi bilmek gerekiyor....
sana bu kadar aci yasatan insanin birgün seni mutlu edebilecegine artik sende inanmiyorsun....
unutmaya calis bence unut gitsin karsina daha düzgün insanlar cikar ve sonra bu yasadiklarin ask miydi diye sorarsin kendine...
o rüyalari görmen cok normal cünkü sen daha bitirmemissin gercekten ve ona söyleyecek cok seyin var...
ne kaldiysa icinde yaz bir mektuba dök icini gönder ona göreceksin cok iyi gelecek....

bence hic takilma bu yasadiklarina...
bazen bazi seylerde arkani dönüp gitmeyi bilmek gerekiyor....
sana bu kadar aci yasatan insanin birgün seni mutlu edebilecegine artik sende inanmiyorsun....
unutmaya calis bence unut gitsin karsina daha düzgün insanlar cikar ve sonra bu yasadiklarin ask miydi diye sorarsin kendine...
o rüyalari görmen cok normal cünkü sen daha bitirmemissin gercekten ve ona söyleyecek cok seyin var...
ne kaldiysa icinde yaz bir mektuba dök icini gönder ona göreceksin cok iyi gelecek....

arkamı döndüm ama son kalıntımıdır nedir..
yada şöyle tarif edeyim.bir sandıkta gömülü herşey.2 hafta hiç aklıma bile gelmyor.ama bir söz bişi oluyor ve o sandık bütün acımasızlığyla açılıyor..ve bir anda kendimi tıpkı o zamanlar gibi acı çekerken buluyorum.sonra hemen kafamı başka şeylere evriyorum ama bu seferde kesin iğrenç bir rüya görüyorum.kabuslarım çok feci :çok üzgünüm:

mektub yazmayı istemiyorum.aslında ona o kadar çok söyleyecek şeyim varki :eek:klava:
elimde olsa bir temiz döveceğim Kötü Kazen
mektub yazarsam hayy alahın belası nerden çıktın flan der baa o biliyorum erkeklerden intikam alınmaz herşey daha kötü olur bir anda..ama şeytana yakın olsun benden uzak olsuun Kötü Kazen

ya aslınd ebn buraya yazsam bişiler içim rahatlar en azından..

psikologtan randevuyu aldım.cuma günü 1.30
bir alt kata indim.bir anda yüreğimdeki acı gözyaşı oldu gözlerime doldu.pencereye yaslanıp ağlamaya başladım.benim burada olmam sebeb olanlar hayatlarını yaşarken vicdanları rahat gezerken ben bir psikologun kapısındayım...hem ağladım hemde o an orada bulunmama sebeb anlayışsız babama,ruh hastası anneme ve pislik diye andığım eski sevgili şerrefsizine lanetler yağdırdım...
ben bu değildim,o insanlar bnm psilojimi bozdu!ama onlar dışarıda ve ben buraya gelmek zorunda kaldım bu yüzden onları hiç hiç affetmeyeceğim...
şu son 6ayda hayatımda o kadar çok şey değişti ki.4 yıl sonra sevdim tekrar ama başka bir kızla yattı bunu utanmadan bana söyledi telefonda ve askere gitti...
(bkz: edecek küfür bulamamak)
k bakmayın ama ben bu yüzden askerlere saygı duyamıyorum.çünkü acısı hala içimdedir.ama kendime kızıyorum demekki insanları iyi tanıyamıyorum...
hayatımda çok şey değişti görüntümde..o kısa siyah saçlarım artık uzadı.ve sarıya boyatttım.ve sonra yüzüm parçalandı.kaza olarak meydanda yere yuvarlandım ve yüzümün sağ tarafı yara bere oldu dudak patladı.1 hafta hareketsiz yattım..yüüzmün şişmmesi için yüzüme konulan ama ellerimle tutmayacak kadar soğuk olan o buz torbasını yüzüme bastırıken acıyı daha bir hissettim!.ailemin aslında aile olmadığını ne kadar ilgisiz oldukalrını gördüm.onlardan bir adım daha uzaklaştım.yüzüm parçlandığında yanımda olmasını istediğim bir kişi vardı.ama hiç haketmeyebn birisi çok eski bir aşkın külleri..ama hiç umurunda değilim.neyse boşver.biraz dağınık anltıyorum çünkü özgür kaldım aylar sonra ve içimde biriken şeyleri anlatmak istiyorum..blogum sana yazmayı öyle özledim ki...niye tutsaktım?kim bu deli kız zincir vurabilir ki dimi ama vurdular yüzümdeki gülücüğü çaldılar...o utanmaz bana giderken birisi olacak seni takip edecek şimdi sen bu acıyla bnm hakkımda bişiler yazmaya falan kalkarsın dedi.bu ne utanmazlık yaa:mad: o yaptığın rezillikten sonra dahada arkandan ağlamamı bekliyorsun?dur sen ne diyordun?
bkz: edecek küfür bulamamak :mad:

