Arkadaslar cok skntidayim cok acmazdayim bunu ifade edemem . Ne olur mantikli bana yardimi olabilcek birseyler soyleyin ben hemen konuya giriyorum uzatmadan. 24 yasinda pdr mezunuyum. Bundan 3,5 yil once falan kendi istegimle kapandim ama cok kisa bir sure sonra pisman oldum. Hem dini anlamda sorularim vardi hem de hic bir sekilde tasiyamadim alisamadim. Bi arayis halinde kapandim ve kisa surede pisman oldum. Bu arada universiteyi ailemin yaninda okuyordum hala onlarlayim. Bir muddet sonra acilmak istedigimi aileme soyledim hic bir seye aglamayan babam buna agladi, ben zaten orda koptum vazgectim dedim , annem cok sacma otesi tepkiler verdi yakicam o sallarini falan dedi histerik halde. Benim is yattiii , zaman geciyo alismaya calisiyorum bazen dusunmuyorum bazen iyiyim ama icten icte memnun degilim halimden , 1 kez daha dedim ben aciliyorum yine iste konusmalar ikna etmeye calismalar , hayir dedim , ben aciliyorum ve oyle de yaptim o 1 gun acik durma durumundan sonra okuldakilerin de tepkisinden cekindigimden geri kapandim. Gecen yil mezun oldum . Simdi ne istedigimi cok ama cok iyi biliyorum gercekten acilmak eski halime eski ben e donmek istiyorum. Ama ailem bu konuda inanilmaz bagnaz. Onlari nasil ikna edicem. Annem kesinlikle aglayacak babam ne yapacak bilmiyorum. Babam kalbinden rahatsiz annemin epilepsisi var ve ben onlari dusunuyorum bi yandan, bi yandan boyle daha ne kadar yasarim diyorum, her disari cikisimda uzerimde bir yuk sknti bu ben degilim diyorum kizlar cidden cok kotuyum , gittikce daha da yuk geliyor uzerime , dinden iyice soguyorum , zaten kafamda sorular var , ne olur birseyler soyleyin cevaplarinizi bekliycem , gorusmek uzere normalde de cok acik giyinen biri degildim acilsam da kapali giyinicem muhtemelen ama ailem bunu da onemsemiyor