acilmak istiyorum, ama cevrem cok tepkili

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
konu zorla ve kendilimden deyil, yani ailemde kadinlar kapali oldu icin kücük yasda kapandim, ozaman istiyorum ve istemiyorum diye bir düsüncem yokdu. bir sorun daha var kizim tesettürlü, komsumun biri gecen dediki, millet ne der kizi kapali annesi acik, haksizida deyil

ya o kadar uzun zamandır kapalıysan açılma bence de.
olmadı tesettür tarzını değiştir, yenilik yap.
çocuklarının kafasını da karıştırma.

Aynen öyle yapmalıyız evet.
Bende nefsini dizginlemeye çalışan bir tesettürlüyüm.
Yapabildiğimden memnun değilim evet, ama kendinden memnun olanda bi dönüp kendine bakmalı., Demek ki bunu yapabiliyor diye.
Kimse banane diyemiyor valla
İlla herkes herkesin hayatına burnunu sokacak
Aslında banane hayat onun demeyi öğrenmemiz lazim. Bi de acıyıp hidayet diliyormuş,hayır benim kapanma seklime göre mi karar verdin de hidayet mevzuuna girdin,belki senin daha çok ihtiyacın vardır değil mi ama
He boyle atladım ama aşırı makyajım dar giyimim de yoktur,sadece banane demeyi öğrenmeliyiz artik

disalanmak derken, bir kac yakinima konuyu acdim ve cok kinadilar, yani daha beni disarda kimse acik gormedi. esimden ayrildim icin, akrabamin biri, cevren kotü gözle bakar, basinda erkek yok, kapali kal hem günaha girme hem milletin azina laf verme dedi
anladım, boşanma sonrası özgürlük isteği gibi geldi bana, anlık gaflet , heves. Dünya için değer mi ? :/ Ki pırlanta gibi çocuklarınız da var.

anladım, boşanma sonrası özgürlük isteği gibi geldi bana, anlık gaflet , heves. Dünya için değer mi ? :/ Ki pırlanta gibi çocuklarınız da var.
cocuklarim icin herseyi yapiyorum, kizim namazini kiliyor, sözümden cikmaz, yani cocuklarim melek gibidir

Önceden bastırdığınız bir isteğiniz var mıydı?

Yapılacaksa Allah için yapılacak şeyler bunlar, gösteriş için değil. Yalnız yaşıyorsanız kimseye hesap vermeyin, sadece Allah’a verilecek hesap. O da sizin sorununuz.

Ama bana sorarsanız bence de yapmayın.

+1 ama cok istiyorsan bence icinden geliyorsa yap ama hemen karar verme belki bi sürecdir.

Kimse banane diyemiyor valla
İlla herkes herkesin hayatına burnunu sokacak
Aslında banane hayat onun demeyi öğrenmemiz lazim. Bi de acıyıp hidayet diliyormuş,hayır benim kapanma seklime göre mi karar verdin de hidayet mevzuuna girdin,belki senin daha çok ihtiyacın vardır değil mi ama
He boyle atladım ama aşırı makyajım dar giyimim de yoktur,sadece banane demeyi öğrenmeliyiz artik
Maalesef evet. Bende öyle kırmızı rujlar allıklarla dolaştığımdan demiyorum aslında, ama olurda Birgün nefsime engel olamazsam düşüncesinden bile demeye çeniyorum bazı şeyleri.
Ne diyelim, ben kendi eksiğimin farkındayım ama Allahtan başka kimse eksiğimi yadırgayamaz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.