değil yazılarıma konu cümlelerimde bir özne bile olmayacaksın,olmadında zaten,çünkü sen o kadar değeri olan bir insan değilsin..
sırf o kişi beni takip edecek die uzun br süre yazmadım.sustum.sonra geri döndüm.ama ben bunu kaldırcakmıyım.düşündüm
"aman boşver yoksay onun varlığını"
ama olmuyor...
"her an ensemde onun soğuk nefesini hissettim"
bende yeni baştan üye olmayı yeni baştan yazmayı seçtim.diğer üyeliğide kapattım.artık bol bol takip ederbeni :)

neyse geçelim onu artık.dediğim gibi sil baştan geldim.biliyormusun şu 6 ayda gerçekten çok değiştim.şuan arkdşlarım evleniyor evlenmeyenler bile en az 1 yıllık mutlu bir ilişkileri var.ben hala sap oğlıu sap.ama nie böle olduğunu buldum.çünkü ben sevgilim olsun diye çıktım.yani karşımdakii nsaları hiç sevmedim bile...secdikerimde zaten iki kişiydiler.ama öyle bir iki kişiki.tamamen birbirine ters karekterler.biri sağcı biri solcu,biri nazımcı biri necip fazılcı.ama ikisininde ortak özelliği var.ahlak diye naralar atıp soluğu bir karaköy sermayesinin altında aldılar.hayır kızmıyorum.onlar yaptıklarını günah yada ahlaksızlık olarak sayıp utanç duymuyorlarsa ben mi utanç duyacağım?
ve bir ortak özellik daha ikiside sorunlu tiplerdi.aileleri çevreleriyle sorunluydular.bense onların bu yönlerini sevdim.kendimce onlara yardımcı olmaya çalıştım.öss zamanı psikolog olmayı çok isterdim.sorunları içinde zayıf kalmış insanlara yardım etmekti hayalim.
ve bende bunu yapmak istedim.ama ben zararlı çıktım.iyi niyetim ters tepti ve suçlu ben oldum.bunu bana yolda yani otobüste bir arkdşım farkettirdi.ya sen napmışsın ikiside böyle kişilerse sen tabi mutlu olmazsın sen kendine böyle bir görev yüklemişsin ama bu yanlış!yarım insandan bir sonuç çıkmaz.sen tam senin gibi olan bir insanla birlikte olmalısın dedi.doğru çok çok haklıydı.ve böylece bnm teb molası meyvelerini vermeye başladı.teb molası?hee en yakın arkdşımın aşka ara verdiğim için bulduğu benzetme ve cık die oturdu bana :) fakat halen daha bu mola devam ediyor.çünkü örneği gözümün önünde bana bu teb molasını bulan arkdşım 1 yıldır rüya gibi bir aşk yaşıyor.ve onunla tanıştığında onu kapı gibi çarpmış :) o öly ediyor.eminim bnmkiside beni dolap beygiri gibi çarpacak :p:p

onu ve yaşananları fazlasıyla düşündüğün için görüyorsun rüyaları malum bilinçaltı..
yaptığı şey asla ama asla afedilemez zaman herşeyin ilacı canım seni haketmiyen biri için boşuna kendine kızma böyle durumlarda erkeklerden nefret ediyoruum ya nefret...

ilk önce gecmis olsun ama yüzünde yara degil canim senin ruhunda büyük yaralar acilmis...
canim kabul etmissindir zaten sen cok sorunlusun....
psikologa gittin diye baskalarini sucluyorsun bu yanlis.....
arkadaslarin mutlu seninde buna mutlu olman gerekirken sen neden ben degilde onlar diyorsun...
sunu bir kesinlestir kafanda bence bu dünya sana zarar verebileceklerin önünde ask gidiyor....
ask cok tehlikeli ayni zamanda cok güzel bir seydir ama dogru zaman dogru yer dogru insanla oldugu sürece....
verdigin teb molasi ne kadar uzarsa uzasin bunun hic bir önemi yok....
önemli olan bu molada senin kendine gelmen, kendine düzgün bir yol cizmen...
ögrencisin ilk önce kendini egitimine ver bence, okulunu bitirdikten sonra düzgün bir bulursun kendine baska hayallerin varsa onlari gerceklestirir ve hic beklemedigin bir anda hayal ettigin ask gelir seni bulur....
psikologa gitmeye devam et bence, hobiler edin kendine, seni mutlu edecek seylerle mesgul ol....

