• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

açılma yok,sancı yok,sonum suni sancı!!!

01seker

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2012
20
0
36
Adana
normal yapacaktım ama 41 haftam doldu.tık yok ne yapacam bilemiyorum.suni sancı ile başlatacak doğumumu.çok tedirginim.

doğumun suni sancı ile yapılacak sanırım.
benimde suni sancıyla oldu korkulacak birşey yok.
normalde bir engel yoksa olabilir.

olsun cnm sunı sancıyla belkı normal yaparsın :42:bello olmaz onemlı olan bebegının saglıklı bı sekılde kucagına almam bızede haber :21:

suni sancıyla ilgili okadar kötü şeyler söylüyorlar ki,canımmdan can gitti ömrümden ömür diye.insan korkmadan edemiyor.keşke herkes için geçerli aynı derecede acı olsa belki daha kolay tarif edilirdi.

eger normal sancıyla dogum yapmak istiyorsanız kendinizi cok sıcak tutmalısınz hatta terlemelisinz yada sıcak suyun içine oturun sancınız olacaktır ben ilk dogumda sıcaksuya oturdum terleme meselesini arkadasımdan ögrendim onunda günü gecmişti yorgan battaniye ne bulursa örtünmüş sona terlemiş bakmıs sancılar baslıyooooo kolay dogumlar dilerim saglıkla kucagına al inşallah

sıcak suya oturma gibi bir şansım yok maalesef.ama sıcak duş alıyorum hergün neredeyse ama sadece karnım kasılıyor semsert oluyor devamı geliyor.bugün hem battaniye hem yorganla yatayım en iyisi.zaten çok terliyorum geceleri ama bir de sıcak su torbası koysam zararı olur mu acaba

bende duydum ama bence tehlıkelı bırsey ben dogru bulmuyorum deneme derım doktorunla bı kons ıstersen en dogru seylerı o soyleyecektır cnm sunı sancıdanda korkma tabıkı dogumda zor bırsey ama bebegını kucagına aldıgında herseyı unutucan gelıp gecek yanıhayırlı dogumlar cnm sımdıden sonra bıze haber ver cnm

Nişan gelince hastaneye gittim ve ilk doğumum suni sancı ile oldu.Bu şekilde olmasını ben istemiştim o zaman.Öğlen 12:00de serum takılmasıyla gülerek başlayan süreç, saat 14:00 da ağrıların başlamasıyla devam etti. 5 saatlik ağrı sonunda kızımın doğumuyla sonuçlandı.Suni sancıda ağrılar sürekli geliyor ve dinlenme araları çok az.Doğuma yakın şiddetleniyor ama insan dayanıyor sonuçta ben hiç bağırmadım ıh bile demedim.Sadece nefes alma tekniklerini uyguladım.
İkinci doğumum da ise suni sancı almadım.Suni sancısız daha rahat ağrıları çekiyorsun.Şiddeti daha az doğrudur.Onda da doğuma yakın bıçak saplanır gibi ağrılar girmişti bana bir kaç kez.
Ben üçüncü doğumumda 2 saat suni sancı aldım..
Suni sancı kendiliğinden gelen sancıya göre zor olabilir tabi..

Back