ARkadaslar lütfen en azından bu konuyla ilgili bi tanıdığınız varsa bile cevap verin. merak ettiğim sey bebeğinin başı küçük olupta cocugu normal lan var mı. yani zeka geriliği olmayan. günlerdir harab olmuş durumdayım. bebeğimin başı küçük. okuyan herkes kızım için şevvalim için dua ederse cok sevinirim. Allah razı olsun şimdiden.
ARkadaslar lütfen en azından bu konuyla ilgili bi tanıdığınız varsa bile cevap verin. merak ettiğim sey bebeğinin başı küçük olupta cocugu normal lan var mı. yani zeka geriliği olmayan. günlerdir harab olmuş durumdayım. bebeğimin başı küçük. okuyan herkes kızım için şevvalim için dua ederse cok sevinirim. Allah razı olsun şimdiden.
ARkadaslar lütfen en azından bu konuyla ilgili bi tanıdığınız varsa bile cevap verin. merak ettiğim sey bebeğinin başı küçük olupta cocugu normal lan var mı. yani zeka geriliği olmayan. günlerdir harab olmuş durumdayım. bebeğimin başı küçük. okuyan herkes kızım için şevvalim için dua ederse cok sevinirim. Allah razı olsun şimdiden.[/
Doktor normal dediyse sorun yok...ama içinize silmiyorsa başka bir doktora götürmeyi deneyin belki başka bişey vardır
Bebeğiniz şu an nasıl acaba bizim bıngıldağımızda küçük daha iki aylığızarkadaşlar bebeğim 4 aylık ve başı 37 cm. dogdugunda 31,5 idi. doktor geliştiği sürece sorun yok dedi ama içim çok kötü. Bıngıldağı küçük ama henüz kapanmamış. Zamanla görecez dedi doktor. cok korkuyorum coook ....:Rabbim bana güç versin...
Kizim buyudu ve malesef normal gelisim gostermedi. Ozel egitim aliyoruz.Bebeğiniz şu an nasıl acaba bizim bıngıldağımızda küçük daha iki aylığız
Çok geçmiş olsun. Ne tür bir problem var Bas çevresiyle mi ilgili su anki durumKizim buyudu ve malesef normal gelisim gostermedi. Ozel egitim aliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?