ilk önce gecmis olsun ama yüzünde yara degil canim senin ruhunda büyük yaralar acilmis...
canim kabul etmissindir zaten sen cok sorunlusun....
psikologa gittin diye baskalarini sucluyorsun bu yanlis.....
arkadaslarin mutlu seninde buna mutlu olman gerekirken sen neden ben degilde onlar diyorsun...
sunu bir kesinlestir kafanda bence bu dünya sana zarar verebileceklerin önünde ask gidiyor....
ask cok tehlikeli ayni zamanda cok güzel bir seydir ama dogru zaman dogru yer dogru insanla oldugu sürece....
verdigin teb molasi ne kadar uzarsa uzasin bunun hic bir önemi yok....
önemli olan bu molada senin kendine gelmen, kendine düzgün bir yol cizmen...
ögrencisin ilk önce kendini egitimine ver bence, okulunu bitirdikten sonra düzgün bir bulursun kendine baska hayallerin varsa onlari gerceklestirir ve hic beklemedigin bir anda hayal ettigin ask gelir seni bulur....
psikologa gitmeye devam et bence, hobiler edin kendine, seni mutlu edecek seylerle mesgul ol....

çok sağol.ama ben oraya gitmeme sebeb olan insanları asla affetmeyeceğim.okulumu bitirdikten sonra bu şehirden buevden uuzaklaşmak istiyorum çünkü aynı zamanda aileci hatta özeellikle annemle çok ciddi sorunlarım var.bu yüzden gidieceğim...
sadece bir gün mutlu olacağım gübü hayal ediyorum.umarım herkesi bulan aşk günün brinde beni de bulur...

sakın sıkma kendini senin yaşadıklarının benzerini yaşadım asker diildi ama oda birini buldu
şimdi ne mi yapıyorum dilimle olmasada yüreğimden beddua ediyorum ona mutlu olamayacak huzur bulamayacak inşallah....
yapacak bişi yok canım üzülme sakın sıkma kendini hayat büyük süprizlerle dolu yaşadıklarını kötü anıların rafına bile kaldırma unutmaya çalış....

sende şu an kendi psikolojimi buldum.
hele bazı cümleler yakaladımki aynen benim düşündüklerim.

birincisi teomanın şarkısını yazmışsın ya. o şarkıyı ben de ayrıldıktan sonra yazmıştım.

artı aynı şekilde aldatıldım. çok güvendiğim ahlak naraları atan biri tarafından.

şu da benim aklıma takılan bir şey, arkadaşlarım genelde evlenmeyi planlıyorlar,
ciddi ilişkileri var,
5senelik ilişkisi olan var,
ben hala günübirlik ilişkiler yaşayan bir kız...

bir de demişsin ya seveceğim kişiyle çıkmıyorum diye,
ben de öyleyim.
bir arkadaşımın yorumuydu bana karşı, avını seçiyorsun ona odaklanıp tavlıyorsun sonra da bitiyor.
hiç cidden severek başlamadın demişti.
belki de doğrudur...

bir de
bu sana hatırlatan bazı olaylar var ya,
hani kapatmışsın her şeyi, unutmaya çalışıyorsun ama bazen bir şeyde aklına geliyor.
hani bu şenliklerde falan satılan fosforlu süsler olur ya,
sarı fosforlu bir bileklik.
bana eski sevgilimden kalan tek şey o,
arabadan inerken kolumda iki tane vardı, biri yeşil biri sarıydı.
biri sende kalsın dedim
yeşili seçti.
bende de sarısı var.
görünce içim acıyor ama kaldırıp atamadım hala.
bütün olayı aklıma getiriyor o bileklik.

bence ikimizinde ortak sorunu aşk sevgi vesaire değil.
nasıl bunu yaptı,
böyle bir insan nasıl beni aldattı,
nasıl bu hale geldi....

bir de katılıyorum ona mektup falan yazacağına yaz buraya içini dök.
ben öyle yapıyorum genelde.
çünkü ona bu saatten sonra mesaj atmam mail atmam komik olur.
burada yazıyorum rahatlatıyorda gerçekten:teselli:

Yaa ben böyle konularda tutuluyorum aşk acısını çeken bilir en iyi sen bilirsin üzülürüz durumuna ama için yanan sensin.. İnşallah içine sular serpilir ve onu bir nefeste unutursun.. acın diner.. ne desek boş .. düşünme desekte düşüneceksin ama içini biraz ferah tut.. nasılsa askerde şimdi birşey yapamaz otursun orada 100 tane erkeğin ayak kokuları içinde yatsın zıbarsın sen burada rahat ol bu düşünceyle bari yardımcı olsun sanada biraz olsun rahat ol..

X