acillllll.. ne olur yardım edin...:(

firstlose

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2014
6
0
86
34
Mardin
ARkadaslar lütfen en azından bu konuyla ilgili bi tanıdığınız varsa bile cevap verin. merak ettiğim sey bebeğinin başı küçük olupta cocugu normal lan var mı. yani zeka geriliği olmayan. günlerdir harab olmuş durumdayım. bebeğimin başı küçük. okuyan herkes kızım için şevvalim için dua ederse cok sevinirim. Allah razı olsun şimdiden.

Böyle bişeye hiç denk gelmedim ama Allah yardımcınız olsun inşallah kötü birşeyi yoktur

Küçük derken yaşıtlarına göre kaçıncı persentilde? Bıngıldak kapanmış mı?kemik gelişimi hızlı mı olmuş? Bunları biliyor musun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

BEBEĞİNİZ ŞUAN KAÇ AYLIK?baş çevresi ölçüsü kaç

arkadaşlar bebeğim 4 aylık ve başı 37 cm. dogdugunda 31,5 idi. doktor geliştiği sürece sorun yok dedi ama içim çok kötü. Bıngıldağı küçük ama henüz kapanmamış. Zamanla görecez dedi doktor. cok korkuyorum coook ....:Rabbim bana güç versin...

4 ay bıngıldağın kapanması için çok erken benim kızım 7.5 aylık daha kapanmadı zaten muhtemelen 6 aydan sonra başlıyormuş kapanmaya ama yinede bir başka doktora gösterin bence içiniz rahat etsin..

Oncelikle cok gecmis olsun icinizi ferah tutun cevrenizde bir suru kucuk kafa yapili yada normalden daha buyuk kafali insanlar gormussunuzdur ailenizde yada esinizin ailesinde birilerine cekmis olabilir illaki hastalik olucak diye birsey yok genetikte olabilir bence korkulacak birsey yoktur benim kiziminda dogdugunda kafasi normale gore biraz buyuktu bende cok yipratmistim kendimi acaba bi sorunmu var diye ama suan gayet normal durumda tabi yinede heray kontrollerini yaptirin saglik ocaklarinda bi sorun farkettiklerinde yonlendiriyorlar zaten. Allah korusun bi problem ciksa bile gelisiminde hementedavisine baslarsiniz uzmeyin kendinizi umarim hicbirseyi yoktur

Son düzenleme:
Tam ölçüleri hatirlamiyorum ama benim bebegiminde bas çevresi küçüktü doktorum takibe almisti ama allaha şükür bisey cikmadi inş sizin de boyle soniclanir ama hareketli bi cocuksa korkmaya gerek yok sizi çok iyi anliyorum ayni duyguları bende yasamistim insanlar ne dese bos siz ikna olmadikca umarim kotu bisey cikmadan atlatirsiniz bu donemi inş...

Arkadasim benim oglumunda bas cevresi kilo ve boyuna nazaran hep kucuk cikiyor.
Ancak cok sukur sagligi yerinde,gelisimi normal,bingildagi olmasi gereken zamanda kapandi.
Demem o ki her seyi normal gelisiyorsa,korkacak hicbir sey yok..
Saglikla buyutun yavrunuzu.

Bebeğiniz şu an nasıl acaba bizim bıngıldağımızda küçük daha iki aylığız

Benim ogluma da hamileyken doktorum basi buyuk haftasina gore onden gidiyor demisti. Detayli ultrasona girene kadar ziyan ettim kendimi. Meger genetikmis. Hicbir problem gozukmedi cunku. Dogunca da hatta ilk gordugumdeki tepkim "bu mu buyuk kafa Allahim minicik bir seysin sennnn" olmustu.
Sadece arkaya dogru hafif buyuk oldugunu gordum basinin belli bile olmuyordu:) babasina cekmis
Sizin ailede var mi kafasi kucuk ?
Eger bir saglik problemi yoksa kafaya takmayin yipranmayin derim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…