Şampuan ve Saç Kremleri Açılmayan karışık , kuru , cansız , parlamayan saçlara son!

Megsreal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2012
235
0
46
Denizli
Kızlar size kullandığım ürünleri listeliycem aşağıya saçlarım orta uzunlukta ama dalgalı olduğundan saçlarımı taramam tam bir kabusa dönüyordu mattı parlamıyordu kırıklarım da vardı bende youtube'da bi video gördüm ve onun üzerinde sampuanımı değiştirdim ve nerdeyse bir ay olmadı ama saçlarım acayip yumuşak çok da güzel kokuyor kırıklarım da büyük ölçüde azaltı (kırıklarımı temizlememle beraber tabiki ) ;

Saç kremim de watsons'dan şu avakadolu(yeşil) olan avakado saçı inanılmaz besliyo bildiğiniz üzere bunu da sadece saç uçlarıma sürüyorum biraz bekleyip yıkıyorum(Aslında saç maskesi ama saçtan arınması zor olduğundan ben sadece saç uçlarıma sürüp saç kremi formatında kullanıyorum.)

Bu benim saç maskem saçlarımı şampuanladıktan sonra sürüyorum saçlarımın tamamına (diplere de) 5 dk bekletiyorum ki bu arada vucudumu scrublıyorum yani artı bi bekeme süresi oluşmuyo bu saçı inanılmaz yumuşatıyo ve saçın kolay açılmasını sağlıyo ayrıca içinde arginine var bu da protein oluşumunu destekliyo saçta dolayısıyla saçın hızlı uzamasına da yardımcı oluyor

Bu şampuan boyalı saçlar için normalde saçlarımın bir kısmında boya var tamamında yok bunu seçme sebebim bu değiş bu boyalı da olsa saçlarınız doğal da olsa gerçekten harika yapıyo saçları hem yumuşatıyo hem güçlendiriyo ve güneşin olumsuz etkilerinde de koruyor şiddetle tavsiye ederim .

Umarım yardımcı olmuştur , kolay gelsin kızlar :13:

Son düzenleme:
cnmm başlıktaki sorunlar bendede mevcuttu...
hatta konular açtım
çözüm doğalda buldum

sirkeyle yıka saçını durula çık yumuşacık taranıyor

cnmm başlıktaki sorunlar bendede mevcuttu...
hatta konular açtım
çözüm doğalda buldum

sirkeyle yıka saçını durula çık yumuşacık taranıyor

Saol canım önerin için valla ben bu ürünü özellikle saç maskesini kullanmaya başladığımdan beri saçlarımı ne kadar karıştırırsam karıştırayım çok kolay taranıyor yani etkisi banyodan sonraki taramalarda da devam ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…